Referenssit

Tutustu rakentamisen taidonnäytteisiimme. Referenssit kuljettavat sinua läpi monipuolisten hankkeiden: omaamme kokemusta niin sairaaloiden, koulujen, toimitilojen, infran kuin asuntojen rakentamisesta. Samalla pyrimme rakentamaan elinkaariviisasta todellisuutta yhdessä kumppaniemme kanssa. Lähde matkaamme uudistamaan rakennusalaa!

Supercellin toimisto

Jätkäsaaren Wood Cityyn rakentamamme Supercellin toimiston tavoitteena oli luoda ensiluokkaiset olosuhteet pelien tekijöille sekä huomioida tilojen muuntojoustavuus. Yhteistoiminnalliset toimintatavat, kuten avoin keskustelu hankkeen kaikkien osapuolten välillä, johtivat erinomaiseen lopputulokseen, johon myös loppukäyttäjät ovat olleet tyytyväisiä.

Ainoa

Espoon Tapiolan keskustan kehittäminen ja AINOA-kokonaisuus Kirjokannen asuntoineen muodostavat erittäin laajan ja monimuotoisen hankkeen, jossa projektinjohto-osaamistamme hyödynnettiin kokonaisvaltaisesti.

Tiedekulma

Helsingin yliopiston hallintorakennuksen, Tiedekulman, peruskorjaus ja uudistaminen oli mittava hanke, joka toteutettiin Helsingin Yliopiston, JKMM Arkkitehtien ja SRV:n allianssiprojektina.

Kauppakeskus Niitty

Kauppakeskus Niitty sijaitsee Espoon Niittykummussa, jonka kehittäminen on erittäin hyvä esimerkki innovatiivisesta hankekehityksestä. ”Niittykummussa keräsimme suunnitelmamme avulla yhteen joukon sijoittajia. Heidän kanssaan teimme kaupungille ehdotuksen Niittykummun alueen kehittämiseksi, joka on nyt johtanut uusien talojen rakentamiseen”, asiakkuusjohtaja Toni Kankare sanoo.

Fazerin vierailukeskus

Vaativaa teräs- ja lasirakenneosaamista edellyttänyt Fazerin vierailukeskus on pyöreä ja lasiseinäinen, ja siinä on teräspalkkeihin ja -ristikoihin perustuva runkorakenne. Taivutettu puurimakatto ja sik-sak lasijulkisivu tekevät vaikutuksen jokaiseen, joka vierailukeskukseen saapuu.