002-srv-vantaan-aarni-9-2023.jpg

Vantaan Aarni

Kohteen tiedot

Laajuus42 asuntoa
Valmistuminen2022
SijaintiVantaan Louhela

Rakensimme Vantaan Louhelaan, alun perin 60-luvulla rakentuneelle puistomaiselle asuinalueelle, uuden asuinkorttelin. Siinä sijaitsevan asuintalo Vantaan Aarnin valoisat kodit valmistuivat syyskuussa 2022, ja tarjoavat laadukasta asumista niin yksiössä kuin useammankin makuuhuoneen asunnossa. Kortteli luo uutta raikasta ilmettä valmiiksi rakennettuun puistomaiseen asuinalueeseen. Täydennysrakentamisella kehitämme asuinalueen ja asuntojen vetovoimaa.

Uusia koteja täydennysrakentamisellaLuonnonläheinen, puistomainen asuinalueMyyrmäen palvelut ja hyvät liikenneyhteydet

SRV:n toteutti täydennysrakentamisella uusia koteja Vantaan Louhelaan 

002-srv-vantaan-aarni-9-2023.jpg

Täydennysrakentamisella vastataan laadukkaiden uusien kotien kysyntään kaupunkikeskuksissa. Niin myös Louhelassa. Vantaan Aarni valmistui osaksi jo olemassa olevaa rakennuskantaa täydentäen 60-luvulla rakennettua, hyvin pidettyä asuinaluetta. 

Louhelan ostoskeskus tarjoaa palvelut lähellä kotia –  ruokakauppa löytyy aivan lähistöltä, ja isommat ostokset on helppo tehdä runsaan kilometrin päässä sijaitsevassa kauppakeskus Myyrmannissa. Lähimmät koulut ja päiväkodit sijaitsevat kodin lähellä.

Vantaan Aarnissa moderneja koteja pidetyllä asuinalueella

Tuoreessa asuinkorttelissa sijaitsevassa Vantaan Aarnissa on yhteensä 42 nykyaikaista kotia, joissa jokaisessa on suuri lasitettu parveke. 

Aarnin kodit on suunniteltu palvelemaan arjen toimivuutta: materiaalit ovat laadukkaita ja pohjaratkaisut käytännöllisiä. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä useamman makuuhuoneen koteihin. Talon asukkailla on käytössä myös yhteinen sauna. 

Aarnin vierustalta pääsee kulkemaan suoraan Jokiuoman laajalle puistoalueelle. Kävely- ja hiihtoreitit, lähiliikuntapaikka, koirapuisto ja minigolfrata löytyvät aivan talon läheisyydestä. Lähipuistossa järjestetään myös erilaisia tapahtumia, kuten kirpputoreja, konsertteja ja muuta hyvin mielen ohjelmaa. Matkatkin kulkevat jouhevasti. Noin 500 metrin päässä sijaitsevan Louhelan juna-aseman ansiosta yhteydet toimivat: B-vyöhykkeeseen kuuluvalta Louhelan juna-asemalta pääset Kehärataa pitkin Helsingin keskustaan sekä Helsinki-Vantaan lentokentälle noin 20 minuutissa. Toki myös bussit kulkevat useasti. Hämeenlinnanväylälle tai Kehä III:lle kurvaat omalla autolla alta aikayksikön. Autopaikat löytyvät erillisestä Haltian Pysäköinti Oy:n pysäköintilaitoksesta ja ne myydään erillisinä osakkeina.

Aarni on tuonut pidetylle alueelle mahdollisuuden hankkia uusi, hissillä ja moderneilla mukavuuksilla varustettu koti. Aarni on suunniteltu asunnonostajille, jotka arvostavat asumisen helppoutta, luontoa sekä hyvin toimivaa julkista liikennettä. Louhela on valmis ja toimiva asuinympäristö, jossa on helppo viihtyä.

Vantaan Aarni sijaitsee osoitteessa Haltiantie 10, Vantaa.

> Tutustu Vantaan Aarnin muuttovalmiisiin koteihin

Vetovoimaa asuinalueelle ja taloyhtiölle täydennysrakentamisen ratkaisuilla

Uudet kodit perinteikkäällä asuinalueella tarjoavat kiinnostavia vaihtoehtoja paitsi asukkaille ja kodinostajille, myös taloyhtiöille. Olemme luotettava täydennysrakentamisen kumppani, kun halutaan kohentaa taloyhtiön taloutta. Vantaan Aarni on hyvä esimerkki kestävien ja vetovoimaisten kotien rakentamisesta alueelle, jossa on asuttu jo 60-luvulta saakka.

Asuminen ja asuinalueet kehittyvät. Tehtävämme on turvata elinkaariviisailla rakentamisen ratkaisuilla asukkaiden ja ympäristön etu – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tässä onnistuaksemme teemme yhteistyötä taloyhtiöiden kanssa täydennysrakentamisessa erityisesti Helsingin, Espoon ja Vantaan sekä Turun, Tampereen ja Oulun alueilla.

Huomioimme täydennysrakentamisessa vanhan alueen erityispiirteet ja uusien kotien elinkaariviisauden. Uudet kodit alueella mahdollistavat myös alueen palveluiden kuten työpaikkojen, tapahtumien, päiväkotien, liikuntapaikkojen ja liikenneyhteyksien säilymisen ja kehittymisen myös tulevaisuudessa. Täydennysrakentamisen tiivistää kaupunkirakennetta säästäen ympäristöä muualla. 

Olisiko täydennysrakentamisen aika?

> Tutustu täydennysrakentamisen ratkaisuihimme