HERO2KumppaniksiSRVlle

Kumppaniksi SRV:lle

Toiminnallemme on tunnusomaista asiakaslähtöisyys, palveluhenkisyys, vastuullisuus sekä rohkea uudistaminen. Hyväksymme kumppaniksemme vain samanlaisen arvopohjan omaavia yrityksiä, jotka toimivat innovatiivisesti sekä pyrkivät alentamaan kokonaiskustannuksia määrätietoisesti. Kehitämme jatkuvasti toimintaa kumppaneidemme kanssa sekä haemme aktiivisesti uusia toimijoita globaaleilta markkinoilta kilpailukyvyn parantamiseksi.

Ideointi

Kumppaniksi SRV:lle

Etsimme jatkuvasti ammattitaitoisia ja vastuullisia urakoitsijoita ja materiaalitoimittajia, jotka jakavat arvomme sekä haluavat mukaan osaksi menestystarinaamme. Jos haluat työskennellä kanssamme, ilmoita yrityksesi SRV:n sähköiseen Toimittajarekisteriin. 

Perehdytys_linkki

Perehdytys

Urakoitsijat ovat velvollisia noudattamaan tilaajan antamia määräyksiä ja ohjeita töiden järjestelystä ja osallistumaan tilaajan järjestämään opastukseen sekä työmaan työturvallisuus-ohjeiden perehdyttämiseen. Suorita yleis- ja työmaakohtainen perehdytys ennen työmaalle tuloa

SRV Turva

SRV Turva

Urakoitsija vastaa siitä, että kaikki työmaalla urakoitsijan palveluksessa työskentelevät henkilöt tai urakoitsijan omat aliurakoitsijat ja niiden henkilöstö korjaavat havaitsemansa työturvallisuuspuutteet ja ilmoittavat niistä tilaajan työnjohdolle välittömästi. Urakoitsijan tulee myös ilmoittaa tilaajalle kaikki vaara- ja läheltä piti -tilanteet. Raportoi turvallisuushavaintosi, kehitysideasi ja positiiviset palautteet SRV Turvaan

Kaksi työmaalla

Eettinen kanava

SRV:llä on käytössä eettinen kanava, jotta työntekijät ja muut sidosryhmät voivat ilmoittaa mahdollisista tapauksista, joissa on toimittu arvojamme ja eettisiä periaatteitamme vastaan.

Ota yhteyttä

SRV elämäsi rakentaja

Kirsi Kivimäki

Hankintapäällikkö, Sisä-Suomi

Linna Teemu

Teemu Linna

Hankintajohtaja

SRV elämäsi rakentaja

Tommi Maijala

Hankintapäällikkö, Asunnot pääkaupunkiseutu

SRV elämäsi rakentaja

Karri Tervaportti

Hankintapäällikkö, Lounais-Suomi

Eettiset toimintaohjeet yhteistyökumppaneille

SRV:n arvot, vastuullisuus, innostus tekemiseen, rohkeus kehittää, tuloksellisuus ja avoin yhteistyö ovat vankka perusta, jolle on hyvä rakentaa toimintaamme jatkossakin. Eettiset toimintaohjeet luovat kestävän pohjan kaikelle tekemiselle.

SRV:n eettiset toimintaohjeet
Mies, nainen ja koira luonnossa

Toimitusketjun vastuullisuus

Toiminnallemme on tunnusomaista asiakaslähtöisyys, palveluhenkisyys, vastuullisuus sekä rohkea uudistaminen.

Toimitusketjun vastuullisuus SRV:llä
Toimitusketjun vastuullisuus

Työturvallisuuskortti

Kaikilta SRV:n työmaille töihin tulevilta työntekijöiltä edellytetään Työturvallisuuskortti osoituksena toimia turvallisesti työmaalla. Työturvallisuuskortin myöntää Työturvallisuuskeskus ja se on myös edellytys kulkuluvan myöntämiselle. Lisätietoja löydät urakkaohjelmastamme. 

Työturvallisuuskortin lisäksi edellytämme työn vaatimat muut pätevyydet, kuten voimassaolevan tulityökortin. 

Tieturvakortti ei korvaa Työturvallisuuskorttia

Vuoden 2021 alusta aikaisemmin myönnetyt sähköiset Tieturvakortit eivät ole enää voimassa SRV:n työmailla, eivätkä ne korvaa pakollista TTK:n Työturvallisuuskorttia.

Työturvallisuuskortti
Lähikuva Jätkäsaaren keltaisen sillan kaiteista

Ilmoitusvelvollisuus lähetettyjen työntekijöiden käytöstä

Jos käytät lähetettyjä työntekijöitä, tutustuthan ilmoitusvelvollisuuteen alla olevien linkkien kautta.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Teksti keltaisella pohjalla: SRV 35 vuotta

35 faktaa 35-vuotiaasta SRV:stä

Täytimme kesäkuussa 2022 35 vuotta. Sen kunniaksi keräsimme 35 faktaa yrityksemme historiasta ja nykyisestä toiminnasta.

Lentoaseman terminaali kuvattuna iltavalaistuksessa

Yhteistoiminnalliset hankkeet ovat tie asiakastyytyväisyyden parantamiseen

Haastavat rakennushankkeet vaativat yhteistoiminnallisuutta hankkeen osaajien täyden potentiaalin hyödyntämiseksi. Mitä yhteistoiminnallisuudesta ja sen hyödyistä ajattelevat yhteistyötä kanssamme tehneet psykologi, ilmiön Suomeen tuoja ja asiakas?

Kaksi ihmistä poseeraamassa keltaiset työvaatteet päällään

Kaisa ja Suvi ovat tyytyväisiä alanvaihtajia

SRV:ltä ja rakennusalalta on vuosien varrella löytänyt paikkansa moni alanvaihtaja.