Suunnitteilla asuntoja Niemenmäkeen

Helsingin Karhunsammal

14-kerroksinen Karhunsammal nousee ainutlaatuiseen ympäristöönsä Pohjolan kortteliin. Historiallinen Pohjolan kortteli sijaitsee erinomaisen saavutettavalla sijainnilla Munkkivuoren ostoskeskusta vastapäätä. Munkkiniemen alueelle rakennetaan verraten vähän uutta, ja jo siksikin Karhunsammal on aivan erityinen helmi.

Erityisiä ovat myös Karhunsammaleen kodit. Asunnot ovat valoisia, viimeisteltyjä ja laadukkaasti varusteltuja. Lattialämmityksen mukana tuleva patterittomuus jättää inspiraatiotilaa sisustajalle. Osa kodeista ulottuu kahteen kerrokseen, ja jokaisessa Karhunsammaleen kodissa on tilava, lasitettu parveke – kuin lisähuone kodissasi. Asuntojen muuntojoustavuus on huomioitu jo suunnittelussa, minkä ansiosta voit vaikuttaa tulevan kotisi pohjaratkaisuun: haluatko enemmän oleskelutilaa vai makuuhuoneita? Sinä päätät.

A-energialuokan Karhunsammal on elinkaariviisas monella tapaa. Lämmityksessä ja viilennyksessä hyödynnetään keskitettyä ilma-vesilämpöpumppua, minkä ansiosta tarvitaan vähemmän kaukolämpöä, mikä pienentää lämmittämisen ja viilentämisen ympäristövaikutuksia sekä kustannuksia. Keskeinen sijainti ja näppärät yhteistilat tavaralainaamoineen tekevät arjesta helppoa.

Ylimpään kerrokseen valmistuu upea saunapari, joiden löylyistä voit sujahtaa viilentelyparvekkeille. Samassa kerroksessa sinua odottavat myös kuntoilutila laadukkain kuntoilulaittein sekä moderni etätyöskentelytila. Kotien arvioitu ennakkomarkkinoinnin aloitus on keväällä 2023.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä myyntiimme ja kysy lisätietoja.

building-icon

Osoite

Huopalahdentie 35, Niemenmäki, Helsinki, 00350, HELSINKI
building-icon

Tila

Suunnitteilla
building-icon

Asuntojen määrä

99
building-icon

Kerroksia

14

Jaa sivu

360 virtualisoinnit

Virtualisoinnit voivat poiketa yksityiskohdiltaan toteutuvasta. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.
As A37 3h+kt+s/vh, 67 m2
Ladataan sisältöä...
As A53 2H+kt, 41 m2
Ladataan sisältöä...
As A80 3-4+kt+s+vh+khh/wc, 81 m2
Ladataan sisältöä...
Ladataan sisältöä...
Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

sami.sahiluoma@srv.fi040 704 4252
Merja Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

merja.rainio@srv.fi0400 210 898
Ota yhteyttä

Koti keskeisellä paikalla

Matka Karhunsammaleesta ei ole pitkä minnekään. Pääset kotoasi näppärästi niin Helsingin keskustan palveluvalikoiman pariin, mutta myös korttelin vastapäätä sijaitsevasta Munkkivuoren kauppakeskuksesta löytyvät kaikki tarpeelliset arjen palvelut. Julkiset kulkuyhteydet toimivat sujuvasti ja tulevaisuudessa jopa paranevat Raide-Jokerin ansiosta. sijainnissa on erityistä sen keskeisyyden lisäksi lähistöllä sijaitsevat upeat ulkoilumaastot ja harrastusmahdollisuudet.

Upeat yhteistilat

Karhunsammaleen erikoisuus on sen monipuoliset yhteistilat. Voit nauttia taloyhtiösaunan lempeistä löylyistä maisemia ihaillen tai tehdä kotitreenin kuntoilutilassa. Tavaralainaamosta löydät nokkakärryt ja tikapuut, joita kuka tahansa talon asukas saa lainata. Helppoa arkea, eikös?

Elinkaariviisautta

Täällä voit luottaa siihen, että ympäristön ja ihmisten hyvinvointi on otettu suunnittelussa huomioon. Energiaviisaan Karhunsammaleen energialuokka on A. Lämmityksessä ja viilennyksessä hyödynnetään keskitettyä ilma-vesilämpöpumppua, joka ottaa lämmitysenergiaa ulkoilmasta ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Pumpun ansiosta tarvitaan vähemmän kaukolämpöä, mikä pienentää lämmittämisen ja viilentämisen ympäristövaikutuksia sekä kustannuksia.