Toimitila­rakentaminen

Oli kyseessä toimistorakennus, liiketilat, hotelli, logistiikkakeskus, terveydenhoitotila tai muut palvelutilat, toteutamme rakentamisen vaiheet tehokkaasti ja joustavasti limittäin. Onnistumisen takaa vahva projektinjohdon, suunnitteluohjauksen ja talotekniikan erityisosaamisemme.

Ketterämpiä toimistotiloja

Muutosten keskellä on entistä tärkeämpää, että ihmiset viihtyvät työpaikoillaan. Toimisto on bisneksen sykkivä sydän, jonka tulee palvella liiketoiminnan nopeaa muutosta ja muuntua moneksi. Olemme Suomen johtavia toimitilakiinteistöjen toteuttajia. Suunnittelemme ja rakennamme toimistoja niin liikeyrityksille, kiinteistösijoittajille kuin julkisen sektorin toimijoille. Onnistuneet toteutukset, kuten HTC Keilaniemi tai Kampin Sähkötalo, ovat tuoneet meille pitkäaikaisia, tyytyväisiä asiakkaita.

Vauhtia kaupankäyntiin

Toimiva liiketila houkuttelee asiakasvirtoja ja vauhdittaa kaupankäyntiä. Me rakennamme liiketiloja, jotka vastaavat mahdollisimman hyvin niin sijoittajan, omistajan kuin tulevan loppukäyttäjän tarpeisiin. Luomme uusia, ikonisia kaupan alan konsepteja, kuten Kampin keskus, Ideapark ja Viru Keskus. Lopputulos onnistuu puhaltamalla yhteen hiileen kaikkien sidosryhmien kanssa. Rakennamme moderneja, kansainvälisesti menestyneitä kaupankäynnin maamerkkejä yksittäisistä myymälöistä kauppakeskuksiin.

Sujuvampaa logistiikkaa

Hyvin suunnitellut logistiikkakohteet tehostavat yritysten toimintaa, säästävät aikaa ja kustannuksia, parantavat liikenteen sujuvuutta, lyhentävät ajomatkoja ja vähentävät liikenteestä aiheutuvia ympäristöhaittoja. Meillä on vankka kokemus erilaisten logistiikkakohteiden toteutuksesta niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Autamme kaupan ja teollisuuden yrityksiä keskittämään toimintojaan logistiikan solmukohtiin Helsinki-Vantaan lentoasemalta Baltiaan asti.

Edelläkävijä terveyden- ja sairaanhoidon tilojen rakentamisessa

On tärkeää, että sairaaloiden seinät pysyvät vankasti pystyssä silloin, kun potilaat ovat hauraimmillaan. Me olemme luotettava kumppani terveydenhuollon ja vaativien erityistilojen rakentajana.

Kotona vieraassa kaupungissa

Maailma globalisoituu, ja ihmiset yöpyvät yhä enemmän poissa kotoaan. Olemme hotellirakentamisen kumppani ja suunnannäyttäjä, jonka osaaminen perustuu pitkäaikaiseen kokemukseemme. Alan parhaat toimijat saavat meiltä apua taloudellisesti tehokkaan hotellin suunnitteluun, hotellioperaattorin valintaan sekä tarvittavien erityisvarusteiden ja teknologian hankintaan.

Ota yhteyttä

Saku Kosonen

Saku Kosonen

Yksikönjohtaja

saku.kosonen@srv.fi040 549 1221