Rakentaminen palveluna

Asiantunteva työyhteisömme ja kumppaniverkostomme takaavat menestyksekkäät palvelut asiakkaillemme. Asiantuntijoiden avulla tarpeet ja kustannukset yhdistyvät toteuttamiskelpoisiksi ideoiksi.

Referenssejä

Asuntorakentaminen

Asuntorakentaminen

Viihtyisä koti on elämän perusta. Rakennamme koteja ja alueita, joissa viihdytään ja jotka vastaavat myös tulevaisuuden tarpeisiin. Teemme kaikenkokoisia kerrostalohankkeita yksityisille kuluttajille, eläkerahastoille, rakennuttajille ja julkisyhteisöille.

Lue lisää
Toimitilarakentaminen

Toimitilarakentaminen

Rakennettu ympäristö muodostaa rungon elämämme monelle osa-alueelle. Koulut, päiväkodit, työpaikat, sairaalat, kauppakeskukset, liikenneväylät – toteutamme kaikkia näitä rakennetun ympäristön kulmakiviä kasvavissa kaupunkikeskuksissa ympäri Suomea.

Lue lisää
Infrarakentaminen

Infrarakentaminen

Infrarakentamisen erikoisalaamme ovat maanalainen rakentaminen, vaativat maanrakennustyöt sekä liikenneväylät. Rakennamme maanalaisia tiloja muun muassa pysäköintiin, väestönsuojiksi, huoltoon ja kulkuyhteyksiksi. Pidämme huolen, että infrahankkeissamme ympäristöasiat on huomioitu ja käytössä on parhaat mahdolliset toimintatavat ja välineet.

Lue lisää
Korjausrakentaminen

Korjausrakentaminen

Rakennuskannan vanhentuessa korjausrakentaminen lisääntyy. Olemme erikoistuneet haastaviin korjaustöihin keskustakohteissa – oli sitten kyseessä tilan käyttötarkoituksen muutos tai peruskorjaus. Vaativienkin peruskorjaushankkeiden toteuttaminen on mahdollista kohdetta sulkematta ja liiketoimintaa häiritsemättä.

Täydennysrakentaminen kehittää asumista ja asuinalueita

Asuminen ja asuinalueet kehittyvät. Tehtävämme on turvata elinkaariviisailla rakentamisen ratkaisuilla asukkaiden ja ympäristön etu – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tässä onnistuaksemme teemme yhteistyötä taloyhtiöiden kanssa täydennysrakentamisessa erityisesti Helsingin, Espoon ja Vantaan sekä Turun, Tampereen ja Oulun alueilla.

Lue täydennysrakentamisen mahdollisuuksista
Talotekniikka

Talotekniikka

Talotekniikkaosasto toimii SRV:n projektien kaikissa vaiheissa taloteknisenä asiantuntija- ja tukiorganisaationa.
Osastolla työskentelee yhteensä yli 90 LVI-, sähkö ja rakennusautomaatioalan asiantuntijaa

Tutustu talotekniikkaosastoon
Energia- ja elinkaaripalvelut

Energia- ja elinkaaripalvelut

Tulevaisuuden kestävä rakennuskanta syntyy tämän päivän fiksuista valinnoista. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme energiatehokkaita ja hiilineutraaleja rakennuksia. Olemme ilmastoviisaiden ja sisäolosuhteiltaan miellyttävien kiinteistöjen asiantuntija suunnitteluvaiheesta elinkaaren päähän. Lupaamme neutraalin hiilijalanjäljen, alemmat elinkaarikustannukset ja tasaiset ja miellyttävät sisäolosuhteet, joissa käyttäjät viihtyvät.

Tutustu energia- ja elinkaaripalveluihin
Tule rakentamaan kanssamme

Tule rakentamaan kanssamme

Etsimme jatkuvasti ammattitaitoisia ja vastuullisia urakoitsijoita sekä materiaalitoimittajia, jotka jakavat arvomme sekä haluavat mukaan osaksi menestystarinaamme.

Lue lisää
Tutustu työmaihimme

Tutustu työmaihimme

Osalla työmaistamme on käytössä työmaasivut, joista saat lisätietoa muun muassa aikataulusta, edistymisestä ja ympäristöä koskevista asioista. Käy tutustumassa!

Lue lisää