Jätkäsaari Supercell toimisto

Rakennuttajalle

Rakentamisen palveluita elinkaariviisaasti

Ilmastonmuutos kiihtyy, kaupunkien kasvu ja tiivistyminen jatkuvat. Siksi haluamme rakentaa asuin- ja työympäristöjä, joissa hiilijalanjälki ja kustannukset optimoidaan pitkällä aikavälillä ja ihmisten hyvinvoinnista huolehditaan. Kutsumme tätä elinkaariviisaudeksi. Rakentamisen palveluihimme kuuluvat asunnot, toimitilat, infrarakentaminen, energia- ja elinkaaripalvelut sekä talotekniikkapalvelut.

Ota yhteyttä

SRV Malli

Uskomme, että kuuntelemalla rakennamme viisaasti. Asiakaslupauksemme pohjautuu monikymmenvuotiseen SRV Malliin. Mallin perustana ovat yhteistoiminnallinen projektimalli, joka mahdollistaa viisaat ja läpinäkyvät päätökset. Hankkeissamme on aina räätälöity, yhteistoiminnallinen tiimi ratkaisemassa asiakkaidemme haasteita ja toteuttamassa onnistuneet projektit. Meille tärkeitä periaatteita ja työkaluja ovat tilaajan tavoitteisiin suunnittelu, käyttäjien ottaminen mukaan suunnitteluun, vaihtoehtotarkastelut sekä moniulotteisten seurausten ennakointi. Etuinamme ovat laaja kokemus sekä käytössä oleva data vaativista ja poikkeuksellisen vaativista hankkeista, mikä luo arvoa nykyisten ja tulevien asiakkaidemme hankkeille.

Työmiehet viherkatolla

Mitä kuuluu, tulevaisuus?

Me rakennamme elämää kestävästi eli elinkaariviisaasti.

Elinkaariviisaus on meidän vastauksemme tulevaisuuden suurimpiin kysymyksiin. Siihen, kuinka rakennamme tästä elämästä koteineen, työpaikkoineen ja yhteisine tiloineen kestävämpää ja puhtaampaa – myös tuleville sukupolville. 

Lue lisää elinkaariviisaudesta

Vastuullisuus

SRV:n tärkeimmät vastuullisuusteemat on koottu vastuullisuusohjelmaksi, joka pohjautuu ESG-viitekehykseen. SRV:n tavoitteena on varmistaa, että vastuullisuustyö tukee mahdollisimman hyvin strategisten tavoitteiden toteutumista ja antaa liiketoiminnalle lisää eväitä pärjätä yhä vaativammassa toimintaympäristössä.

Vastuullisuudesta

Referenssit

Meidät tunnetaan näyttävistä julkisten tilojen allianssihankkeista, vaativista sairaaloista, nykyaikaisista kouluista, asiakkaalle räätälöidyistä liiketiloista sekä viihtyisistä kodeista. Tutustu rakentamisen taidonnäytteisiimme.

Kaikki referenssit
Lentokentän terminaali ulkoa kuvattuna tunnelmavalaistuksessa.

Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaali 2

Terminaali 2:n laajennus ja peruskorjaus vahvistaa Helsinki-Vantaan asemaa merkittävänä Euroopan ja Aasian välisen lentoliikenteen solmukohtana. Samalla se on matkustajille mutkaton käyttää.

Vuoden työmaa2021
Hankkeen laajuus75 000 m2
Lue lisää kohteesta

Sinua saattaisi kiinnostaa

Neljä korkeaa pilvenpiirtäjää Kalasatamassa

Pilvenpiirtäjät rantautuvat Suomeen

Maailmanluokan meininki alkaa rantautua myös Suomeen korkean rakentamisen myötä.

Lapsia ja aikuisia viettämässä aikaa avarassa tilassa, jossa on suuret ikkunat

Kampuksella elinkaariviisaus herää eloon

Siuntion Sivistys- ja hyvinvointikampus on elinkaarihanke, jossa SRV vastaa rakennettavan kiinteistön ylläpidosta ja huollosta 20 vuoden ajan.

Moderni toimistotila, jossa sohvia ja viherkasveja

Minkälainen toimisto tukee hybridityötä?

Nämä kolme trendiä korostuvat nyt yritysten toiveissa ja tilojen suunnittelussa.