Työmaan numero: 2853
Jätkäsaarenlaituri 1
00180 Helsinki

Mitä täällä rakennetaan?

Wood City on SRV:n kehittämä, urbaani, 8-kerroksinen puukaupunkikortteli, joka nousee uuden Jätkäsaaren portiksi Helsingissä. Nyt kortteliin rakennetaan korttelin viimeistelevä toimistorakennus, josta tulee kyberturvallisuusyhtiö WithSecuren uusi pääkonttori.

Seitsemän kerrosta ja kellarikerroksen sisältävän toimistorakennuksen kokonaisala on noin 8700 neliömetriä. Rakennustyöt käynnistyvät kesällä 2022 ja uudet tilat otetaan käyttöön vuoden 2024 aikana.

Rakennuksen suunnittelu on toteutettu tiiviissä yhteistyössä F-Securen kanssa heidän tarpeitaan kuunnellen. Suunnittelussa huomioidaan joustavat työskentelymahdollisuudet, kestävä ympäristöajattelu ja työntekijöiden hyvinvointi. Tavoitteena on luoda työympäristö, joka soveltuu yrityksen kulttuuriin ja toimintoihin, ja tarjoaa tilat, joissa työntekijät viihtyvät nyt ja tulevaisuudessa.

Puukorttelin on suunnitellut Anttinen Oiva Arkkitehdit.

Rakennusaikataulu

Rakennustyöt käynnistyvät maanrakennustöillä kesäkuussa 2022 ja uudet tilat otetaan käyttöön vuoden 2024 aikana.

Työskentelyajat

Työskentelyajat työmaalla meluavien töiden osalta:
arkisin klo 7–18

Liikkuminen

Työmaan aitaus ja liikennejärjestelyt vaikuttavat alueen kulkureitteihin koko rakentamisen ajan. Pyydämme kaikkia noudattamaan paikalla olevia opasteita. Työmaajärjestelyt suoritetaan erityistä turvallisuutta noudattaen ja rakentamisesta aiheutuvia haittoja minimoiden. Pahoittelemme työmaasta koituvaa häiriötä.

Wood City II:n työmaa-alue ja työmaaliikenne

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Lue Wood City II työmaan tuoreimmat uutiset.

Työmaatiedotteet

Yhteystiedot

Santeri Takala

Santeri Takala

Työmaainsinööri

santeri.takala@srv.fi
Jaakko Kujanen

Jaakko Kujanen

Työmaapäällikkö, maanrakennustyöt

jaakko.kujanen@srv.fi