Myynnissä rauhallinen koti puistojen ja palveluiden lomassa

Saammeko esitellä Aarnin. Aarni on kaikki modernin ja mukavan elämän mittapuut täyttävä kotitalo Louhelassa, aivan Jokiuoman puiston kupeessa. Aarnissa asuen nautit valmiin asuinalueen rauhasta ja uudiskohteen eduista. Täältä pääset nopeasti niin luontoon kuin palveluiden pariin – mikäli maltat lähteä. Sillä jokainen Aarnin asunto on neliöiltään toimiviksi suunniteltu, laadukkain materiaalein rakennettu ja modernein mukavuuksin viimeistelty. Miltä tuntuisikaan nauttia kaikista vuodenajoista omassa rauhassa, omalla parvekkeella?

Arkkitehdin puheenvuoro

Asunto Oy Vantaan Aarni on osa uutta korttelia, joka muodostaa yhtenäisen kokonaisuuden täydentämään Louhelan 60-luvulla rakennettua asuinaluetta. Kortteli luo uutta raikasta ilmettä valmiiksi rakennettuun puistomaiseen asuinalueeseen. Uudisrakennukset jatkavat Asunto Oy Kaarenhaltian rakennusten ruutuaiheista sijoittelua. Kortteliin on suunniteltu rakennusten suojaama yhteiskäyttöinen leikki- ja oleskelupiha istutusalueineen. Piha-alue on väljä, valoisa ja autoton. Korttelin pohjois- ja itäpuolelle jää Jokiuomanpuisto vihreine näkymineen ja ulkoilualueineen. Asuntojen suunnittelussa on tavoiteltu avoimen tilan luomista. Keittiötila ja olohuone muodostavat tilallisen kokonaisuuden, johon parveke usein liittyy. Tilaratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota tilojen toimivuuteen ja kalustettavuuteen

Vesa Laukkanen, arkkitehti SAFA
Ark7 Oy

Previous
Next
  • Osoite
    Haltiantie 10, Louhela, Vantaa, 01600, VANTAA
  • TilaRakenteilla
  • Valmistumisaika9/2022
  • Huoneistojen määrä42
  • Kerroksia8
  • TonttiValinnainen vuokra

Jaa sivu

Aarnissa on nyt elämää helpottava maksutapaetu!

Kun teet kaupat 31.1.2022 mennessä, maksat kaupanteossa vain 10%. Loput 90% maksat vasta talon valmistumisen yhteydessä syksyllä 2022. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja kysy lisää!

Katso video ja tutustu 360 virtuaalikierroksiin

Huomaathan, että virtualisoinnit ovat taiteilijan näkemys ja ne voivat poiketa yksityiskohdiltaan toteutuvasta. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.
Aarnin esittelyvideo
Tutustu Louhelaan ja Aarniin
Ladaaan sisältöä...
Kolmion 360 virtuaalikierros
As. A32 3h+kt 51,0 m2
Ladaaan sisältöä...
Kaksion 360 virtuaalikierros
As. A27 2h+kt 46,0 m2
Ladaaan sisältöä...
Ladaaan sisältöä...
Velaton Hinta (€)

Pinta-ala (m²)

Huoneiden lukumäärä

A0223h+kt+var51 m²208 369 €208 369 €Vapaa
A0322h+kt+var46 m²73 765 €191 916 €Vapaa
A0522h+kt+var42.5 m²68 778 €178 595 €Vapaa
A0731h+kt+var26.5 m²59 462 €145 420 €Vapaa
A0932h+kt+var46 m²78 726 €202 106 €Alustavasti varattu
|
Sijainti ja palvelut

Sijainti ja palvelut

Vantaan Aarni rakennetaan vehreään Louhelaan, Myyrmäen kupeeseen aivan Jokiuoman puistoalueen juureen. Laajalla puistoalueella sijaitsee muun muassa lähiliikuntapaikka, koirapuisto sekä minigolfrata. Joitakin vuosia sitten uusittu Louhelan ostoskeskus tarjoaa palvelut lähellä kotia. Lähellä, noin 500 metrin päässä sijaitsevan Louhelan juna-aseman ansiosta yhteydet toimivat hyvin. Matkat Helsingin keskustaan sujuvat AB-vyöhykkeen sisällä. Louhelan asemalta olet vain 20 minuutissa Helsingin rautatieasemalla.

Liiku ja harrasta

Liiku ja harrasta

Jokiuoman lähiliikuntapuistoon pääset hetkessä tai voit kiertää kauniin puistoalueen alkulämmittelynä. Talvisin puistossa on hoidettu hiihtolatu ja kesäisin voit pelata puiston suositulla minigolfradalla. Myyrmäen puolelta löytyvät runsaat lenkkimaastot pururatoineen sekä Myyrmäen urheilupuisto ja jäähalli.
Kino Myyri on elokuvien ystävien paikka nro 1 Myyrmäessä. Louhela Jamit kokoaa rockin ja popin ystävät Jokiuomanpuistoon kerran kesässä. Taidemuseo Artsi Myyrmäkitalossa tunnetaan vaikuttavista näyttelyistään. Myyrmäen kirjasto palvelee noin puolentoista kilometrin päässä.

Sisustusvalinnat

Sisustusvalinnat

Jokaisella meillä on oma makumme ja tyylimme. Se mikä sopii sinulle, ei välttämättä sovi naapurille. Siksi olemme koonneet valmiiksi kaksi erityylistä sisustuskonseptia: Wood ja Wave. Valitsetpa kumman tahansa, voit olla varma onnistuneesta ratkaisusta. Esittelemme vaihtoehdot erillisessä Sisustusvalinnat-esitteessä. Voit tutustua sisustusvalintoihin Nettikoti-ohjelmassa. Asunnon ostaja saa henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen Nettikotiin valintojen tekemiseksi. Tässä kohteessa et voi enää vaikuttaa sisustusvalintoihin.

Nettikotiin
Haltian Pysäköinti Oy

Haltian Pysäköinti Oy

Autopaikat sijoitetaan erilliseen pysäköintilaitokseen Haltian Pysäköinti Oy:hyn ja ne myydään erillisinä osakkeina.

Haltian Pysäköinti Oy:n esite

Ota yhteyttä 0800 122 200 tai asuntomyynti@srv.fi

Merja Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

merja.rainio@srv.fi0400 210 898
Elise Utriainen

Elise Utriainen

Myyntipäällikkö, LKV

elise.utriainen@srv.fi040 643 3320
Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

sami.sahiluoma@srv.fi040 704 4252

Lue myös nämä

Muita kohteitamme alueella

Ajankohtaista