Lapinmäentie 1

La­pin­mäen­tie 1

Helsingin Munkkivuoreen osoitteessa Lapinmäentie 1 rakentuva uusi hybridikortteli yhdistää työn, asumisen, vapaa-ajan, palvelut ja eri-ikäiset asukkaat. Korttelissa uudet palvelumuodot ja elämisen tavat vahvistavat toisiaan. Munkkivuoren maamerkkinä toimiva A-tornin säilyy toimitila- ja palveluympäristönä tarjoten palveluita kortteliin rakennettavien asuinrakennusten, lähialueiden asukkaille ja A-tornin käyttäjille.

Ota yhteyttä

Miikka Wikström

Miikka Wikström

Asiakkuuspäällikkö

miikka.wikstrom@srv.fi050 547 2410
Uuden toimitilan edut

Uuden toimitilan edut

A-tornin toimitilat saneerataan. Tilat voidaan suunnittelu- ja rakennusvaiheessa räätälöidä tarpeen mukaan ja toteuttaa juuri sellaiset tilat, toiminnallisuudet ja tekniikka kuin mitä tarvitaan. Uudet tilat ovat muuntojoustavat. Ne elävät yrityksen muutosten mukana esimerkiksi seinärakenteet sekä tekniikka toteutetaan niin, että tiloja ja työpisteiden sijaintia voidaan muuttaa tarpeen mukaan.

Helsinki Lapinmäentie 1 liiketila

Liiketilaa tarjolla

Uudet ja modernit liiketilat ovat ihanteelliset viihtyisään ja helppoon asiointiin. A-torniin on mahdollista sijoittaa monipuolisesti erilaisia kaupallisia palveluita, kuten

  • Ravintoloita, kahviloita
  • Lääkäripalvelut
  • Hyvinvointi- ja terveyspalvelut
  • Päivittäistavarakauppa
  • Erikoismyymälät, pienliiketilat
  • Toimistotilaa
  • Opetustilaa

Tilojen markkinointi on alkanut ja vapaita tiloja pystyy räätälöimän tarpeen mukaan.

Hyvin suunniteltu ja käyttäjälle räätälöity toimitila ei ole välttämättä se kallein vaihtoehto – useimmiten juuri päinvastoin. Ammattitaitoinen ja yhdessä tehty tilasuunnittelu säästää rakentamisen ja käytön aikaisia kustannuksia sekä resursseja jokaisen tilankäyttäjän kohdalla. 3D-työkalun avulla pystytään mallintamaan visuaalisesti jo suunnitteluvaiheessa, miltä toimitilasi näyttävät valmiina.

Helsinki Lapinmäentie 1 Huopalahdentie viitesuunnitelma

Keskeinen sijainti

Keskeinen sijainti

Lapinmäentie 1 sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Munkkivuoressa Huopalahdentien ja Lapinmäentien kulmassa, hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen äärellä. Kortteli liittyy Niemenmäen ja Munkkivuoren asuinalueisiin. Kortteli jakautuu kahdeksaan tonttiin, joilla jokaisella sijaitsevat omat rakennuksensa.

Ota yhteyttä

Miikka Wikström

Miikka Wikström

Asiakkuuspäällikkö

miikka.wikstrom@srv.fi050 547 2410