Horisontin 25. ja 26. kerros

375㎡ - Toimisto

Vuokraa yrityksellesi edustus-, neuvottelu- ja toimistotilaa

Horisontin toimivat, inspiroivat ja olosuhteiltaan miellyttävät tilat kutsuvat ihmiset kohtaamaan ja työskentelemään yhdessä toimistolla.  

  • 25. ja 26. kerroksen pinta-ala on 375 m². Muuntojoustavat tilat soveltuvat edustus-, neuvottelu- ja toimistotiloiksi.

Tilat on ​suunniteltu hyvinvoinnin ehdoilla 

Tornitalon moderni talotekniikka takaa miellyttävät sisäolosuhteet niin kylmällä kuin kuumalla säällä. Toimistokerrokset ovat täynnä luonnonvaloa ja valaistus on suunniteltu läsnäoloon perustuvasti.  

Energiatehokas ilmanvaihto reagoi hiilidioksidiin ja lämpötilaan. Myös akustiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota. ​Suurista ikkunoista avautuvat urbaanit maisemat sekä viihtyisä Brygan puistokansi lisäävät hyvinvointiasi päivittäin. 

Room Office -tilapohja

Horisontti Signature Collection tekee oman tilan suunnittelusta vaivatonta

Olemme luoneet sisustusarkkitehtien ja -suunnittelijoiden kanssa avuksesi kolme toiminnallista tilapohjaa ja erilaista designpakettia, jotka sopivat Horisontin arkkitehtuuriin ja asiantuntijayritysten toiminnallisiin tarpeisiin.  

Myyjämme auttavat yritystäsi sopivan ratkaisun valinnassa ja mahdollisten yksilöllisten muutosten suunnittelussa.

Toiminnalliset pohjat

Agile office - joustavuuden ehdoilla 

Projekti- ja kehitystyötä tekeville yrityksille, joiden työ vaatii yhteistyötä eri tiimin välillä ja tilatarve on vaihtelevaa, suosittelemme ketterää Agile office -mallia. Monipuolinen ja muuntautuva työympäristö tarjoaa erillisiä tiimihuoneita, yksilötyön tiloja sekä joustavia avoimessa ympäristössä olevia työpisteitä. 

Työalueet erotellaan äänitason sekä yksilö- ja yhteistyön mukaan tukemaan yrityksesi muuttuvia tarpeita. Keskeisellä paikalla sijaitseva kahvila-alue palvelee myös monipuolisena työskentelytilana, joka tukee laadukkaita kohtaamisia. 

Clubhouse - yhteistyön alusta 

Konsultointi- ja asiantuntijapalveluita tarjoaville yrityksille, joille kohtaaminen ja yhteistyö on tärkeää, suosittelemme Clubhouse-työympäristöratkaisua. 

Clubhouse palvelee monipuolisesti kohtaamisen ja yhteistyön alustana. Tilat edistävät luovuutta ja mahdollistavat erilaisten tapahtumien järjestämisen. 

Keskeisellä paikalla sijaitseva kahvila-alue toimii myös tapahtuma- ja työskentelytilana sekä tarjoaa useita erilaisia ratkaisuja yhteistyöhön. Työpisteet sijaitsevat suljetuissa tiimitiloissa ja yhteistyöalueilla. Työpisteet ovat pääosin jaetussa käytössä tarjoten myös tarvittaessa mahdollisuuden häiriöttömään yksilö- ja tiimityöhön. 

Room office - yksityisyyttä ja työrauhaa 

Asiantuntijapalveluita tarjoaville yrityksille, joille luottamuksellinen työskentely ja asiakkaan kohtaaminen yksityisessä ympäristössä on tärkeää, suosittelemme Room Office -huonetoimistoa. 

Huonetoimisto tarjoaa käyttäjilleen yksityisyyttä ja työrauhaa sekä mahdollisuuden kokoontua ja osallistua yhteisön yhteisiin aktiviteetteihin häiritsemättä muita. 

Huonetoimistossa työasemat sijaitsevat pääosin yksittäisissä tai yhteisissä huoneissa. Työtiloista on erotettu edustava kahvila-alue, joka tuo yrityksesi yhteen ja vahvistaa yrityksesi kulttuuria ja ilmettä. 

Pintamateriaalit 

Pääset valitsemaan toimistosi pintamateriaalit kolmesta tyylikkäästä, modernista mutta aikaa kestävästä vaihtoehdosta, joita varten olemme valinneet myös tyylin viimeistelevät kalustesuunnitelmat. Pintamateriaalit voidaan myös räätälöidä yrityksellesi erillisen lisäpalveluhinnaston mukaisesti. 

Dawn - Luonnonläheinen ja rauhallinen 

Pintamateriaali Dawn

Day - Värikästä ja leikkisää 

Pintamateriaali Clubhouse

Dusk - Ajaton ja toimiva 

Pintamateriaali Agile Dusk

Horisontin esitteet ja oppaat

Saisimmeko luotsata yrityksesi Horisonttiin?

Katariina Viljanen

Katariina Viljanen

Horisontti toimistovuokraus, CBRE

Niko Penttinen

Niko Penttinen

Horisontti toimistovuokraus, CBRE

Sinua saattaisi kiinnostaa

Horisontti-havainnekuva

Vetovoimainen työympäristö on sijoitus tulevaisuuteen

Toimiston monopoli työntekopaikkana on murtunut. Palkittu muotoilujohtaja Antti Pitkänen kertoo, mitä työympäristöltä nyt odotetaan.

Kalasataman tornit

”Yrityksen toimitila viestii siitä, miten se näkee oman asemansa ja tavoitteensa”

Konkariarkkitehti Pekka Helin kannustaa yrityksiä panostamaan laadukkaisiin toimitiloihin.

Kalasataman korkeita tornitaloja sekä liikennettä

Kolme syytä vuokrata toimitilaa Helsingin Kalasatamasta

Käsi sydämellä, pidetäänkö teidän yrityksessä toimitilastrategiaa aitona kilpailuetuna? Jos vastaus on ei, niin käytä seuraavat pari minuuttia tämän jutun lukemiseen.

Moderni toimistotila, jossa sohvia ja viherkasveja

Minkälainen toimisto tukee hybridityötä?

Nämä kolme trendiä korostuvat nyt yritysten toiveissa ja tilojen suunnittelussa.