Kaupunkien kehittäjä

Kau­pun­kien ke­hit­tä­jä

Emme tyydy tavanomaisiin ratkaisuihin, vaan pyrimme miettimään, miten asioita voisi ajatella tosin. Pitkä kokemuksemme ja toimintamallimme takaavat joustavuuden ja hankkeiden onnistumisen.

Tampereen Kansi

Tampereen Kansi

Rautatie on yhdistänyt Tampereen muuhun Suomeen 140 vuoden ajan. Pian rata saa kannen, jonka päälle nousevat elämysareena, hotelli ja kaupungin korkeimmat asuintalot. SRV:n kehittämä ja rakentama uusi urheilun, kulttuurin, vapaa-ajan ja liike-elämän keskus yhdistää kaupunkilaisia ja matkailijoita ainutlaatuisilla kokemuksilla ja kohtaamisilla.

Tutustu
Kalasataman alue

Kalasataman alue

Kalasataman alue Helsingissä kasvaa ylöspäin 8 tornin voimin uuden kauppakeskuksen antaessa laajan palvelupohjan.

Tutustu
Munkkivuoren Lapinmäentie 1

Munkkivuoren Lapinmäentie 1

Munkkivuoren Lapinmäentie 1 -korttelissa on aloitettu rakentaa uutta hybridikorttelia, joka tulee uudistamaan aluetta avautumalla ympäristöön ja uusille käyttäjille. Vanha osa säilyy ja kehittyy toimitila- ja palveluympäristönä ja saa rinnalleen asumista. Suunnitelma tiivistää avointa kaupunkitilaa ja yhdistää korttelin nykyistä paremmin ympäröivään kaupunkiin.

Tutustu
Jätkäsaaren Wood City

Jätkäsaaren Wood City

Wood City on ainutlaatuinen puukortteli, joka sijoittuu merkittävälle paikalle Helsingin Jätkäsaaren sisääntulonäkymään. Suomalaisen puurakentamisen kansainvälisesti kiinnostavana lippulaivana Wood City on hieno esimerkki siitä, miten monipuolisesti puusta voidaan rakentaa. Kokonaisuudessa yhdistyvät niin design, kestävä kehitys, urbaani yhteisöllisyys kuin hyvät liikenneyhteydet.

Tutustu
Keravan keskusta

Keravan keskusta

Keravan ilme muuttuu merkittävästi tulevina vuosina, kun keskustan korttelit nousevat uuteen kukoistukseen. Uusi, elävä keskusta-alue yhdistää palvelut ja asumisen ainutlaatuisella tavalla.

Tutustu
SRV Living Room

SRV Living Room

Uusi SRV Living Room sijaitsee REDIn kauppakeskuksessa. Tila esittelee SRV:n liiketoimintaa, REDI-hanketta sekä SRV:tä kaupunkikeskusten kehittäjänä.

Tutustu