HERO2SRVtyönantajana

SRV työnantajana

Elämäsi rakentaja

Olemme kotimainen, uudistushenkinen rakennusyhtiö, jolla on katse vahvasti sekä tulevaisuudessa että työntekijöidemme hyvinvoinnissa juuri nyt. 

Vastuullisuus ja yhteishengen vaaliminen ovat meille ykkösasioita työnantajana. Uudistamme alan työkulttuuria ja mahdollistamme kukoistamisen kiinnostavissa työtehtävissä.

Millainen työura sinua kiinnostaa?

Arvostamme erilaista taustoista tulevia osaajia, joille tiivis tiimityö ja asiakkaiden kuuntelu ovat osa ammattitaitoa. 

Työtehtävien ja vastuiden määrittely tehdään yhdessä. Meille on tärkeää, että pääset käyttämään vahvuuksiasi, kantamaan itsellesi sopivan määrän vastuuta ja kulkemaan kohti omia tavoitteitasi. 

Tutustu uravaihtoehtoihimme!

Tällä hetkellä meillä on yli 60 aktiivista työmaata ympäri Suomen. Meidät tunnetaan monista haastavista ja yhteiskunnallisesti merkittävistä hankkeistamme. 

Arvostamme erilaista taustoista tulevia osaajia, joille tiivis tiimityö ja asiakkaiden kuuntelu ovat osa ammattitaitoa. 

Suunnittelemme ja rakennamme toimistoja niin liikeyrityksille, kiinteistösijoittajille kuin julkisen sektorin toimijoille. 

Etsimme säännöllisesti joukkoomme hankekehityksen ja suunnittelunohjauksen ammattilaisia.

Tulevaisuuden kestävä rakennuskanta syntyy tämän päivän fiksuista valinnoista. 

Olemme ilmastoviisaiden ja sisäolosuhteiltaan miellyttävien kiinteistöjen asiantuntija suunnitteluvaiheesta elinkaaren päähän. 

Infrarakentamisemme kattaa niin maanpäälliset kuin maanalaiset vaativat toteutukset. 

Toteutamme monipuolisesti erilaisia infrahankkeita ja pohjarakentamista, joissa tarvitaan monipuolisesti osaajia. 

Oletko talous-, laki-, IT-, HR- tai viestintäammattilainen? Rakentamisen huippuammattilaiset tarvitsevat tuekseen ammattilaisia, jotka mahdollistavat työmaiden toiminnan. 

Konsernimme tarjoaa useita kehittymismahdollisuuksia eri alojen osaajille.

Harjoittelijana SRV:llä pääset työskentelemään merkittäviin projekteihin osana ammattitaitoista työyhteisöämme. 

Lue lisää harjoitteluhaustamme

Millaista meillä on olla töissä?

Me SRV:llä lupaamme olla elämäsi rakentaja. 

Työyhteisömme koostuu eri alojen ammattilaisista, jotka rakentavat yhdessä kestävää ympäristöä. Meidät tunnetaan joustavana ja tasa-arvoisena, yhteistyöhön innostavana ja kunnianhimoisena työyhteisönä. Menestyksemme ja kannattavuutemme kumpuavat sitoutuneista ammattilaisistamme. 

Meillä vaalitaan monimuotoisuutta, elämä saa näkyä ja nauru raikua. ​Meillä pääset käyttämään vahvuuksiasi ainutlaatuisten ja yhteiskunnallisesti merkittävien projektien parissa. Haluamme pitää huolta henkilöstömme työkyvystä, turvallisuudesta ja hyvinvoinnista, ja mittaamme työhyvinvointia säännöllisesti. Neljännesvuosittain tehtyjen pulssimittausten perusteella voimme ylpeästi kertoa, että työvireemme on erinomainen.  

Tarjoamme työntekijöillemme kattavat työterveyspalvelut, liikunta- ja kulttuuriedun sekä puhelin- ja lounasedun. Aktiivinen SRV Viihdytys -kerho järjestää lukuisia lajikokeiluja, pelilippuja, teattereja ja konsertteja kaikille SRV:läisille. 

SRV konsultoi tilatarpeen kartoittamisessa

Olemme Suomen johtava projektinjohtourakoitsija, rakennusalan kehittäjä ja uudistaja

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. 

Tehtävämme on rakentaa yhdessä kumppaneidemme kanssa perustaa onnelliselle elämälle ja kestävälle yhteiskunnalle elinkaariviisailla rakennetun ympäristön ratkaisuilla. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 610 miljoonaa euroa. Noin 800 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 3 300 kumppanin verkoston.

Työmaalla kävelijät

HR-asiantuntijat

Kristiina Sotka

Kristiina Sotka

Henkilöstöjohtaja

SRV elämäsi rakentaja

Tero Viheriäranta

HR Business Partner

Stina Ampuja

Stina Ampuja

HR Business Partner

Työnhakijalle ja harjoittelijoille

Lotta Alajoki

Satu, Salli ja Lotta kertovat, mikä rakennusalalla on parasta?

Naiset ovat edelleen vähemmistö rakennusalalla. Kysyimme SRV:llä työskenteleviltä naisilta, miksi he valitsivat rakennusalan opinnot ja mikä alassa kiinnostaa.

Kaksi harjoittelijaa työvaatteet yllään työmaalla

Harjoittelu rakennusalalla sopii monien alojen opiskelijoille

Tutustu SRV:n kesän 2022 harjoittelijoiden ajatuksiin harjoittelujaksostaan SRV:llä.