Lapinmäentie 1

La­pin­mäen­tie 1

Entinen Pohjola-talo uudistuu nyt monipuoliseksi hyvinvoinnin ja lähipalveluiden keskittymäksi. Tunnettu talo kokee täydellisen saneerauksen, jossa erilaisten yritysten tarpeisiin luodaan nykyaikaiset ja korkeat vaatimukset täyttävät toimitilat.

Lapinmäentie 1:n uusi elämä

Kiinteistö Oy Lapinmäentie 1:stä muotoutuu hyvinvoinnin ja arjen palveluiden elämää sykkivä keskus. Tuottoisa synergia syntyy hyvinvoinnin, terveyden, vapaa-ajan, lähipalveluiden ja toimistojen rinnakkaiselosta. Kiinteistöön on tulossa myös konferenssi- ja tapahtumatilaa sekä ravintolapalveluita. Keskeinen sijainti varmistaa, että palvelut ovat helposti ympäristön asukkaiden saavutettavissa.

Saneeraus valmistuu vuoden 2023 aikana. Tule mukaan ja anna yrityksesi menestyä tässä inspiroivassa, hyvän elämän ympäristössä!

Kiinteistö Oy Lapinmäentie 1 sisähavainnekuva kuntoutus

Tilat räätälöidään yrityksellesi sopiviksi

Kiinteistö Oy Lapinmäentie 1 tarjoaa monenlaisia tiloja yritysten erilaisiin tarpeisiin. Rakennusvaiheessa tiloja ja tekniikkaa voidaan räätälöidä yrityksille parhaiten sopiviksi. Jatkossa muuntojoustaviksi toteutettavat tilat elävät yrityksen muutosten mukana.

Kiinteistö Oy Lapinmäentie 1 sisähavainnekuva toimistoKiinteistö Oy Lapinmäentie 1 sisäpihaKiinteistö Oy Lapinmäentie 1 kuva sisäpihalta

Keskeinen sijainti arvostetulla alueella

Keskeinen sijainti arvostetulla alueella

Kiinteistö Oy Lapinmäentie 1 sijaitsee valmiissa kaupunkirakenteessa ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä osoitteessa Lapinmäentie 2. Huopalahdentien ja Lapinmäentien kulmassa kohoavaan taloon on helppo tulla lähialueilta Munkkivuoresta, Niemenmäestä ja Etelä-Haagasta, kuten myös valtaväyliltä Turun ja Tampereen suunnasta. Keskustaan ajaa omalla autolla vartissa. Bussiyhteydet ovat jo nyt hyvät, ja tulevaisuudessa julkisen liikenteen palvelut parantuvat entisestään: Raide Jokeri valmistuu 2024 ja suunnitelmissa on myös pikaraitiotie.

Toimivat tilat elinvoimaisessa ympäristössä

Toimivat tilat elinvoimaisessa ympäristössä

Kiinteistö Oy Lapinmäentie 1 sijaitsee vakiintuneella ja vetovoimaisella kaupunkialueella, jonka asukasmäärä on kasvussa. Toimistotalon ympärille rakennetaan seitsemän uutta tornitaloa, joihin tulee yhteensä noin 700 asuntoa.

Vehreä lähiluonto virkistää

Ympäristön vehreys luo omalta osaltaan hyvinvointia. Talojen väliin tulee viihtyisiä piha- ja oleskelualueita sekä kulkuväyliä. Toimitalon vieressä avautuu iso Kangaspellon puisto, josta löytyy monipuolisia ulkoilumaastoja talon vuokralaisten virkistys- ja hyötykäyttöön. Toimitalon itäpuolen tiloissa saadaan nauttia puistonäkymistä ja ylimmissä kerroksissa avautuvat upeat, pitkät näkymät joka suuntaan.

Ota yhteyttä

Miikka Wikström

Miikka Wikström

Asiakkuuspäällikkö

miikka.wikstrom@srv.fi050 547 2410