Taitelijan näkemys Kalasataman Horisontti illalla

Kiinteistösijoittajalle

Kehitämme laajasti kiinteistökohteita yhteistyössä sijoittajien kanssa

Meillä SRV:llä on kattava kokemus erilaisista kiinteistökohteista. Kehitämme sijoittajien jo valmiiksi omistamia kiinteistöjä ja uusia, alusta saakka suunnittelemiamme kohteita sijoittajille. Kumppaneinamme ovat sekä kotimaisia, pienempiä sijoittajia ja globaaleja, maailman suurimpiin kiinteistösijoittajiin lukeutuvia toimijoita.

Kalasataman tornit Kiinteistösijoittajille-sivulla

Osaava ja vakavarainen kumppanisi

Yhtenä maamme vahvimmista kiinteistösijoittamisen ja -kehittämisen asiantuntijaorganisaatioista pystymme tarjoamaan kiinteistösijoittajille innovatiivisia kiinteistökehitys- ja rakentamispalveluita sekä valmiiksi vuokrattuja sijoituskohteita avaimet käteen -periaatteella. 

Voimme tarvittaessa myös tukea kiinteistösijoittajan päätöksentekoa kiinteistökehitys- ja investointiasioissa muun muassa kohteiden tuotto-riskiprofiilin analysoinnilla sekä avustamalla rahoituksen järjestelyssä. 

Joissakin tapauksissa kiinteistön arvon kasvattaminen voi tarkoittaa mittavien aluekehityshankkeiden läpivientiä ja joskus taas yhden kiinteistön jalostamista esimerkiksi muuttamalla käyttötarkoitusta tai hyödyntämällä käyttämätöntä rakennusoikeutta. Tavoitteena on säilyttää tai parantaa kiinteistön kilpailukykyä markkinoiden tilatarjonnassa. Kehittämme myös jatkuvasti kilpailukykyisen tuottopotentiaalin omaavia kiinteistösijoitusmahdollisuuksia sijoittajien portfolioiden täydennykseksi.

Ymmärrämme kiinteistösijoittajien tarpeet ja olemme tottuneet toimimaan ammattimaisten sijoittajien kanssa. Liiketoimintamme on vankalla perustalla ja tarjoamme kiinteistösijoittajien arvokehitykseen tähtääviin hankkeisiin aktiivista ja asiantuntevaa yhteistyöhön perustuvaa otetta, jota olemme kehittäneet aina perustamisvuodestamme 1987 saakka. 

Viherkatolla Tikkurila

Ota yhteyttä

SRV elämäsi rakentaja

Santeri Sompio

Investointipäällikkö

SRV elämäsi rakentaja

Arttu Saariketo

Investointipäällikkö

Jarkko Rantala Kiinteistösijoittajille-sivuilla

Jarkko Rantala

Talous- ja rahoitusjohtaja

Työmiehet viherkatolla

SRV yrityksenä

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Lue lisää
HERO2Elinkaariviisaus

Mitä kuuluu, tulevaisuus?

Elinkaariviisaus on meidän vastauksemme tulevaisuuden suurimpiin kysymyksiin. Siihen, kuinka rakennamme tästä elämästä koteineen, työpaikkoineen ja yhteisine tiloineen kestävämpää ja puhtaampaa – myös tuleville sukupolville. Elinkaariviisaasti toimimalla ajamme sekä ihmisen että ympäristön etua ja yhtä lailla taloudellistakin hyvinvointia. Sillä me uskomme, että näiden varaan rakentuu parempi, puhtaampi tulevaisuus.

Lue lisää

Referenssit

Meidät tunnetaan näyttävistä julkisten tilojen allianssihankkeista, vaativista sairaaloista, nykyaikaisista kouluista, asiakkaalle räätälöidyistä liiketiloista sekä viihtyisistä kodeista. Tutustu rakentamisen taidonnäytteisiimme.

Katso kaikki referenssit
Wood City Jätkäsaari ilmakuva

Wood City

Wood City on SRV:n kehittämä, urbaani, 8-kerroksinen puukaupunkikortteli, joka nousee uuden Jätkäsaaren portiksi Helsingissä. 

Lue lisää kohteesta

Sinua saattaisi kiinnostaa

Lapsi ja vanhempi peitoista rakennetussa majassa

Energian viisas käyttö on elinkaariviisautta

70 prosenttia kaikesta käyttämästämme energiasta kulutetaankin omassa elinympäristössä. Elinkaariviisaudella pyrimme ottamaan mahdollisimman suuren osan energiasta hyötykäyttöön energiatehokkaasti.

Valkoisia kerrostaloja ja pihamaa

Sujuvaa yhteistyötä monipuolisissa rakennushankkeissa

Kuuntelemalla rakennamme viisaasti yhdessä Kojamon kanssa.