Kesä-teeman olohuone

Asunnon ostajan opas

Onko mielessäsi asunnon osto? 

Oletko ensiasunnon ostaja, suunnittelemassa sijoitusasunnon hankintaa tai etsimässä uutta kotia? Uudiskohde on loistava valinta moniin tarpeisiin. Lue alta vinkit ja kaikki tarvittava onnistuneeseen asunnon ostoon.

Näin asunnon ostaminen etenee

Tiedätkö, mitä kaikkea uudiskohteen ostamiseen kuuluu? Ei hätää, kokosimme avuksesi kattavan ostajan muistilistan aina asunnon varaamisesta sisustusvalintoihin ja muuttamiseen. 

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin
Asukas ripustaa taulua seinälle

Uuden asunnon sisustusvalinnat

Jokaisella meistä on oma tyylimme, mutta joskus omia mieltymyksiä on hankala sanoittaa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden valita kolmesta upeasta teemasta – ja tarvittaessa löydämme asuntoosi valinnat, jotka sopivat juuri sinulle.

Lue lisää
Taiteilijan näkemys Kokardin asunnosta

Uuden asunnon hinta, vastikkeet ja tontti

Mitä tarkoittaa myyntihinta, velaton hinta tai yhtiölaina? Osaatko erottaa hoitovastikkeen ja rahoitusvastikkeen toisistaan? Entä miten oma tontti ja vuokratontti vaikuttavat asunnon hintaan ja asumiskustannuksiin? Ei hätää, me autamme.

Lue lisää asunnon hinnastaLue lisää vastikkeistaLue lisää omasta tontista ja vuokratontista
Uusia kerrostaloja Helsingin Jätkäsaaressa

Näin pidät huolta uuden kodin kunnosta

Nauti uudesta kodistasi mahdollisimman pitkään hoitamalla ja huolehtimalla siitä oikein. Samalla asuntosi arvo ja laatu säilyvät. 
 

Tutustu vinkkeihimme
Kokardin malliasunto

Rakennamme elinkaariviisaasti – myös tuleville sukupolville

Toimintamme ydintä on vastuullisuus ja avoimuus. Tästä syystä suunnittelemme uudiskohteemme sisustusta myöten kestämään elämää.

Elinkaariviisaus on meidän vastauksemme tulevaisuuden suurimpiin kysymyksiin. Siihen, kuinka rakennamme tästä elämästä koteineen, työpaikkoineen ja yhteisine tiloineen kestävämpää ja puhtaampaa.

Lue lisää elinkaariviisaasta rakentamisesta
Perhe pelaa

Miksi SRV on hyvä valinta?

Vakavaraisuutemme takaa sen, että olemme täällä koko rakentamisen ja takuuvaiheen ajan. Erotumme positiivisesti rakennusalan toimijoista, sillä olemme nettovelaton ja rahoituksemme on kunnossa.

Lisäksi tilauskantamme on kasvanut haastavista ajoista huolimatta ja kasvu on ollut merkittävää etenkin toimitilarakentamisessa. Asuntorakentaminen ja myymättömien asuntojen osuus ei aiheuta suurta riskiä liiketoiminnallemme. 

Rakennamme koteja ja kaupunkiympäristöä, jotka ottavat huomioon ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin.

Pyrimme jatkuvasti vähentämään rakennusten päästöjä ja hiilijalanjälkeä. Rakennuksemme ovat ympäristöluokiteltuja ja energiatehokkaita, ja ne tuottavat puhdasta energiaa esimerkiksi maalämmön ja aurinkopaneelien avulla.

Suunnittelemissamme rakennuksissa on laadukas valaistus, akustiikka ja sisäilma. Kestävästä arjesta tekee helppoa myös se, että pyöräilijät ja sähköautoilijat on otettu huomioon. Lisäksi palvelut ja vehreä ympäristö ovat lähellä.

Hyvän sijainnin ja elinkaariviisaiden ratkaisujen ansiosta asuntojemme arvo säilyy pitkälle tulevaisuuteen.

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin, halutuimmille asuinalueille ja hyvien kulkuyhteyksien äärelle. 

Hankkimalla uuden kodin meiltä, voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla tulevaisuudessakin.

Tilaa uutiskirje ja osallistu Marimekon lahjakorttien arvontaan

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Vermonniitty-headerkuva

Mitä kuuluu, Vermonniitty?

Vermonniityn asukkaat sen tietävät: Espoon hiljaisessa helmessä yhdistyvät vehreys ja helppous. Runsaat palvelut ja kaikkiin ilmansuuntiin avautuvat liikenneyhteydet helpottavat arkea, eikä aktiviteetteja kaipaavan tarvitse harpata kauas kotiovelta.

Vauva ja mies

Mitä, jos asunto kasvaisi perheen mukana?

SRV:n uudet kodit rakennetaan muuntojoustaviksi. Lue, mitä se oikein tarkoittaa.

Espoon Piaffe kadulta

Miksi taloyhtiön tontin omistusmuodolla on väliä?

Oma tontti on noussut viime vuosina tärkeäksi uudiskohteen ostokriteeriksi. Mitä hyötyä omasta tontista on ja mihin asioihin tonttiasioissa kannattaa kiinnittää nyt huomiota?