Pressi vuokrattavaa toimitilaa

Tule meille naapuriksi! Mercamer valitsi uudeksi toimitilakseen Vantaankosken Pressin

Mercamerin toimitusjohtaja Sami Hietanen kertoo, miksi toimitilavalinta kohdistui juuri Pressiin.

SRV rakentaa Vantaankosken juna-aseman läheisyyteen kolmesta toimistorakennuksesta koostuvaa kokonaisuutta Pressi Smart Premises. Ensimmäinen toimistotalo valmistui vuonna 2019 ja on täyteen vuokrattu. Seuraavaksi vuokrataan syksyllä 2022 valmistuvaa toimistorakennusta, jonka rakentaminen alkoi juuri. Yksi uusista vuokralaisista on Mercamer Oy.

Kätevä sijainti – Helppo saavutettavuus

Mercamer Oy on pakkausalan asiantuntija ja alansa markkinajohtaja. Yritys on erikoistunut pakkaustarvikkeiden ja -koneiden myyntiin sekä pakkauskoneiden huoltoon. Yrityksen omistajanvaihdoksen myötä uusien toimitilojen etsintä tuli ajankohtaiseksi. Nykyiset toimitilat sijaitsevat Vantaan Piispankylässä, joten uusia haluttiin lähteä etsimään lähiseudulta. Uuden toimitilan sijainti Pressissä on vain 6 minuutin ajomatkan päässä nykyisestä tilasta. Pressillä on logistisesti hyvä sijainti nopeasti kehittyvällä Vantaankosken alueella Kehäradan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän varressa, lähellä lentokenttää. Vantaankosken juna-asemalle on Pressistä alle kilometrin kävelymatka.

Monimuotoista toimitilaa

Mercamerilla oli tarve saada sekä konttoritilaa henkilökunnalle, näyttelytilaa pakkauskoneille ja myös työtilaa huollolle. Pressissä saadaan yhdistettyä nämä kaikki. Pressin tilat ovat muuntojoustavia ja monimuotoisia: tarjolla on sekä toimistotilaa että pienimuotoista varasto- ja tuotantotilaa. Kätevä sijainti yhdistettynä räätälöitävään monitoimitilaan teki päätöksen Mercamerille helpoksi.

Uudiskohteen hyöty: Räätälöitävät tilat

Toimitilavalintaan vaikutti ennen kaikkea myös se, että Pressin B-taloa aletaan vasta rakentaa. SRV kuunteli Mercamerin toiveet tarkkaan ja yhdessä tiloista saatiin suunniteltua juuri sellaiset kuin Mercamer toivoi.

"Muissa vaihtoehdoissa olisimme joutuneet tekemään kompromisseja, mutta tässä täysin uudessa tilassa pääsimme itse valitsemaan ja muokkaamaan tilat juuri meille sopiviksi”, kertoo Mercamerin toimitusjohtaja Sami Hietanen. ”Ja onhan uusi aina uusi!”

Pressin etuna energiatehokkuus ja elinkaariviisaus

Vantaankosken Pressi on profiloitu vastuullisena toimitilana. Energiatehokkuus ja elinkaariviisaus on huomioitu jo kohteen suunnitteluvaiheessa modernilla talotekniikalla:

”Energiatehokkuus on meille aidosti tärkeä asia, samoin varmasti toimivat tietoliikenneyhteydet”, jatkaa Hietanen valintaan liittyvien seikkojen avaamista. 

Pressin suunnittelussa ja toteutuksessa käytetään energiaa säästäviä innovaatioita, kuten energiakentäksi räätälöityä maalämpöjärjestelmää. Tilat rakennetaan täyttämään LEED Gold -tason ympäristösertifikaatin laatukriteerit, jotka on kehitetty viitekehykseksi ja mittaristoksi uuden sukupolven ekorakennuksille.

Toimisto on tärkeä kohtaamispaikka henkilöstölle

Korona-ajan etätöissä henkilöstö on kärsinyt kohtaamisen puutteesta. Toimisto on tärkeä kohtaamispaikka henkilöstölle ja merkityksellisiä ovat myös työn lomassa käydyt keskustelut. Uusi toimitila tukee henkilöstön kohtaamisia mm. ryhmätyötiloilla:

”Toivomme uudesta tilasta kohtaamispaikkaa konttorille. Kun pääsimme suunnittelemaan tilojamme puhtaalta pöydältä, halusimme myös ryhmätyötilaa, jossa ihmiset pääsevät helposti työskentelemään yhdessä. Näin korona-aikana olemme huomanneet, että tiedonkulun ja työhyvinvoinnin kannalta tärkeä ovensuussa käytävä keskustelu on nyt jäänyt puuttumaan ja halusimme uuteen toimipisteeseemme ehdottomasti näitä kohtaamispaikkoja”, kertoo Hietanen.

Joulupuurot asiakkaille

Mercamerin perinteisiin kuuluu tarjota joulun alla joulupuurot asiakkailleen. Pressin uudet tilat mahdollistavat myös tämän perinteen jatkumisen. 

”Voihan olla niinkin, että muutkin Pressiin muuttavat yritykset lähtevät mukaan vastaavaan toimintaan. Jos Pressiin muuttaa muitakin teollisen tukkutoiminnan yrityksiä, niin meillä voi olla jopa yhteisteistä asiakaskuntaa”, Hietanen pohtii.

Tule meille naapuriksi!

Pressin toimitilojen muuntojoustavuus ja logistinen sijainti houkuttelevat Mercamerin kaltaisia yrityksiä kohteeseen. Vantaankoski on oiva sijainti alan toimijoille. Pressissä olisi vielä tilaa muutamalle vuokralaiselle! Olisiko tässä sopiva paikka teidänkin yrityksellenne?

Pressissä on runsaasti parkkipaikkoja

Pressistä löydät muuttovalmiit tilat yrityksellesi

Vantaankosken Pressistä löydät yrityksellesi muuttovalmiit, kohtuuhintaiset toimitilat Vantaankosken juna-aseman läheisyydestä. Pressin vahvuuksia ovat huippuluokan energiatehokkuus, loistavat liikenneyhteydet ja moderni tilatekniikka.

Tutustu Pressiin

Sinua saattaisi kiinnostaa

Pressi vuokrattavaa toimitilaa

Tule meille naapuriksi! Mercamer valitsi uudeksi toimitilakseen Vantaankosken Pressin

Mercamerin toimitusjohtaja Sami Hietanen kertoo, miksi toimitilavalinta kohdistui juuri Pressiin.

Pressissä on runsaasti parkkipaikkoja

Vantaan Piilaakso houkuttelee eri alojen yrityksiä

Vantaan Pressin vuokrattavat toimitilat ovat hyvä valinta yritykselle, joka arvostaa hyvää logistista sijaintia Vantaankoskella ja yhteistyömahdollisuuksia lähiseudun toimijoiden kanssa.

Kartta Vanpaan Pressin ympäristöstä

10 minuuttia lentokentälle, reilu tunti Tampereelle

Toimitilat Pressissä merkitsevät työntekijöille sujuvampaa arkea.