Kodinostajan edut

Onko juuri nyt hyvä hetki tarttua hetkeen?

Uuden kodin hankkimiseen liittyy paljon kysymyksiä ja vähän huoliakin. Meidän kodinostajan edut on tehty avaamaan mahdollisuuksia tässä vähän mahdottomassa ajassa.

Kodinostajan edut tuovat mielenrauhaa. Ne mahdollistavat esimerkiksi kaupan perumisen ilman kuluja, jos et saa vanhaa asuntoa myytyä ennen uuden kodin valmistumista. Kodinostajan edut tekevät hyvää myös lompakolle. Tarjolla on pienempiä etukäteismaksuja sekä ilmaisia hoitovastikkeita. Myös autoileville asukkaille on oma etunsa.

*Kodinostajan edut ovat kohdekohtaisia ja niihin pätevät ehdot ja rajoitukset. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Kodinostajan etuihin voit tutustua tarkemmin tuossa alla.

Kuluton kaupan peruutus

Kuluton kaupan peruutus tuo mielenrauhaa silloin, jos kahden asunnon loukkuun jääminen kummittelee kodinostajan ajatuksissa. Meidän kanssa kun voi peruuttaa kaupan ilman minkäänlaisia kuluja, jos käy niin huonosti, ettei vanha asunto ei menekään kaupaksi ennen uuden valmistumista. Emme siis peri asuntokauppalain mukaisia peruutuskuluja, mikäli kauppa perutaan ennen kuin asunnon hallinta on kauppakirjan mukaisesti luovutettavissa. Kaikki maksetut kauppahintaerät palautetaan sovitusti.*

Kuluton kaupan peruutus saatavilla Helsingin Kokardiin

Kuluton kaupan peruutus saatavilla kun teet Helsingin Kokardin asunnosta kaupat 30.8.2023 mennessä. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Pienempi etukäteismaksu

Pienempi etukäteismaksu madaltaa kynnystä asunnonostajan ja asunnonostajan unelman välillä, sillä se auttaa pääsemään asuntoon kiinni normaalia pienemmällä etukäteismaksulla. Meillä maksat kaupanteon yhteydessä vain 30 % myyntihinnasta ja loput 70 %, kun asunto valmistuu. Valmistumisen yhteydessä voit myös halutessasi maksaa yhtiölainan kokonaan tai osittain sekä lunastaa tonttiosuuden.*

Pienempi etukäteismaksu saatavilla Helsingin Kokardiin

Pienempi etukäteismaksu saatavilla kun teet kaupat Helsingin Kokardin asunnosta 30.8.2023 mennessä. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Ilmaiset hoitovastikkeet

Ilmaiset hoitovastikkeet tekee kodin ostamisesta helpompaa, varsinkin lompakolle. Se tarkoittaa, että SRV maksaa kohteesta riippuen hoitovastikkeesi 12 kk:n tai 24 kk:n ajan asunnon valmistumisesta lähtien. Näin hoitovastikkeista säästyvät rahat voi käyttää uusien huonekalujen hankkimiseen tai vaikka itsensä hemmotteluun. Ilmaiset hoitovastikkeet eivät tietenkään poista muita taloyhtiölle suoritettavia maksuja, kuten pääomavastiketta, tontin vuokravastiketta, vesimaksua jne.*

Ilmaiset hoitovastikkeet saatavilla seuraaviin kohteisiin

Helsingin Kokardi

Ilmaiset hoitovastikkeet Helsingin Kokardiin 12. kk:n ajan valmistumisesta lähtien kun teet kaupat 30.8.2023 mennessä.
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Helsingin Kokardi

Vantaan Aarni

Ilmaiset hoitovastikkeet 24. kk:n ajan Vantaan Aarniin kaupoista lähtien kun teet kaupat 30.8.2023 mennessä.
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Vantaan Aarni

Helsingin Ilmarisenpuisto

Ilmaiset hoitovastikkeet Helsingin Ilmarisenpuistoon 24. kk:n ajan kaupoista lähtien kun teet kaupat 30.8.2023 mennessä.
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Helsingin Ilmarisenpuisto

Autopaikka kaupan päälle

Auton omistamiseen liittyy paljon erilaisia kuluja. Siksi autoileva kodinostaja osaa varmasti arvostaa sitä, että yhtenä kodinostajan etuna voi saada autopaikan kaupan päälle, kun ostaa uuden kodin. Edun arvo vaihtelee kohteittain. Autopaikat sijaitsevat erikseen määritellyissä pysäköintilaitoksissa.*

Autopaikka kaupan päälle saatavilla Tikkurilan Kolmanteen

Pysäköintioikeus kaupan päälle ostaessasi asunnon As.Oy Vantaan Tikkurilan Kolmannesta, kun teet kaupat 1.8.2023 mennessä. Edun arvo 20.000 euroa. Pysäköintioikeus sijaitsee Tikkurilan Keskustakorttelin Pysäköinti Oy:ssa.

Väliaikaisasunto

Yksi yleisimmistä kodinostajan huolista on, että missä asun ja mihin laitan kaikki tavarani sillä aikaa, kun vanha asunto on myyty ja odotan uuden kodin valmistumista. Väliaikaisasunto poistaa tämän huolen. Se tarkoittaa, että meiltä voit saada väliaikaisasunnon sekä kalusteiden varastoinnin ilmaiseksi, muuttoa edeltävälle ajalle uuden asunnon läheisyydestä.*

Väliaikaisasunto saatavilla Helsingin Kokardiin

SRV maksaa ostajalle väliaikaisasunnon vanhan asunnon myynnin ja uuden asunnon valmistumisen väliselle ajalle Pasilan läheisyydestä sekä väliaikaisvarastoinnin kalusteille vuokra-asumisen ajaksi. Ostaja tekee sopimuksen väliaikaisesta asunnosta Pasilan läheisyydestä ja SRV maksaa vuokran enintään 2500€/kk. Mikäli on tarvetta irtaimiston väliaikaiselle varastoinnille, niin ostaja tekee vuokrasopimuksen hinnaltaan enintään 300€/kk. Etu saatavilla kun teet kaupat ennen 30.8.2023.

*Kohdekohtaiset ehdot ja rajoitukset pätevät. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Haluatko kuulla lisää?

Merja Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

merja.rainio@srv.fi0400 210 898
Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

sami.sahiluoma@srv.fi040 704 4252