Vuokrattavat toimitilat Helsingissä

Kiinteistö Oy Lapinmäentie 1

Energiaa ja elinvoimaa sekä inspiroivaa sykettä työhön. Yksi Suomen tunnetuimmista toimistorakennuksista uudistuu täysin sen ainutlaatuista historiaa kunnioittaen.

Valmistuessaan vuonna 1969 Heikki Castrén & Co:n suunnittelema Pohjola-talo, eli Lapinmäentie 1 oli trendin aallonharjalla: työn sujuvuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin oli panostettu valtavasti. Liikunta- ja musiikkisalit, uima-altaat ja Frank Lloyd Wrightin innoittama komea aula loivat hyvää oloa.

Nyt yrityksesi saa mahdollisuuden tulla osaksi tätä ainutlaatuista historiaa ja tulevaisuuden työntekoa yhdistävää kokonaisuutta. Kiinteistö Oy Lapinmäentie 1:n uusi elämä rakentuu hyvää oloa sykkiväksi hyvinvoinnin, terveyden, lähipalveluiden ja vapaa-ajan keskukseksi.

Historia antaa suunnan – me rakennamme mahdollisuudet tulevaisuuden menestystarinoille.

building-icon

Osoite

Lapinmäentie 2, Munkkiniemi
building-icon

Tila

Suunnitteilla
building-icon

Valmistumisaika

2024
building-icon

Tilatyyppi

building-icon

Palvelut

Ravintola, auditorio, uima-allas, ruokakauppa, pysäköintihalli, Munkkivuoren ostoskeskuksen palvelut
Sijainti

Sijainti

Kiinteistö Oy Lapinmäentie 1 sijaitsee valmiissa kaupunkirakenteessa ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä osoitteessa Lapinmäentie 2. Alue on vetovoimainen ja asukasmäärä on kasvussa. Kiinteistön ympärille rakennetaan seitsemän uutta tornitaloa, joihin tulee yhteensä noin 700 asuntoa.

Huopalahdentien ja Lapinmäentien kulmassa kohoavaan taloon on helppo tulla lähialueilta Munkkivuoresta, Niemenmäestä ja Etelä-Haagasta, kuten myös valtaväyliltä Turun ja Tampereen suunnasta. Keskustaan ajaa omalla autolla vartissa. Bussiyhteydet ovat jo nyt hyvät, ja tulevaisuudessa julkisen liikenteen palvelut parantuvat entisestään: Raide-Jokeri valmistuu 2024 ja Huopalahdentien suunnitelmissa on myös pikaraitiotie, joka kulkee Helsingin keskustasta Kannelmäkeen.

Joustavasti erilaisia tiloja

Joustavasti erilaisia tiloja

Lapinmäentie 1 tarjoaa erikokoisia ja muunneltavia tiloja yritysten erilaisiin tarpeisiin. Rakennusvaiheessa tiloja ja tekniikkaa voidaan räätälöidä yrityksille parhaiten sopiviksi. Tulevaisuudessa tilat elävät helposti yrityksen muutosten mukana, koska tilat on suunniteltu muuntojoustaviksi. Täältä löytyvät tilat moneen tarpeeseen.

Hyvinvointia

Hyvinvointia

Kiinteistö Oy Lapinmäentie 1:n uudistetuissa toimitiloissa korostuvat hyvä arki ja koko elämän mittainen hyvinvointi. Taloon sijoittuvat päiväkoti ja palveluasumisen yksiköt toivottavat tervetulleeksi muuta hyvinvointia tukevaa liiketoimintaa. Talosta kehittyy eri sukupolvien viihtyisä kohtauspaikka, jossa yhdistyvät työ, vapaa-aika ja erilaiset palvelut. Liiketilaa on tarjolla myös erikoisliikkeille ja arjen tärkeille palveluille. Talosta löytyvät tilat kuntosalille ja erilaisille liikunta-alan yrityksille. Kahvila- ja ravintolapalveluille varatut liiketilat houkuttelevat avaruudellaan ja viihtyisällä miljööllään. Kiinteistö Oy Lapinmäentie 1 tarjoaa myös tyylikkäät ja nykyaikaiset toimistotilat hyvässä osoitteessa monelle eri yritykselle.

Historia

Historia

Vakuutusyhtiö Pohjolan uudesta toimitalosta käytiin kutsukilpailu vuonna 1964. Kilpailun yhtenä tavoitteena oli, että Lapinmäentien uusi talo korostaa rakennuksen roolia ”suuren vakuutusyhtiön toimitalona.” Arkkitehtikilpailuun kutsuttiin ajan merkittävimpiä suomalaisia arkkitehtejä.

Vuonna 1969 valmistui Heikki Castrén & Co:n suunnittelema, Pohjola-talona tunnettu, aikansa suurin toimistorakennus. Valmistuttuaan Pohjola-talo ilmensi loistavasti aikansa henkeä. Kurun Harmaalla graniitilla verhoiltu rakennus nousi korkealle nostaen käyttäjänsä arvoonsa sekä tarjosi työntekijöille viihtyisät tilat niin työntekoon kuin virkistäytymiseen.

Se on ollut siitä lähtien tunnettu maamerkki ja oman aikansa merkkirakennus.

Ota yhteyttä

Miikka Wikström

Miikka Wikström

Asiakkuuspäällikkö

miikka.wikstrom@srv.fi050 547 2410
Ota yhteyttä ja kysy lisää