Mies ja nainen rakennuskohteessa

Uraa aloittavalle

Rakenna haluamasi tulevaisuus SRV:llä

Olemme työnantajana mukana erilaisissa elämän vaiheissa, myös nuorten ja uransa alussa olevien osalla. Harjoittelijat ovat tärkeä osa työyhteisöämme ja haluamme taata rakennusalan tuleville ammattilaisille parhaan mahdollisen lähtökohdan uralle.  

SRV:llä pääset työskentelemään merkittäviin projekteihin osana ammattitaitoista työyhteisöämme. Meille on tärkeää, että voit käyttää vahvuuksiasi, kantaa itsellesi sopivan määrän vastuuta ja kulkea kohti omia tavoitteitasi.
 

Kuvassa työntekijöitä tutkimassa karttaa työmaalla

Harjoittelijaksi SRV:lle

Harjoittelijana SRV:llä pääset työskentelemään merkittäviin projekteihin osana ammattitaitoista työyhteisöämme. 

Harjoittelijahakumme kesän 2024 harjoitteluihin on päättynyt.

Lue lisää harjoitteluhaustamme

Opiskelijoille 

Toimimme laajasti erilaisissa hankkeissa ja harjoittelijoita meiltä löytyykin lähes jokaiselta toimintamme osa-alueelta. Työllistämme kattavasti nuoria osaajia niin infrarakentamisen, talotekniikan, korjausrakentamisen kuin uudistuotannon parissa sekä näitä mahdollistavissa toiminnoissa.  

Meillä harjoittelijat ovat rakennusalan korkeakouluopiskelijoita tai harjoittelutehtävää vastaavia korkeakouluopintoja suorittavia opiskelijoita, esimerkiksi kauppatieteilijöitä talouspuolen tehtävissä. Tällä hetkellä emme valitettavasti tarjoa ns. kesätyöpaikkoja muiden alojen opiskelijoille tai toisen asteen opiskelijoille.  

Oppilaitosyhteistyö 

Teemme aktiivista yhteistyötä rakennusalan opetuksen kanssa.  

Olemme sopineet työelämäyhteistyösopimuksen Metropolia ammattikorkeakoulun kanssa vuonna 2021 ja tehneet yhteistyötä Metropolian kanssa.

Mahdollisissa yhteistyötoiveissa tai tarpeissa olethan yhteydessä meihin.  

Ainejärjestöjen ja kiltojen kanssa tehtävä yhteistyö 

SRV työskentelee myös tiiviisti yhteistyössä rakennusalan opiskelijoiden ainejärjestöjen ja kiltojen kanssa.  

Teemme osallistuvaa yhteistyötä, jossa voimme samalla tuoda rakennusalan arkipäivää ja tulevaisuutta opiskelijoille tutuksi. Järjestämme yhteistyössä työmaavierailuja, asiantuntijatilaisuuksia ja yritysmessukäyntejä.  

Mahdollisissa yhteistyötoiveissa tai tarpeissa olethan yhteydessä meihin. 

Korkeakouluopintojen lopputyöt: opinnäytetyöt ja diplomityöt 

Haluamme tukea rakennusalan tutkimusta ja tarjoamme aiheita korkeakouluopintojen lopputöihin jo meillä työskenteleville harjoittelijoille.  

Harjoittelijamme ovat tutkineet omissa opinnoissaan esimerkiksi rakennustuotannon logistiikkaprosessista ja korkean rakentamisen työsuunnittelusta.  

Harjoitteluihin ja yhteistyöhön liittyvät yhteydenotot

Uraa aloittavalle

Lotta Alajoki

Satu, Salli ja Lotta kertovat, mikä rakennusalalla on parasta?

Naiset ovat edelleen vähemmistö rakennusalalla. Kysyimme SRV:llä työskenteleviltä naisilta, miksi he valitsivat rakennusalan opinnot ja mikä alassa kiinnostaa.

Kaksi ihmistä poseeraamassa keltaiset työvaatteet päällään

Kaisa ja Suvi ovat tyytyväisiä alanvaihtajia

SRV:ltä ja rakennusalalta on vuosien varrella löytänyt paikkansa moni alanvaihtaja.