Puurakentamisen_tyomaa

Puurakentaminen

Puurakentamista kokemuksella ja elinkaariviisaasti  

Puu on monimuotoisuudeltaan mitä oivallisin rakennusmateriaali. Puu on materiaalina ekologinen valinta, sillä se on ainoa täysin uusiutuva ja kierrätettävä rakennusmateriaali, joka sitoo hiiltä. Massiivipuusta on mahdollista toteuttaa arkkitehtonisesti erittäin vaikuttavia kokonaisuuksia, joiden hiilijalanjälki on merkittävästi tavanomaista rakennusta pienempi. Puurakennukset toimivat valmistuessaan myös pitkäaikaisina hiilivarastoina, ja näin mahdollistavat kohteelle jopa positiivisen hiilikädenjäljen.

Avaran puukoulun sisätiloja, paljon puupintaa

Olipa tavoitteenasi täysin puurakenteinen toimitila, tai puun hyödyntäminen yhtenä materiaalina näyttävästi rakennuksen eri osissa, me toteutamme erilaiset vaativat puurakentamisen kohteet, kuten toimitilat ja asunnot kokemuksella. Toteuttamamme puukortteli Jätkäsaaressa on suomalaisen puurakentamisen kansainvälisesti kiinnostava lippulaiva ja hieno esimerkki siitä, miten monipuolisesti puusta voidaan rakentaa. 

Ota yhteyttä

Jouni Forsman

Jouni Forsman

Johtaja, Toimitilat pääkaupunkiseutu

Referenssit

Meidät tunnetaan näyttävistä julkisten tilojen allianssihankkeista, vaativista sairaaloista, nykyaikaisista kouluista, asiakkaalle räätälöidyistä liiketiloista sekä viihtyisistä kodeista. Tutustu rakentamisen taidonnäytteisiimme.

Katso kaikki referenssit
Helsingin Jätkäsaaressa meren äärellä puurakenteisia rakennuksia

Wood City

Wood City on SRV:n kehittämä, urbaani, 8-kerroksinen puukaupunkikortteli, joka nousee uuden Jätkäsaaren portiksi Helsingissä. 

Lue lisää kohteesta