Rakentaminen palveluna

Miten haluat rakentaa? Millaisen jäljen haluat jättää? Meiltä saat juuri sinulle suunnitellun kokonaisuuden oli hankkeenasi asuinrakennus, koulu, toimitila, sairaala tai uudis-, korjaus- tai infrarakentaminen.

Ilmastonmuutos kiihtyy, kaupunkien kasvu ja tiivistyminen jatkuvat. Siksi haluamme rakentaa asuin- ja työympäristöjä, joiden ympäristöjalanjälki ja kustannukset optimoidaan pitkällä aikavälillä ja huolehditaan ihmisten hyvinvoinnista. Kutsumme tätä elinkaariviisaudeksi.

Meidän asiantuntijat ja laaja kumppaniverkostomme palvelevat monipuolisten hankkeiden laajalla kokemuksella tarjoten kuhunkin tarpeeseen räätälöidyt keinot onnistuneeseen lopputulokseen.  Tutustu viimeaikaisiin kohteisiimme alla. Meillä on erityisen paljon kokemusta asuinrakentamisesta, koulurakentamisesta, toimitilarakentamisesta, sairaalarakentamisesta sekä uudis-,  korjaus- ja infrarakentamista.

Referenssejä

Asuntorakentaminen

Asuntorakentaminen

Viihtyisä koti on elämän perusta. Rakennamme koteja ja alueita, joissa viihdytään ja jotka vastaavat myös tulevaisuuden tarpeisiin. Teemme kaikenkokoisia kerrostalohankkeita yksityisille kuluttajille, eläkerahastoille, rakennuttajille ja julkisyhteisöille.

Lue lisää
Toimitilarakentaminen

Toimitilarakentaminen

Rakennettu ympäristö muodostaa rungon elämämme monelle osa-alueelle. Koulut, päiväkodit, työpaikat, sairaalat, kauppakeskukset, liikenneväylät – toteutamme kaikkia näitä rakennetun ympäristön kulmakiviä kasvavissa kaupunkikeskuksissa ympäri Suomea.

Lue lisää
Infrarakentaminen

Infrarakentaminen

Infrarakentamisen erikoisalaamme ovat maanalainen rakentaminen, vaativat maanrakennustyöt sekä liikenneväylät. Rakennamme maanalaisia tiloja muun muassa pysäköintiin, väestönsuojiksi, huoltoon ja kulkuyhteyksiksi. Pidämme huolen, että infrahankkeissamme ympäristöasiat on huomioitu ja käytössä on parhaat mahdolliset toimintatavat ja välineet.

Lue lisää
Korjausrakentaminen

Korjausrakentaminen

Rakennuskannan vanhentuessa korjausrakentaminen lisääntyy. Olemme erikoistuneet haastaviin korjaustöihin keskustakohteissa – oli sitten kyseessä tilan käyttötarkoituksen muutos tai peruskorjaus. Vaativienkin peruskorjaushankkeiden toteuttaminen on mahdollista kohdetta sulkematta ja liiketoimintaa häiritsemättä.

Täydennysrakentaminen kehittää asumista ja asuinalueita

Asuminen ja asuinalueet kehittyvät. Tehtävämme on turvata elinkaariviisailla rakentamisen ratkaisuilla asukkaiden ja ympäristön etu – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tässä onnistuaksemme teemme yhteistyötä taloyhtiöiden kanssa täydennysrakentamisessa erityisesti Helsingin, Espoon ja Vantaan sekä Turun, Tampereen ja Oulun alueilla.

Lue täydennysrakentamisen mahdollisuuksista
Energia- ja elinkaaripalveluiden sekä talotekniikan ammattilainen
Elinkaariviisasta tulevaisuutta rakentamassa

Meidän uusi kumppani? Tule rakentamaan kanssamme

Etsimme jatkuvasti ammattitaitoisia ja vastuullisia urakoitsijoita sekä materiaalitoimittajia, jotka jakavat arvomme sekä haluavat mukaan osaksi menestystarinaamme.

Hae kumppaniksi