Suunnitteilla pieni vastuullinen taloyhtiö omalla pihasaunalla

Vantaan Lentue on pieni sympaattinen taloyhtiö, joka rakennetaan elinkaariviisaasti. Sinulle se tarkoittaa huoletonta asumista, sillä Lentue rakennetaan kestämään aikaa. Uusiutuvan energian ratkaisut ja kestävät rakennustavat tekevät asumisesta paitsi vastuullista, myös taloudellista. Lentueen pieni koko ja pihapiiri sekä ihana oma pihasauna tekevät kohteesta ainutlaatuisen. Millaisesta pihapiiristä sinä haaveilet?

Lentue rakennetaan Vantaan Veromiehen kaupunginosaan, joka on Aviapoliksen suuraluetta. Tämä alue tulee tulevien vuosien aikana kehittymään suuresti, kaupan ja teollisuuden tilalle ja rinnalle nousee uusia asuinalueita. Lentue sijaitsee hyvien valtaväylien varrella, silti omassa rauhallisessa sopessaan viheralueen vieressä. Täällä uuden ajan lentokenttäkaupungissa pääset nauttimaan Vantaan hyvistä palveluista – ja lentokentällä olet luonnollisesti vain hetkessä.

Previous
Next
  • Osoite
    Pyhtäänkorventie 15e, Veromies, Vantaa, 01530, VANTAA
  • TilaSuunnitteilla
  • Huoneistojen määrä23
  • TonttiVuokra

Jaa sivu

Ota yhteyttä: 0800 122 200 tai asuntomyynti@srv.fi

Merja Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

merja.rainio@srv.fi0400 210 898
Elise Utriainen

Elise Utriainen

Myyntipäällikkö, LKV

elise.utriainen@srv.fi040 643 3320
Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

sami.sahiluoma@srv.fi040 704 4252

Tutustu kahden asunnon 360-virtuaalikierroksiin ja esittelyvideoon

Huomaathan, että virtualisoinnit ovat taiteilijan näkemys ja ne voivat poiketa yksityiskohdiltaan toteutuvasta. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.
As. A17 2h+kt+var 39,0 m2
Kompakti kaksio
Ladaaan sisältöä...
As. A19 2-3h+kt+var 50,5 m2
Kaksio tai pieni kolmen huoneen asunto
Ladaaan sisältöä...
Lentueen esittelyvideo
Ladaaan sisältöä...
Ladaaan sisältöä...
Elinkaariviisasta rakentamista

Elinkaariviisasta rakentamista

Vantaan Lentue on elinkaariviisas taloyhtiö, jossa rakentamisen ratkaisuilla turvataan hyvinvointi ja taloudellinen arvo sekä asukkaiden ja ympäristön etu vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Lentueen suunnittelu ja rakentaminen noudattavat RTS-ympäristöluokitusta.

Uusiutuvat energiaratkaisut

Uusiutuvat energiaratkaisut

Taloyhtiön lämmitys toteutetaan maalämmöllä, jolla tuotetaan myös huoneistokohtainen lattialämmitys asuinhuoneissa. Talon katolle sijoitetaan aurinkopaneelit, joiden tuottama sähkö käytetään maalämpöpumppujen toimintaan sekä osaan kiinteistön sähkön tarpeesta. Asukkaat voivat seurata omaa vedenkulutustaan asuntoihin asennettavilta elektronisilta näytöiltä.

Yhteistilat

Yhteistilat

Lentueen viihtyisä puusta rakennettava sauna sijaitsee korttelipihalla erillisessä rakennuksessa. Varausjärjestelmän ovi- ja kiuasohjauksen ansioista voit saunoa silloin kun haluat ja maksat vain saunavuoroista, jotka käytät. Älykäs lukitus huolehtii, että vain tilan varaaja pääsee kulkemaan tilaan. Lentueen ja viereisen taloyhtiön yhteinen pesula ja olohuone sijaitsevat naapuritalossa.

Piha ja pysäköinti

Piha ja pysäköinti

Pihalle rakennetaan viljelylaatikot, jotka tehdään rakentamisen ylijäämäpuusta. Pihalaatoitus tehdään vähähiilisistä pihakivistä, joiden CO²-päästöt ovat 80 % perinteisiä kiviä pienemmät. Korttelissa sijaitsevaan Pyhtäänkorven pysäköintiyhtiön rakennetaan kaunis ja ekologinen viherkatto. Autohallin kaikki autopaikat rakennetaan sähköautonlatausvalmiudella. Polkupyörien säilytys on lukittavassa piharakennuksessa.

Sijainti ja palvelut

Sijainti ja palvelut

Hyvät ostos- ja virkistyspaikat sijaitsevat vain pienen matkan päässä. Sekä kauppakeskus Jumbo että viihdekeskus Flamingo kylpylöineen ja elokuvateattereineen sijaitsevat noin 1,5 kilometrin etäisyydellä. Tammistosta löytyy suuri määrä erikoiskauppoja moneen tarpeeseen. Hyviä ruokakauppoja on niin Jumbossa kuin Koivuhaassa.

Lentueen joukkoliikenneyhteydet ovat monipuoliset. Pääset kätevästi sekä Helsingin keskustaan että Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Yhteydet toimivat niin bussilla kuin junallakin.
Jumboon ostoksille pääset bussilla noin vartissa ja pyörällä vain viidessä minuutissa. Autolla yhteydet Kehätielle ja Tuusulanväylälle ovat sujuvat.

Luonto

Luonto

Lentue nousee Vantaan Pytinojan ympärille viehättävän ja rauhallisen viheralueen reunalle. Vantaan kaupunkin kunnostaa viheralueen lähivuosien aikana. Pytinoja virtaa arvokkaan viheralueen keskellä, onpa joessa myös ihastuttava pieni koskikin. Pytinojan varrelta löytyvät niin ulkoilureitit kuin oleskelupaikatkin. Alueella pääsee kävelemään niin metsäisille kuin kallioisille kukkuloillekin. Talon korttelialueella omaleimaista on vihreys ja suuret sisäpihat.
Haltialan ulkoilualue sijaitsee noin vartin pyörämatkan päässä. Siellä sijaitsee, Vantaanjoen varrella, suosittu vierailukohde, Haltialan kotieläintila. Tammiston luonnonsuojelualueen polut tekevät lenkin pääkaupunkiseudun viimeisen luonnonvaraisen tammimetsän ympäri.

Sisustusvalinnat

Sisustusvalinnat

Jokaisella meillä on oma makumme ja tyylimme. Se mikä sopii sinulle, ei välttämättä sovi naapurille. Siksi olemme koonneet valmiiksi kolme erityylistä sisustuskonseptia: talvi, kesä ja syksy. Valitsetpa minkä tahansa, voit olla varma onnistuneesta ratkaisusta. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit valita hintaan kuuluvista tai lisähintaisista vaihtoehdoista mieleisesi keittiö- ja kylpyhuonekalusteet, parketin sekä kosteiden tilojen laatoitukset. Oman maun mukaan valitut pintamateriaalit ja kiinteät kalusteet antavat yhdistetylle keittiö-olohuoneelle viimeisen silauksen. Esittelemme vaihtoehdot myöhemmin erillisessä Sisustusvalinnat -esitteessä.

Ota yhteyttä: 0800 122 200 tai asuntomyynti@srv.fi

Merja Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

merja.rainio@srv.fi0400 210 898
Elise Utriainen

Elise Utriainen

Myyntipäällikkö, LKV

elise.utriainen@srv.fi040 643 3320
Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

sami.sahiluoma@srv.fi040 704 4252

Muita kohteitamme alueella

Lue myös nämä