2922 Inkeroisten monitoimitalo

Työmaan numero: 2922 

Yhteiskouluntie 6

46900 Kouvola

Mitä täällä rakennetaan?

SRV toteuttaa Inkeroisten monitoimitalon Kouvolaan. Puurakenteiseen monitoimitaloon tulee koulu- ja varhaiskasvatustilat lähes 700 lapselle. Hanke toteutetaan yhteistoiminnallisena kokonaisvastuu-urakkana aktiivisessa yhteistyössä rakennuttajan Kouvolan kaupungin, sekä rakennuksen tulevien käyttäjien kanssa.

Inkeroisten uusi monitoimitalo koostuu tontilla aiemmin sijainneesta koulurakennuksesta ja siihen luontevasti yhdistettävästä uudesta rakennuksesta. Toteutettavan monitoimitalon ja rakennuksen yhteinen laajuus on noin 7 900 bruttoneliömetriä.

Monitoimitaloon tulee tilat 1–9-luokille sekä esiopetuksen ja varhaiskasvatuksen tilat. Rakennukseen sijoittuvat myös alueen erityisen tuen osaamiskeskus pienryhmineen, kirjasto, nuorisopalvelut ja jakelukeittiö. Lisäksi monitoimitalo palvelee laajasti kuntalaisia tarjoten tilaa järjestöille, seuroille, kansalaisopistolle, musiikkiopistolle ja kuvataidekoululle.

Rakennuttaja: Kouvolan kaupunki

Rakennusaikataulu

Rakennustyöt ovat käynnissä ja niiden on määrä valmistua vuoden 2025 kesän loppuun mennessä. Uusi monitoimitalo otetaan käyttöön elokuussa 2025.

Työskentelyajat

Työskentelyajat työmaalla sijoittuvat pääosin arkipäiville klo 7:00-18:00 väliselle ajalle.

Liikkuminen

Kulkeminen koululle ensisijaisesti Opistontie ja Päivölänkujan/Kalajankujan kautta (erityisesti autoilla ja mopoilla liikkujat).

Työmaa on aidattu, mutta työaikana portit ovat auki työmaaliikennettä varten. Alueella olevien asuntojen pihoja ei saa käyttää kääntöpaikkoina. Yhteiskouluntien alkupäästä Kiekkokujalle ja Kiekkokujalta Marintie/Päätie on työmaaliikennettä.

Aluesuunnitelma 09/2023

klikkaa kuvat auki suuremmaksi.

 

Perustusvaiheen aluesuunnitelma
Työmaan parkkialue

 

 

Ajankohtaista Inkeroisten monitoimitalon työmaalla

Ajankohtaista Inkeroisten monitoimitalon työmaalla

Lue tästä työmaan ajankohtaiset tiedotteet
Juho Riisiö

Juho Riisiö

Projekti-insinööri

juho.riisio@srv.fi040 075 9861
Harri Martin

Harri Martin

Projektipäällikkö

Harri.Martin@srv.fi0400 646 600