Kaupunkien kehittäjä

Rakennamme uutta kaupunkia. Emme tyydy tavanomaisiin ratkaisuihin, vaan pyrimme miettimään, miten asioita voisi ajatella tosin kuin yleensä. Pitkä kokemuksemme ja projektijohtourakointimallimme takaavat joustavuuden ja hankkeiden onnistumisen. Tunnettuja kehityshankkeitamme ovat muun muassa Kampin keskus, Kalasatama, Niittykummun keskus, Wood City, Pohjolan kortteli sekä Kansi ja Areena Tampereella.

Kalasatama

Kalasataman alue Helsingissä kasvaa ylöspäin kahdeksan tornin voimin REDIn kauppakeskuksen antaessa laajan palvelupohjan.

Tampereen Kansi

Tampereen Kannen päälle on noussut Suomen näyttävin elämysareena, hotelli ja kaupungin korkeimmat asuintalot. SRV:n kehittämä ja rakentama uusi urheilun, kulttuurin, vapaa-ajan ja liike-elämän keskus yhdistää kaupunkilaisia ja matkailijoita ainutlaatuisilla kokemuksilla ja kohtaamisilla.

Pohjolan kortteli

Pohjolan kortteli osoitteessa Lapinmäentie 1 tulee uudistamaan aluetta avautumalla ympäristöön ja uusille käyttäjille. Vanha osa säilyy ja kehittyy toimitila- ja palveluympäristönä ja saa rinnalleen asumista. Suunnitelma tiivistää avointa kaupunkitilaa ja yhdistää korttelin nykyistä paremmin ympäröivään kaupunkiin.

Wood City

Jätkäsaaren Wood City on ainutlaatuinen puukortteli, ja suomalaisen puurakentamisen kansainvälisesti kiinnostavana lippulaivana hieno esimerkki siitä, miten monipuolisesti puusta voidaan rakentaa. Kokonaisuudessa yhdistyvät niin design, kestävä kehitys, urbaani yhteisöllisyys kuin hyvät liikenneyhteydet.