Asemoi yrityksesi huipulle

Tuottaako inspiroiva ja viihtyisä työympäristö parempaa tulosta yritykselle? Me uskomme niin. Panostus toimitiloihin on panostus henkilökuntaan, ja hyvinvoiva henkilökunta on avain yrityksen kasvuun. Toimitila on myös viesti ulospäin. Toimitiloillaan yritys näyttää yhteistyökumppaneilleen ja asiakkailleen, mitä se ajattelee itsestään, mihin se uskoo ja mitä se tavoittelee.

Helsingin Kalasataman Horisontti on Suomen ensimmäinen toimistopilvenpiirtäjä. Se kohoaa 109 metrin korkeuteen ja on valmistuessaan maamme korkein toimistorakennus. Horisontti on toimistoympäristönä ainutlaatuinen. Sen jalustassa on kauppakeskus REDI kaikkine palveluineen ja valtavine parkkitiloineen. Yli 2000 paikan REDI-parkista on mahdollista vuokrata autopaikkoja Horisontissa työskentelevien tarpeisiin.

Horisontin kaikista toimitiloista on inspiroiva merinäköala. Torniin pääsee näppärästi metrolta ja Horisontin alla levittäytyy Kalasataman urbaani kaupunginosa, joka on Helsingin trendikkäin työssäkäyntialue – sinne on tulossa noin 10 000 uutta työpaikkaa. Kalasatamaan rakennetaan kaikkiaan kahdeksan tornia, ja ainoastaan Horisonttiin on suunnitteilla toimistotiloja. Horisontista on tulossa täysin uniikki työympäristö edelläkävijäyrityksille.

Horisontin toimitilojen vuokraus on alkanut! Torni valmistuu arviolta vuonna 2024.

Previous
Next
  • Osoite Hermannin rantatie 9A, Kalasatama, Helsinki
  • Valmistumisvuosi2024
  • TilaSuunnitteilla
  • TilatyyppiToimisto
  • PalvelutNäköalaravintola, viherpiha, kauppakeskuksen monipuoliset palvelut, metroyhteys, bussiyhteys, pysäköintikellari, pyöräparkki
  • Kalasataman tornitSRV rakentaa Kalasatamaan 8 pilvenpiirtäjää, joista 7 on asuintorneja ja 1 toimistotorni: Horisontti.
  • Horisontti pähkinänkuoressa109 metriä korkea, 26 kerrosta. 1-4. kerroksissa kauppakeskus REDIn palvelut ja 3. kerroksessa metroasema. Kerrokset 5-26 vuokrattavaa toimistotilaa. Yhden kerroksen vuokrattava ala noin 500 m². Tilat räätälöitävissä ja jaettavissa.
  • Muut tilat5. kerroksessa viihtyisä viherkansi Bryga. 24. kerroksessa terassiravintola merinäköalalla. Kellarikerroksissa REDI pysäköintilaitos.

Kerron sinulle mielelläni lisää Suomen ensimmäisestä toimistopilvenpiirtäjästä.

Jenita Kokkoniemi

Jenita Kokkoniemi

Asiakkuusjohtaja

jenita.kokkoniemi@srv.fi044 527 0870

Vuokrattavat toimitilat

HorisonttiToimisto210 - 10 000 m²2024

Tutustu 360 virtualisointiin ja videoihin

Kurkkaa Horisontin 19. kerrokseen
Ladaaan sisältöä...
Upeat neuvottelutilat huipulla
Ladaaan sisältöä...
Kalasataman Horisontti
Ladaaan sisältöä...
Helppo tulla metrolla
Ladaaan sisältöä...
Ladaaan sisältöä...
Yhteiskäyttötilat

Yhteiskäyttötilat

Kun sijoitut Horisonttiin, yrityksesi saa käyttöönsä vaikuttavat yhteiskäyttötilat tornin korkeuksista. Oli kyse sitten asiakas-, sidosryhmä- tai henkilöstötilaisuudesta sen neuvotteluhuoneissa tai lounge-tilassa, tämä tila ja ympäristö virittävät taatusti positiivista ilmapiiriä ja tunnelmaa tapaamisellesi! Tilaa on mahdollista vuokrata myös yksinomaan oman yrityksesi käyttöön. Halutessanne voitte virkistäytyä ja laskeutua yhden kerroksen alaspäin nauttimaan tarjoiluista Helsingin upeimmassa terassiravintolassa tai tilata tilaisuuteen sopivat tarjoilut tilaanne.

Keskeinen sijainti Kalasatamassa

Keskeinen sijainti Kalasatamassa

Horisontista on erinomaiset kulkuyhteydet Helsingin keskustaan ja lähialueille, sillä toimistotorni sijaitsee Kalasataman metron välittömässä yhteydessä. Keskustaan pääsee vain 6 minuutissa!
Horisonttiin on helppo tulla sekä omalla autolla että julkisilla. Horisontin kivijalasta löytyy valtava Kallioparkki, josta pääsee hisseillä toimistotorniin. Kallioparkista voi vuokrata myös oman vakituisen parkkipaikan.
Myös metrolla ja bussilla tulijat pääsevät työpaikalleen kuivin jaloin, sillä Kalasataman metroasema ja bussiterminaali sijaitsevat REDIn 3. kerroksessa. Tulevaisuudessa Horisonttiin tulee pääsemään myös ratikalla!

Näköalaravintola

Näköalaravintola

Miltä maistuisi lounas pilvenpiirtäjän 24. kerroksessa?

Horisontin huipulle tulee upea näköalaravintola. Ravintolasta voi ihailla sekä merimaisemaa että Helsingin kaupunkinäkymiä. Ravintolassa on sekä sisätilaa että terassi. Tästä on näkymät vertaansa vailla!

Lue myös nämä:

Kerron sinulle mielelläni lisää Suomen ensimmäisestä toimistopilvenpiirtäjästä.

Jenita Kokkoniemi

Jenita Kokkoniemi

Asiakkuusjohtaja

jenita.kokkoniemi@srv.fi044 527 0870