HERO2Infrarakentamisenpalvelut

Infrarakentamisen palvelut

Vaativan infrarakentamisen palveluita

Me SRV:llä olemme ylpeitä vaativista infra- ja pohjarakentamisen hankkeistamme. Meille istuu niin suurien infrahankkeiden päätoteuttajan rooli kuin aliurakointi erilaisissa pohjarakennuskohteissa.

Palvelumme kattavat kaikki urakkamuodot

Meillä on vahva kokemus yhteistoiminnallisista hankkeista, projektinjohtourakoista, kokonaisurakoinnista ja erikoistöiden aliurakoinnista. Erikoiskalustomme takaa sen, että pystymme toteuttamaan myös erityisosaamista vaativia haastavia hankkeita. Vastaamme siitä, että oma kalustomme kulkee aina uusiutuvalla polttoaineella.

Kalliorakentaminen

Toteutamme vaativia maanalaisia tiloja, esimerkiksi pysäköintiin, väestönsuojiksi, huoltoon ja liikkumiseen. Maanalaisissa kalliotiloissa teemme muun muassa tunnelilouhintaa, kuiluja ja tilojen sisustusrakentamista. 

Infra Blominmän jatevesipuhdistamo kuva2 infrarakentamisen palvelut -sivuilla

Maanrakennus ja pohjarakentaminen

Hyvä perustus on jokaisen rakennushankkeen tärkeimpiä lähtökohtia. Toteutamme pohjarakennusta aina avolouhinnasta porapaalutukseen ja talonrakennuksen pohjatöihin. Teemme kaivanteita, pohjavedenhallintaa ja paikallavalurakenteita sekä kunnallistekniikan rakentamista.  

Infra kuva maa- ja pohjarakentaminen osiossa

Väylät ja sillat

Toteutamme vaativia väylähankkeita. Hankkeet voivat sisältää esimerkiksi teiden, siltojen ja tunneleiden monipuolista rakentamista suunnittelusta toteutukseen. Monet isot hankkeemme on toteutettu vilkkaasti liikennöityihin paikkoihin, kuten Kehä I Keilaniemessä. Tällaisissa hankkeissa pystymme järjestelemään liikenteen uudelleen rakennustöiden ajaksi. 

Kehä 1 Keilaniemessä

Teollisuus- ja betonirakentaminen

Toteutamme massiivisia ja vaativia betoni- ja taitorakenteita teollisuuden ja eri laitosten tarpeisiin. 

Infra Vuosaaren biovoimalaitos kuva infrarakentamisen palvelut -sivuilla

Vesihuoltorakentaminen

Palvelemme vesihuollon toimijoita uudisrakentamisessa, laajennuksissa ja saneerauksissa erilaisten urakkamuotojen kautta. Ohjaamme tarvittaessa suunnittelua asiakkaan tarpeet sekä tuotannon prosessit ymmärtäen ja huomioon ottaen. Hankkeet toteutetaan ja käyttöönotetaan yhteistyössä asiakkaan kanssa asiakkaan tarpeet huomioiden.  

Infra Blominmaen jatevesipuhdistamo infrarakentamisen palvelut -sivuilla

Ota yhteyttä

Heikki Pöyhönen Rakennuttaminen Infrarakentamisen palvelut -sivuilla

Heikki Pöyhönen

Johtaja, infrarakentaminen

juho_kallio_srv_vari.jpg

Juho Kallio

Maa- ja pohjarakenteet, infrarakentaminen

matti_avikko_srv_vari.jpg

Matti Avikko

Tarjouspyynnöt, infrarakentaminen

Ville Järvinen infrarakentamisen palvelut -sivulla

Ville Järvinen

Kallio- ja betonirakenteet

Nainen punaisissa hiuksissa tuulisella parvekkeella

Elinkaariviisaudella puhtaampi tulevaisuus

Elinkaariviisaus on meidän vastauksemme tulevaisuuden suurimpiin kysymyksiin. Siihen, kuinka rakennamme tästä elämästä koteineen, työpaikkoineen ja yhteisine tiloineen kestävämpää ja puhtaampaa – myös tuleville sukupolville. Elinkaariviisaasti toimimalla ajamme sekä ihmisen että ympäristön etua ja yhtä lailla taloudellistakin hyvinvointia. Sillä me uskomme, että näiden varaan rakentuu parempi, puhtaampi tulevaisuus.

Lue lisää

Referenssit

Meidät tunnetaan näyttävistä julkisten tilojen allianssihankkeista, vaativista sairaaloista, nykyaikaisista kouluista, asiakkaalle räätälöidyistä liiketiloista sekä viihtyisistä kodeista. Tutustu rakentamisen taidonnäytteisiimme.

Kaikki infrarakentamisen referenssit
Kehä 1 Keilaniemessä

Kehä I Keilaniemessä

Kesällä 2019 liikenteelle avattu Kehä I Keilaniemessä -liikennetunneli on Suomen pisin betonirakenteinen liikennetunneli kunnioitettavalla 440 metrin pituudellaan ja 36 metrin leveydellään.

Lue lisää kohteesta

Sinua saattaisi kiinnostaa

Nainen punaisissa hiuksissa tuulisella parvekkeella

Tätä kaikkea on elinkaariviisas rakentaminen

Rakentaminen on yksi suurimmista elämäämme ja ympäristöömme vaikuttavista tekijöistä.