Asunto­rakentaminen

Koti on onnellisen elämän perusta. Siksi haluamme rakentaa alueita ja koteja, joissa viihdytään ja jotka kohtaavat mahdollisimman hyvin asukkaiden tarpeet. Rakennamme alueille, jotka ovat vetovoimaisia ja hyvien liikenneyhteyksien ulottuvissa. Näin voimme varmistaa kohteidemme arvokehityksen tulevaisuudessa. Rakennamme koteja kasvavissa kaupunkikeskuksissa niin pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä ja Oulussa. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kuluttajat, eläkerahastot, rakennuttajat kuin julkisyhteisöt.

Hyvä suunnittelu kohtaa tarpeet

Hyvä suunnittelu kohtaa tarpeet

Korostamme kestävä kehitystä ja sitä, että suunnitteluratkaisumme kestävät aikaa. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja, joilla saamme asiakkaamme tarpeet huomioitua entistä paremmin.

Fokus kasvukeskuksissa

Fokus kasvukeskuksissa

Vetovoimaisia alueita yhdistävät kattavat palvelut, laadukas ympäristö ja hyvät liikenneyhteydet. Asuntorakentamisemme keskittyy kasvukeskuksiin ja liikenteen solmukohtiin. Näin voimme varmistua, että kohteidemme arvo säilyy ja kehittyy myös tulevaisuudessa.

Kalasataman tornit

Kalasataman tornit

Kalasataman tornit Helsingissä ovat poikkeuksellinen rakennushanke. Tornitalot nousevat keskelle kehittyvää Kalasatamaa.

Tutustu Loistoon

Ota yhteyttä

SRV stories