Kaupunkien kehittäjä

Kaupunkien kehittäjä

Emme tyydy tavanomaisiin ratkaisuihin, vaan pyrimme miettimään, miten asioita voisi ajatella tosin kuin yleensä. Pitkä kokemuksemme ja projektijohdonurakointimallimme takaavat joustavuuden ja hankkeiden onnistumisen.

Tampereen Kansi

Tampereen Kansi

Rautatie on yhdistänyt Tampereen muuhun Suomeen 140 vuoden ajan. Pian rata saa kannen, jonka päälle nousevat elämysareena, hotelli ja kaupungin korkeimmat asuintalot. SRV:n kehittämä ja rakentama uusi urheilun, kulttuurin, vapaa-ajan ja liike-elämän keskus yhdistää kaupunkilaisia ja matkailijoita ainutlaatuisilla kokemuksilla ja kohtaamisilla.

Tutustu
Kalasataman REDI

Kalasataman REDI

Kalasataman alue Helsingissä kasvaa ylöspäin 8 tornin voimin uuden kauppakeskuksen antaessa laajan palvelupohjan.

Tutustu
Munkkivuoren Lapinmäentie 1

Munkkivuoren Lapinmäentie 1

Munkkivuoren Lapinmäentie 1 -korttelissa on aloitettu rakentaa uutta hybridikorttelia, joka tulee uudistamaan aluetta avautumalla ympäristöön ja uusille käyttäjille. Vanha osa säilyy ja kehittyy toimitila- ja palveluympäristönä ja saa rinnalleen asumista. Suunnitelma tiivistää avointa kaupunkitilaa ja yhdistää korttelin nykyistä paremmin ympäröivään kaupunkiin.

Tutustu
Keravan keskusta

Keravan keskusta

Keravan ilme muuttuu merkittävästi tulevina vuosina, kun keskustan korttelit nousevat uuteen kukoistukseen. Uusi, elävä keskusta-alue yhdistää palvelut ja asumisen ainutlaatuisella tavalla.

Tutustu
SRV Living Room

SRV Living Room

Uusi SRV Living Room sijaitsee REDIn kauppakeskuksessa. Tila esittelee SRV:n liiketoimintaa, REDI-hanketta sekä SRV:tä kaupunkikeskusten kehittäjänä.

Tutustu