Vuokrattavat toimitilat Kalasatamassa

Helsingin Kalasataman Horisontti

Kalasataman Horisontti on Suomen ensimmäinen toimistopilvenpiirtäjä. Se kohoaa 111 metrin korkeuteen ja on valmistuessaan maamme korkein toimistorakennus. Horisontista tulee täysin uniikki työympäristö edelläkävijäyrityksille. Toimitiloillaan yritys näyttää yhteistyökumppaneilleen ja asiakkailleen, mitä se ajattelee itsestään, mihin se uskoo ja mitä se tavoittelee.

Horisontin työskentely-ympäristö on ainutlaatuinen. Pilvenpiirtäjä tarjoaa inspiroivat maisemat siivittämään työntekoa: siniset taivaat, ympäröivän meren ja eläväisen kaupungin. Palveluiden pariin pääset suoraan alakerrasta, jossa sijaitsee kauppakeskus Redi kaikkine palveluineen ja valtavine parkkitiloineen. Redin monipuoliset palvelut huolehtivat siitä, että saatavillasi on päivittäin kaikki, mitä sinä tai työntekijäsi voivat tarvita.

Kalasataman Horisontti sijaitsee usean risteävän liikkumismuodon polttopisteessä. Horisonttiin pääsee kätevästi jokaisesta ilmansuunnasta niin julkisilla liikennevälineillä kuin fillarilla sekä autoillen kauempaakin. Helsingin päärautatieasemalle pääset 6 minuutissa ja autolla lentokentälle 30 minuutissa. Kalasataman urbaani kaupunginosa on Helsingin trendikkäin työssäkäyntialue, jonne on tulossa noin 10 000 uutta työpaikkaa. Kalasatamaan rakennetaan kaikkiaan kahdeksan tornia, ja ainoastaan Horisonttiin on suunnitteilla toimistotiloja.

Oletko kiinnostunut Horisontin vapaista toimitiloista? Ota yhteyttä ja navigoidaan tienne Horisonttiin.

building-icon

Osoite

Hermannin rantatie 9, Kalasatama, Helsinki
building-icon

Tila

Suunnitteilla
building-icon

Valmistumisaika

2025
building-icon

Tilatyyppi

Toimisto
building-icon

Palvelut

Näköalaravintola, viherpiha, kauppakeskuksen monipuoliset palvelut, metroyhteys, bussiyhteys, pysäköintikellari, pyöräparkki

Vuokrattavat toimitilat

Agile workplace -tilaratkaisuToimisto210–10 000 m²2024–2025
Clubhouse-tilaratkaisuToimisto210–10 000 m²2024–2025
Room Office -tilaratkaisutToimisto210–10 000 m²2024–2025

Tutustu 360-virtualisointiin

Ladataan sisältöä...

Olisiko aika rakentaa yrityksenne tie huipulle?

Juha-Matti Kiiski

Juha-Matti Kiiski

Asiakkuuspäällikkö

juha-matti.kiiski@srv.fi040 084 1213
Miikka Wikström

Miikka Wikström

Asiakkuuspäällikkö

miikka.wikstrom@srv.fi050 547 2410
Jätä yhteydenottopyyntö

Opas tulevaisuuden toimitilojen suunnitteluun

Mistä asioista tulevaisuuden toimisto on tehty ja mitä uusia toimitiloja suunniteltaessa kannattaa ottaa huomioon? Lataa tästä toimitilaoppaamme ja saat vinkkejä ja ohjeita toimitilojen suunnitteluun.

Keskeinen sijainti Kalasatamassa

Horisonttiin pääsee kätevästi jokaisesta ilmansuunnasta niin julkisilla liikennevälineillä kuin fillarilla sekä autoillen kauempaakin.​ Metro vie sinut keskustaan vain 6 minuutissa. Horisontin sisäänkäynti on aivan idästä saapuvan metron laiturin vieressä. Tulevaisuudessa Horisonttiin pääsee myös ratikalla!

Ravintola kaupungin parhailla maisemilla

Miltä maistuisi lounas tai illallinen pilvenpiirtäjän 24. kerroksessa? Horisontin huipulle tulee kaupungin houkuttelevin näköalaravintola, joka tarjoaa mahdollisuuden kokea Helsinki lähes 100 metrin korkeudessa.

Tutustu Horisontin omiin verkkosivuihin