HERO2Asuntorakentamisen palvelut

Asuntorakentamisen palvelut

Elinkaariviisaita asuntorakentamisen palveluita

Elinkaariviisaiden asuntorakentamisen palveluidemme asiakkaita ovat niin yksityisen kuin julkisen sektorin tilaajat. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi eläkerahastot, yksityiset rakennuttajat ja julkisyhteisöt. Toteutamme kiinteähintaisia kokonaisurakoita, KVR- eli kokonaisvastuurakentamisen urakoita sekä yhteistoiminnallisia neuvottelu-urakoita. Suunnittelemme jokaisessa projektissa asiakkaamme kanssa yhdessä, millaiset ratkaisut kulloinkin vastaavat parhaiten tilaaja-asiakkaamme ja tulevan kodin asukkaan tarpeisiin. Keskeistä on aina elinkaariviisas eli kestävä rakentaminen niin ympäristön, ihmisen kuin taloudellisenkin arvon näkökulmasta. 

Asukas lajittelemassa

Asuntoja kasvaviin kaupunkikeskuksiin

Asuntorakentamisemme keskittyy vetovoimaisille alueille, hyvien liikenneyhteyksien äärelle. Näin huolehdimme rakentamiemme kohteiden arvon kehittymisestä. Vetovoimaisilla alueilla yhdistyvät kattavat palvelut, laadukas ympäristö ja hyvät liikenneyhteydet. Hyvät liikenneyhteydet tuovat paitsi sujuvuutta asukkaiden arkeen, myös mahdollisuuksia hillitä asumisen hiilijalanjälkeä.

Keskitymme rakentamaan asuntoja kasvaviin kaupunkikeskuksiin pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä ja Oulussa.  

Taulun ripustaminen

Asiakkaan tavoitteita palvelevat ratkaisut

Yhdistämällä asiakkaan näkemykset ja toiveet henkilöstömme laajaan ammattitaitoon, löydämme niin laadullisesti kuin kustannuksiltaankin tehokkaimmat ratkaisut palvelemaan asiakkaittemme tavoitteita. Asiakkaittemme tavoitteet ovat aina samalla myös meidän tavoitteitamme. Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa sopivan toteutus- ja urakkamuodon ja näin myös saavutamme tavoitteet yhdessä. Tuomme rakennusprojekteihin elinkaariviisaita ratkaisuja. Suunnitteluratkaisumme kestävätkin aikaa monella tavalla. 

SRV Suunnannäyttäjät Isä ja lapsi

Vaativien hankkeiden opit käytössä

Me SRV:llä etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja, joilla saamme asiakkaamme tarpeet huomioitua entistä paremmin. Hyödynnämme palkittua tietomalliosaamistamme ja muita digitaalisia työkaluja päivittäisessä työssämme. Ammennamme korkean rakentamisen ja muun vaativan rakentamisen kokemuksestamme saamiamme oppeja rakentamisessa kautta linjan kaikissa kohteissamme.

Ota yhteyttä

Kai Remmler

Kai Remmler

Yksikönjohtaja, tornit

Rami Hietala_kuva asuntorakentamisen palvelut -sivulla

Rami Hietala

Yksikönjohtaja, Asunnot pääkaupunkiseutu

SRV elämäsi rakentaja

Juha Kuusiniemi

Yksikönjohtaja, Asunnot pääkaupunkiseutu

Jorma Seppä Rakennuttaminen_Asuntorakentamisen palvelut -sivuilla

Jorma Seppä

Johtaja, Asunnot pääkaupunkiseutu

SRV elämäsi rakentaja

Tapio Mattila

Tarjouspyynnöt, Sisä-Suomi

Jukka Aaltonen

Jukka Aaltonen

Aluejohtaja, Lounais-Suomi

SRV elämäsi rakentaja

Riku Rantanen

Tarjouspyynnöt, Lounais-Suomi

SRV elämäsi rakentaja

Juha Huhtanen

Aluejohtaja, Pohjois-Suomi

SRV elämäsi rakentaja

Janne Sirviö

Tarjouspyynnöt, Pohjois-Suomi

Tero Karislahti

Tero Karislahti

Aluejohtaja, Sisä-Suomi

Kuuntelemalla rakennamme viisaasti

Strategiamme mukaisesti tähtäämme erinomaiseen asiakaskokemukseen hankkeissamme. Uskomme, että pääsemme tähän kuuntelemalla aidosti asiakkaitamme ja muita sidosryhmiämme. Asiakaslupauksemme onkin “Kuuntelemalla rakennamme viisaasti”. Seuraamme asiakaslupauksemme mukaisen toiminnan toteutumista asiakastyytyväisyyskyselyiden ja uudisasuntorakentamisen asiakastyytyväisyyttä mittaavan EPSI Rating -tutkimuksen tulosten avulla. 

Lue lisää sidosryhmäyhteistyöstä
Nuoret kaupungissa
HERO2Elinkaariviisaus

Mitä kuuluu, tulevaisuus?

Me rakennamme elämää kestävästi eli elinkaariviisaasti.

Elinkaariviisaus on meidän vastauksemme tulevaisuuden suurimpiin kysymyksiin. Siihen, kuinka rakennamme tästä elämästä koteineen, työpaikkoineen ja yhteisine tiloineen kestävämpää ja puhtaampaa – myös tuleville sukupolville. 

Lue lisää
HERO2Vastuullisuus

Vastuullisuus

SRV:n tärkeimmät vastuullisuusteemat on koottu vastuullisuusohjelmaksi, joka pohjautuu ESG-viitekehykseen. SRV:n tavoitteena on varmistaa, että vastuullisuustyö tukee mahdollisimman hyvin strategisten tavoitteiden toteutumista ja antaa liiketoiminnalle lisää eväitä pärjätä yhä vaativammassa toimintaympäristössä.

Lue lisää

Referenssit

Meidät tunnetaan näyttävistä julkisten tilojen allianssihankkeista, vaativista sairaaloista, nykyaikaisista kouluista, asiakkaalle räätälöidyistä liiketiloista sekä viihtyisistä kodeista. Tutustu rakentamisen taidonnäytteisiimme.

Kaikki asuntokohteet
REDI ja Kalasataman tornit kuva

REDI ja Kalasataman tornit

Tornitalot tarjoavat ainutlaatuisen kaupunkiasumisen konseptin, joka tarjoaa arjen sujuvuutta, helposti saatavilla olevia palveluita ja yhteistiloja, sekä tietenkin upeat maisemat.

Lue lisää kohteesta

Sinua saattaisi kiinnostaa

Lapsi ja vanhempi peitoista rakennetussa majassa

Energian viisas käyttö on elinkaariviisautta

70 prosenttia kaikesta käyttämästämme energiasta kulutetaankin omassa elinympäristössä. Elinkaariviisaudella pyrimme ottamaan mahdollisimman suuren osan energiasta hyötykäyttöön energiatehokkaasti.

Valkoisia kerrostaloja ja pihamaa

Sujuvaa yhteistyötä monipuolisissa rakennushankkeissa

Kuuntelemalla rakennamme viisaasti yhdessä Kojamon kanssa.