Kalasataman korkeita tornitaloja sekä liikennettä

Kolme syytä vuokrata toimitilaa Helsingin Kalasatamasta

Käsi sydämellä, pidetäänkö teidän yrityksessä toimitilastrategiaa aitona kilpailuetuna? Jos vastaus on ei, niin käytä seuraavat pari minuuttia tämän jutun lukemiseen.

Oikein mietitty toimitila on yritykselle työkalu, jolla saadaan konkreettisesti parempaa tulosta viivan alle. Kerromme seuraavassa kolme hyvää syytä, miksi yrityksesi katse kannattaa kääntää Kalasataman torniin, toimistopilvenpiirtäjä Horisonttiin.

1. Inspiroiva työympäristö tuottaa tulosta

Etsitkö kasvun ja menestyksen avaimia? Menestys perustuu aina yhdessä tekemiseen. Se edellyttää sitä, että yrityksen toimitilat vetävät ihmiset aidosti yhteen. Pelkkä kahviautomaatti taukotilan nurkassa ei riitä lietsomaan ketään maailmanluokan työsuorituksiin päivästä toiseen. Eikä se välttämättä houkuta haluamaasi huippuosaajaa yrityksesi leipiin.

Inspiroiva työympäristö parantaa tutkitusti työmotivaatiota, työn laatua ja sitä kautta koko yrityksen tulosta. Työympäristöön ja omiin toimitiloihin kannattaa siis panostaa. Se on sijoitus jolta voi odottaa vastinetta. Monella toimialalla kasvu syntyy parhaista osaajista, joten työympäristöllä on menestyksen kannalta keskeinen merkitys. Kalasataman tornit, ympäröivä meri ja näköala koko Helsingin ylle muodostavat hyvälle toimitilalle puitteet, jossa on tavallista helpompi inspiroitua.

2. Elämää on työajan ulkopuolellakin

Moni pääkaupunkiseudun palvelujen ääreen muualta muuttanut on huomannut Helsingin palveluissa mielenkiintoisen ominaispiirteen. Näennäisestä läheisyydestään huolimatta palvelujen saavuttamiseen saattaa kulua sama aika kuin muualla Suomessa kaupungista toiseen matkustamiseen. Maalipurkin, keittiöjakkaran tai viherkasvin ostamien saattaa olla usean tunnin rupeama monelle kantakaupunkilaiselle. Toki poikkeuksiakin löytyy. Helsingin Kalasatama on hyvä esimerkki paikasta, joka on suunniteltu alusta alkaen alueen asukkaiden tarpeisiin. Kalasatamassa kaikki palvelut löytyvät kaupunginosan keskeltä, eivätkä sen laidalle sijoitetuista massiivisista peltihalleista. Tämä tietysti palvelee myös alueella työskenteleviä. Kaikki etsimäsi on kätevästi kotimatkasi varrella, halusitpa töiden jälkeen kuntosalille, ostoksille tai elokuviin. 

3. Tunti päivässä lisää aikaa

Kalasatama on myös siitä mukava paikka, että se on aiemmin ollut satama. Tämä tarkoittaa mukavien merimaisemien lisäksi sitä, että liikenneyhteydet Kalasatamaan ovat aina olleet erinomaiset joka suunnasta. Vaikka tulisit tänne kauempaakin, et joudu kuuntelemaan radiojuontajien nokkeluuksia tuntikaupalla Mannerheimintien ruuhkassa nököttäen. Kalasatama on suurten sisääntuloreittien varrella, joten yksityisautoilijat hurauttavat REDIn Kallioparkkiin hyvässä vireessä ja hermot hallinnassa. Ja alueen julkinen liikenne onkin sitten vertaansa vailla. Metro, ratikka, bussit. Valitse vain haluamasi liikkumisväline. Kyllä toimii. Vuorokaudessa on vain 24 tuntia, kannattaako niitä tuhlata työmatkoihin?

Tie huipulle on helppo ja vaivaton

Kaiken kaikkiaan aivan loistava paikka tämä Kalasatama. Suomen ensimmäinen toimistopilvenpiirtäjä, Horisontti, tulee rakentumaan Kalasataman ytimeen ja Horisontin vuokraus on jo käynnissä. Lue lisää vapaista toimitiloista ja siitä, miten Kalasataman Horisontti voi palvella sinun yrityksesi menestystarinaa. Ota yhteyttä meihin, suunnitellaan yhdessä teille toimisto, joka luo yrityksesi askelmerkit huipulle.

Kalasatama_Horisontti_julkisivu_kuva_hankkeen_työmaasivuilla

Kalasataman Horisontin toimistotilat ovat nyt vuokrattavissa

Tutustu virtualisointeihin ja katso videolta Horisontin kerrosnäkymät.

Lue lisää

Sinua saattaisi kiinnostaa

Kalasataman alue

Näin Kalasatamasta on kehittynyt ainutlaatuinen asumisen, työpaikkojen ja tapahtumien keskus

Kalasatamasta on muotoutunut jo yli 11 000 asukkaan ja 13 000 työpaikan urbaani keskus. Lue, miten tähän on tultu ja miltä näyttää alueen tulevaisuus.

Horisontin ravintoloitsijat Riku Stenros, Maiju Åstedt ja Teemu Aura haastatteluartikkeliin

Brasserie Stadin katolle

Monista kiitetyistä ravintoloista tunnetut Teemu Aura, Riku Stenros ja Maiju Åstedt avaavat uuden ravintolan Suomen ensimmäiseen toimistopilvenpiirtäjään.

VSCY:n yrittäjät

”Kalasatama on verkostoitumisen kuningaspaikka”

Dynaamisesta Kalasatamasta on kehittymässä kasvavien pk-yritysten alue. Markkinointitoimisto VSCY ja telemarkkinointiyritys Gainer kertovat, miksi he ovat tulleet Kalasatamaan jäädäkseen.

Anni Sinnemäki

Kalasatamasta on kehittynyt yksi Helsingin elinkeinoelämän nopeimmin kasvavista alueista

Helsingin apulaispormestari Anni Sinnemäen mukaan Kalasatama on hyvä osoitus kaupungin tavoitteista, joissa yhdistyvät asuminen ja työpaikat sekä hyvä sijainti ja erinomaiset joukkoliikenneyhteydet.

Saku Sipola ja Kristiina Sotka

Millainen on nyt unelmien toimisto? Toimitilojen asiantuntijat kertovat

SRV:n Saku Sipola ja Kristiina Sotka valottavat, miten uusi toimitila voi edistää työntekijöiden hyvinvointia ja kuinka se tehdään.

Näkymät Horisontin 24. kerroksesta

Huippuravintola pilvenpiirtäjän katolla vie ravintolaelämyksen arjen yläpuolelle

Toimistopilvenpiirtäjä Horisontin 24. kerrokseen rakentuu kaupungin uusin ja houkuttelevin ravintola. Ravintolakonsultti Juha Vuorela kertoo, mitä tulevalta ravintolalta voi odottaa.

Horisontti-havainnekuva

Vetovoimainen työympäristö on sijoitus tulevaisuuteen

Toimiston monopoli työntekopaikkana on murtunut. Palkittu muotoilujohtaja Antti Pitkänen kertoo, mitä työympäristöltä nyt odotetaan.

Kalasataman tornit

”Yrityksen toimitila viestii siitä, miten se näkee oman asemansa ja tavoitteensa”

Konkariarkkitehti Pekka Helin kannustaa yrityksiä panostamaan laadukkaisiin toimitiloihin.