Myytävät asunnot Vantaalla

Vantaan Aarni

Olisiko uudisasunto vanhalla tunnelmallisella Louhelan alueella on vastaus siihen, miltä haluat arkesi näyttävän? Muuttovalmiin Vantaan Aarnin moderni koti hyvien yhteyksien päässä on täydennysrakentamista parhaimmillaan. Valmiille asuinalueelle on helppo muuttaa, kun kaikki arkeen tarvittava on jo lähellä. Uusi kotitalo takaa sen, että kaikki on laadukasta ja viimeisteltyä sinua varten. Näissä kodeissa todella viihdytään!

Aarnissa ruokakauppa löytyy aivan lähistöltä, ja isommat ostokset on helppo tehdä runsaan kilometrin päässä sijaitsevassa kauppakeskus Myyrmannissa. B-vyöhykkeeseen kuuluvalta Louhelan juna-asemalta pääset Helsingin keskustaan sekä Helsinki-Vantaan lentokentälle noin 20 minuutissa. Toki myös bussit kulkevat jouhevasti. Hämeenlinnanväylälle tai Kehä III:lle kurvaat omalla autolla alta aikayksikön.

Toimivat yhteydet ja hyvät palvelut ovat tietysti plussaa, mutta näiden kotien kohokohta on kuitenkin ympäröivä luonto. Kuinka paljon mukavampaa on katsoa oman kodin ikkunasta tai parvekkeelta metsämaisemaa tai sisäpihan leikki- ja oleskelualuetta kuin vastapäisen talon seinää? Aivan Aarnin vierustalta lähtee Jokiuoman puiston kävelyreitit, joita on mukava kierrellä vaikka lemmikkiä ulkoiluttaen. Puistossa järjestetään erilaisia tapahtumia, kuten kirpputoreja, konsertteja ja muuta hyvän mielen ohjelmaa.

Aarnin valoisat kodit on suunniteltu palvelemaan arjen toimivuutta: materiaalit ovat laadukkaita ja pohjaratkaisut käytännöllisiä. Jokaisessa asunnossa on iso, viihtyisä parveke. Asukkaiden yhteinen sauna tulee sijoittumaan pihan vastapäisen talon ensimmäiseen kerrokseen. Varaa omasi Aarnin muuttovalmiista yksiöistä, kaksioista tai kolmioista!

building-icon

Osoite

Haltiantie 10, Louhela, Vantaa, 01600, VANTAA
building-icon

Tila

Valmis
building-icon

Valmistumisaika

9/2022
building-icon

Asuntojen määrä

42
building-icon

Kerroksia

8
building-icon

Tontti

Valinnainen vuokra
building-icon

Energialuokka

B2018

Jaa sivu

Video ja virtuaalikierrokset

Huomaathan, että virtualisoinnit ovat taitelijan näkemys ja ne voivat poiketa yksityiskohdiltaan toteutuvasta. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.
Sisustettu malliasunto
As. A02 3h+kt+var 51 m2
Ladataan sisältöä...
As. A32 3h+kt+var 51m2
Ladataan sisältöä...
As. A27 2h+kt+var 46,m2
Ladataan sisältöä...
Ladataan sisältöä...

Velaton hinta

Pinta-ala

Huoneiden lukumäärä

Velaton hinta

Pinta-ala

Huoneiden lukumäärä

A0833h+kt+var51 m²73 932 €213 000 €Vapaa
A1443h+kt+var51 m²74 683 €218 000 €Vapaa
A1542h+kt+var46 m²82 600 €210 066 €Vapaa
A1842h+kt+var43.5 m²75 070 €192 404 €Vapaa
A2053h+kt+var51 m²79 741 €226 000 €Vapaa

Ota yhteyttä 0800 122 200 tai asuntomyynti@srv.fi

Merja Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

merja.rainio@srv.fi0400 210 898
Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

sami.sahiluoma@srv.fi040 704 4252
Ota yhteyttä

Sijainti ja palvelut

Vantaan Aarni on rakennettu vehreään Louhelaan, Myyrmäen kupeeseen aivan Jokiuoman puistoalueen juureen. Laajalla puistoalueella sijaitsee muun muassa lähiliikuntapaikka, koirapuisto sekä minigolfrata. Louhelan ostoskeskus tarjoaa palvelut lähellä kotia. Noin 500 metrin päässä sijaitsevan Louhelan juna-aseman ansiosta yhteydet toimivat hyvin. Matkat Helsingin keskustaan sujuvat AB-vyöhykkeen sisällä. Louhelan asemalta olet vain 20 minuutissa Helsingin rautatieasemalla.

Liiku ja harrasta

Aarnin viereisessä Jokiuoman lähiliikuntapuistossa on hoidettu hiihtolatu ja kesäisin voit pelata puiston suositulla minigolfradalla. Myyrmäen puolelta löytyvät runsaat lenkkimaastot pururatoineen sekä Myyrmäen urheilupuisto ja jäähalli. Kino Myyri on elokuvien ystävien paikka nro 1. Louhela Jamit kokoaa rockin ja popin ystävät Jokiuomanpuistoon kerran kesässä. vaikuttavista näyttelyistään. Myyrmäen kirjasto palvelee noin puolentoista kilometrin päässä.

Sisustusvalinnat

Jokaisella meillä on oma makumme ja tyylimme. Se mikä sopii sinulle, ei välttämättä sovi naapurille. Siksi olemme koonneet valmiiksi kaksi erityylistä sisustuskonseptia: Wood ja Wave. Esittelemme vaihtoehdot erillisessä Sisustusvalinnat-esitteessä. Voit tutustua sisustusvalintoihin Nettikoti-ohjelmassa. Asunnon ostaja saa henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen Nettikotiin valintojen tekemiseksi. Tässä kohteessa et voi enää vaikuttaa sisustusvalintoihin.

Haltian Pysäköinti Oy

Autopaikat sijoitetaan erilliseen pysäköintilaitokseen Haltian Pysäköinti Oy:hyn ja ne myydään erillisinä osakkeina.

Suomalaisen salattu sielunmaisema

Vantaan Louhela on malliesimerkki asuinalueesta, jossa vihreä vehreys on hallitseva elementti. Vielä muutama vuosi sitten Louhela oli jo vähän unholaan painunut 60-luvun lopun lähiö, mutta Kehäradan tulo toi Louhelankin takaisin kartalle. Radan ansioista Louhelan sijainti on nyt mukavan keskeinen. Täältä on mukavan lyhyt matka Helsingin ydinkeskustan vilkkaaseen sykkeeseen tai lentokentän kansainväliseen ilmapiiriin.