Uudiskohteet Helsinki

Helsinki kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Helsingissä jos missä asunnoille ja erityisesti uudiskohteille on jatkuvaa kysyntää. Tutustu alla SRV:n uudiskohteisiin Helsingissä.

Myytävät asunnot

Helsingin uudiskohteet rakennetaan kaupungin halutuimmille alueille

helsinki-tekstiin

Helsinki kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Vaikka Helsingin kaupunki kaavoittaa jatkuvasti lisää tonttimaata ja kannustaa uudisrakentamiseen, tosiasia on, että Helsingin väkimäärä kasvaa edelleen nopeampaa tahtia kuin asuntojen määrä. Helsingissä jos missä asunnoille ja erityisesti uudiskohteille on jatkuvaa kysyntää. Onneksi uusia asuintoja rakennetaan yhä enenemässä määrin vastaamaan tätä tarvetta.

 

Uutta asuntoa etsivän kannattaa kiinnittää huomiota erääseen Helsingin asuntomarkkinan erityispiirteeseen. Helsingissä, varsinkin Helsingin kantakaupungissa uudiskohteitten ja käytettyjen asuntojen välinen hintaero on ehkäpä pienin koko maassamme. Tämä on erinomainen uutinen uudesta asunnosta haaveileville. Miksi maksaa vanhasta, lähivuosina monia remontteja vaativasta kohteesta lähes sama summa kuin uudesta, raikkaasta asunnosta, jossa ilma vaihtuu ja kaikki toimii?

 

Uudiskohde säästää yllättäviltä rahanmenoilta

 

Vaikka vanha asunto on remontoitukin, täytyy vanhassa kohteessa aina budjetoida merkittävä summa rahaa taloyhtiön tuleviin remontteihin. 40-50 vuoden välein tehtävän putkiremontin tietävät kaikki, mutta se on vain yksi taloyhtiön vaativista remonteista. Kattoremontti, julkisivuremontti, hissiremontti, sähköjen uusiminen, ilmanvaihdon perusparannus, elementtien uudelleensaumaus, parvekeremontti, autokatosten remontointi, auton sähkölatauspaikkojen asentaminen, kylpytilojen saneeraus, rappukäytävien kunnostus… Harva meistä osaa edes laskea kuinka suuri summa näistä lankeaa osakkaan maksettavaksi seuraavien kymmenen tai kahdenkymmen vuoden aikana esimerkiksi 30, 40, 50 tai 60 vuotta vanhassa kerrostaloasunnossa?

Uudiskohteessa näitä kustannuksia ei ensimmäiseen pariin kymmeneen vuoteen ole tiedossa, joten remonttihuolilta ja erityisesti remonttikustannuksilta säästyy valitsemalla fiksusti uudiskohteen. Uudiskohde voi olla monesti käytettyä edullisempi pidemmällä aikavälillä ajatellen. Tämä mahdollisuus kannattaa Helsingistä uutta asuntoa etsivän ehdottomasi hyödyntää.

 

SRV rakentaa asiakkaitten ehdoilla

 

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin. Kaikki Helsingin uudiskohteet on rakennettu hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Sinne, missä asiakkaillamme on tarvetta ja halua asua. Hankkimalla uuden kodin meiltä, voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla vielä vuosikymmenten päästäkin.Uusia omistusasuntoja etsivät löytävät tarjonnastamme näppäriä yksiöitä, toimivia kaksioita, perheille sopivia kolmioita ja neliöitä sekä suurempiakin perheasuntoja. Ja kun uuden asunnon hankkii riittävän varhaisessa vaiheessa suoraan rakennuttajalta, on asunnot mahdollista räätälöidä sisustusvalinnoilla omien toiveiden mukaan.

 

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja

 

Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.