Myytävät asunnot Aviapoliksessa

Vantaan Lentue

Haluaisitko energiatehokkaan kodin, jonka sijainti lähivuosien aikana vain paranee? Lentueen muuttovalmiit asunnot sijaitsevat Vantaalla Veromiehen kaupunginosassa, joka on osa Aviapoliksen suuraluetta. Alue on muuntautumassa uudeksi, viihtyisäksi ja loistavasti saavutettavaksi asuinalueeksi, joka sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän ja Tammiston palvelutarjonnan välittömässä läheisyydessä. Omat neliösi ovat tehokkaita ja toimivia, ja suuri lasitettu parveke tuo reilusti lisätilaa. Kaikissa kodeissa on vaaleat materiaalit, mikä lisää valoisuutta ja tilan tuntua. Ensimmäisen kerroksen asuntoihin kuuluu oma terassi ja piha-alue. Autolle löytyy paikka ja pyörän saa helposti säilytykseen.

Uusiutuvan energian käyttö ja kestävät rakennustavat tekevät asumisesta tässä pienessä taloyhtiössä vastuullista ja energiatehokasta. Pihapiirissä sijaitsevan puurakenteisen talosaunan löylyihin pääset mukavasti rentoutumaan. Pienessä talossasi naapuritkin tulevat tutuiksi.

Lentueessa nautit asumisesta vehreän luontoympäristön kupeessa, ja monipuoliset palvelut ovat saavutettavissa sujuvin yhteyksin. Lentokenttäkaupungin asukkaana olet kehityksessä mukana ja suuntana on tulevaisuus. Olisiko tämä sinunlaisesi koti?

building-icon

Address

Pyhtäänkorventie 15e, Aviapolis, Vantaa, 01530, VANTAA
building-icon

Phase

Valmis
building-icon

Completion time

1/2023
building-icon

Number of apartments

23
building-icon

Number of floors

4
building-icon

Site

Optionally rental
building-icon

Energy class

A2018

Share page

360-virtualisoinnit ja esittelyvideo

A07 2h+kt+var 50,5 m²
Tilava kaksio
Ladataan sisältöä...
A05 2h+kt+var 39,0 m²
Kompakti kaksio
Ladataan sisältöä...
A16 2h+kt+var, 50,0 m²
Mallisisustettu kaksio
Ladataan sisältöä...
A21 1h+kt, 24,5 m²
Näppärä yksiö
Ladataan sisältöä...
Lentueen mallisisustetun asunnon A16 esittelyvideo
Ladataan sisältöä...
Ladataan sisältöä...

Unencumbered price (€)

Living area

Number of rooms

Unencumbered price (€)

Living area

Number of rooms

A0111h+kt+var26 m²€53,316€133,200Free
A0211h+kt24.5 m²€53,729€134,285Free
A0311h+kt24.5 m²€53,729€134,285Free
A0412h+kt+var50 m²€86,238€215,598Free
A0622h+kt+var39 m²€71,132€177,728Free

Esitteet ja hinnasto

Energiatehokas taloyhtiö

Lentueen lämmitysmuoto on ekologinen maalämpö, jolla tuotetaan talon jokaisen kodin lattialämmitys ja kesänaikainen lattiaviilennys. Lisäksi talon katolla on aurinkopaneelit, joiden tuottama sähkö käytetään kiinteistön tarpeisiin SRV:n ja taloyhtiön solmiman palvelusopimuksen mukaisesti. Kotisi vesimittarin näytöltä seuraat helposti oman asuntosi vedenkulutusta.

Tunnelmallinen pihasauna ja muut yhteistilat

Lentueen viihtyisä pääosin puusta rakennettu sauna sijaitsee korttelipihalla erillisessä rakennuksessa. Älykäs lukitus huolehtii, että vain tilanvaraaja pääsee kulkemaan tilaan. Lentueen ja viereisen taloyhtiön kanssa yhteisen pesulan löydät naapuritalosta. Polkupyörien säilytys on lukittavassa piharakennuksessa.

Piha ja pysäköinti

Lentueen piha-alueella käytetään vähähiilisiä pihakiviä, joiden hiilidioksidipäästöt ovat 80 % perinteistä laatoitusta pienemmät. Luonnon monimuotoisuutta vaalitaan hulevesipainanteen yhteyteen tehdyllä dynaamisella istutuksella, joka näyttää erilaiselta jokaisena vuodenaikana. Kortteliin suunniteltuun pysäköintirakennukseen tehdään osalle ylintä pysäköintitasoa ekologinen viherkatto. Autopaikat varustetaan lämmityspistorasialla tai sähköauton latausvalmiudella.

Sijainti ja palvelut

Kauppakeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo kylpylöineen ja elokuvateattereineen sijaitsevat noin 1,5 kilometrin etäisyydellä Lentueesta. Tammistosta löytyy suuri määrä erikoiskauppoja moneen tarpeeseen. Joukkoliikenneyhteydet kehittyvät tulevaisuudessa entisestään Vantaan ratikan myötä. Pääset kätevästi sekä Helsingin keskustaan että Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Autolla on hyvät yhteydet Kehätielle ja Tuusulanväylälle.

Parasta on luonnonläheisyys

Lentue sijaitsee viehättävän ja rauhallisen viheralueen reunalla, jota kaupunki kunnostaa lähivuosien aikana. Pytinoja virtaa arvokkaan viheralueen keskellä, onpa joessa myös pieni koskikin. Pytinojan varrelta löytyvät niin ulkoilureitit kuin oleskelupaikatkin. Talon korttelialueelle on omaleimaista pihapiirin vihreys ja suuret sisäpihat. Haltialan ulkoilualue kotieläintiloineen sijaitsee noin vartin pyörämatkan päässä.

Ota yhteyttä: puh. 0800 122 200 tai asuntomyynti@srv.fi

Merja Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

merja.rainio@srv.fi0400 210 898
Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

sami.sahiluoma@srv.fi040 704 4252
Ota yhteyttä