Tampereen Kannen Opaalin liiketilat

Sorinkatu 4, Tampere, 33100

Näytä kartalla

Kohteen tiedot

TilaVuokrattavissa

TilaValmistunut

TilatyyppiLiiketilat

Tiloja10

Liiketiloja Tampereella lyhytaikaiseen majoittamiseen  

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen majoitusvaihtoehtoon – liiketiloihin, joissa voi tarjota lyhytaikaista majoitusta Tampereen Kannen huippusijainnilla. Nämä liiketilat on suunniteltu tarjoamaan mukavaa ja kätevää majoitusta matkailijoille, liikematkailijoille ja kaikille, jotka kaipaavat väliaikaista asumisratkaisua. Liiketilat ovat moderneja, valoisia ja niiden pohjaratkaisut ovat käytännölliset. Tornien ja areenan muodostama kokonaisuus hakee arkkitehtuurissaan kansainvälisiä vaikutteita ja luo Tampereen keskipisteeseen ennennäkemättömän vaikuttavan hybridikorttelin.

Tampereen Kannen alue

Tampereen Kansi -alue sijoittuu kaupungin ytimeen rautatieaseman eteläpuolelle, missä se muodostaa uudenlaisen asumisen, työskentelyn ja viihde-elämysten hybridikorttelin. Elämän värikkyys ja virikkeellisyys nousevat uudelle tasolle asuessasi kaupungin uudessa keskipisteessä, jossa on mm. maailmanluokan 13 000–15 000 hengen Nokia Arena, harjoitushalli, hotelli, kasino, toimistotiloja ja ravintoloita. 

Liikkuminen sujuu Opaalista käsin nykyaikaisen vaivattomasti. Junaradan päälle asettuva Kannen alue yhdistää kulkuväylineen Tampereen itä- ja länsipuolen, joten pääset helposti joka suuntaan. 

Etäisyydet

1 min

Nokia Arenalle

5 min

Rautatieasemalle

400 m

Ratinaan ja Koskikeskukseen

Tampereen Kannen Opaali stailattuna

Liiketiloja, jota tuovat arkeen joustoa

Tampereen Kannen liiketilat ovat ihanteellinen ratkaisu esimerkiksi yrityksille, joissa majoittautumista Tampereella tarvitaan säännöllisesti. Nämä liiketilat on tehty majoittautumiseen ja ne sijaitsevat 3. kerroksessa, mistä löytyy myös asuinhuoneistoja. Liiketilat myydään kalustamattomina, joten niistä voi muokata juuri yrityksen tarpeisiin sopivan. Majoittamiseen käytettävien liiketilojen koot vaihtelevat 30 m2 yksiöistä yli 60 m2 kaksioihin ja osassa liiketiloista on oma valoisa viherhuone, joka tarjoaa käyttäjilleen lukemattomia sisustus- ja ajanviettomahdollisuuksia.

Kysy lisää Tampereen Kannen vapaista liiketiloista

Maija Hallila-Männistö

Maija Hallila-Männistö

Myyntipäällikkö

Sinua saattaisi kiinnostaa

Rakentaja kypärä kainalossa

SRV:llä rakennetaan kestävää tulevaisuutta monin eri keinoin

Paine rakennusalan päästöjen vähentämiseen kasvaa. Miten se näkyy työmaiden arjessa?

Kalasataman tornit

”Yrityksen toimitila viestii siitä, miten se näkee oman asemansa ja tavoitteensa”

Konkariarkkitehti Pekka Helin kannustaa yrityksiä panostamaan laadukkaisiin toimitiloihin.

Helsingin kielilukio ylhäältä päin

Viisas energiankäyttö hillitsee ilmastonmuutosta

Rakentamisen energiamurroksessa ratkaisevassa asemassa tulevat olemaan energiatehokkaat kiinteistöt ja uusiutuvat energiamuodot.