Uudiskohteet Pitäjänmäki

Helsingin Pitäjänmäellä yhdistyy perinteinen yritysalue ja moderni asutus. SRV on rakennuttanut ja rakentaa alueelle kiinnostavia uudiskohteita. Tutustu alla SRV:n Pitäjänmäen uudiskohteisiin.

Myytävät asunnot

Helsingin Pitäjänmäki, vanha mutta uusi kaupunginosa

pitajanmaki-tekstiin

Helsingin Pitäjänmäellä yhdistyy perinteinen yritysalue ja moderni asutus. Alueella myydään pääosin vanhempia asuntoja, mutta SRV on rakennuttanut alueelle myös useita kiinnostavia uudiskohteita. SRV:n Pitäjänmäen myytävät asunnot tarjoavat huoletonta asumista ilman remonttihuolia vuosiksi eteenpäin, joten ei ihme, että näitä uudiskohteita halutaan.

 

Alueelta on hyvät liikenneyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua ja pian valmistuva, Pitäjänmäkeä halkova Raide-Jokeri muuttaa Pitäjänmäen sijainnin kertaheitolla paljon keskeisemmäksi. Matka Helsingin ydinkeskustaan sujuu jatkossa nopeasti ja vaivattomasti kiskoilla, aitoon stadilaiseen tyyliin.

 

Myös luonto ja harrastukset ovat keskeinen osa Pitäjänmäkeä. Aivan vierestä löytyy Talin liikuntapuisto monine harrastusmahdollisuuksineen. Strömbergin puisto on puolestaan luonnonkaunis keidas keskellä Pitäjänmäkeä, puistoa halkovassa joessa on muun muassa pieni, mutta upea vesiputous. Puiston toisella laidalla sijaitsee Helsingin kaupungin leikkipuisto, joka tarjoaa toimintaa alueen lapsiperheille. Puistossa on myös koirapuisto alueen koiraperheiden käyttöön.

 

Vilkas, mutta rauhallinen, sellainen on Pitäjänmäki

 

Pitäjänmäki on päivisin vilkas ja aktiivinen koulujen, toimistojen ja työpaikkojen takia. Alueen yrityksistä moni toimii kansainvälisesti ja suuressa mittakaavassa, joten koulutetun ja osaavan henkilöstön tarve on jatkuva. Huomionarvoista on myös se, että kulmakunnan palveluyritykset toimivat läheisessä yhteistyössä näiden suuryritysten kanssa. Pitäjänmäen ekosysteemi toimii eli alueen yrityksiin kannattaa tutustua, jos uuden asunnon ostaminen Pitäjänmäeltä on kiikarissa.

 

Iltaisin ja öisin alue nukkuu kuin mikä esikaupunki tahansa. Konttorien keskelläkin on paljon asuntoja, joten illan hämyssä näet koiran ulkoiluttajia, lenkkeilijöitä ja elokuvista kotiutuvia. Parvekkeilla lueskellaan ja vietetään leppoisaa vapaa-aikaa. Kannattaa käydä iltakävelyllä Pitäjänmäellä ja katsoa sopisiko tällainen kaupunkiasuminen omaan makuun.

 

SRV rakentaa asiakkaitten ehdoilla

 

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin. Pitäjänmäen uudiskohteet ovat tästä hyvä esimerkki. Uudiskohteemme rakentuvat aina kasvukeskuksissa hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Sinne, missä asiakkaillamme on tarvetta ja halua asua. Hankkimalla uuden kodin meiltä, voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla vielä vuosikymmenten päästäkin.
Uusia omistusasuntoja etsivät löytävät tarjonnastamme näppäriä yksiöitä, toimivia kaksioita, perheille sopivia kolmioita ja neliöitä sekä suurempiakin perheasuntoja. Ja kun uuden asunnon hankkii riittävän varhaisessa vaiheessa suoraan rakennuttajalta, on asunnot mahdollista räätälöidä sisustusvalinnoilla omien toiveiden mukaan.

 

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja

 

Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.