Suunnitteilla ainutlaatuinen pienkerrostalo Virusmäentie 3:een

Helppoa asumista Raunistulan puutaloalueen sydämessä

Rakennamme ainutlaatuisen puujulkisivuisen pienkerrostalon viehättävälle ja halutulle Raunistulan puutaloalueelle. Täällä pääset nauttimaan hurmaavan Raunistulan ja modernin asumisen parhaista puolista ilman huolta pihatöistä ja remonteista.

Asunnoissa on runsaasti säilytystilaa ja pohjaratkaisultaan ne ovat käytännöllisiä. Rakennuksissa on hissit ja osassa asunnoista huoneluvut muuntuvat kätevästi elämäntilanteen muuttuessa. Asumismukavuuden varmistavat isot ikkunat, vesikiertoinen lattialämmitys ja lasitettu parveke. Lisäksi kodeissa on varaus ilmalämpöpumpulle, mikä takaa miellyttävät sisäolosuhteet kesähelteilläkin.

Koti täällä onkin erinomainen valinta, kun haluat vaihtaa omakoti- tai rivitalosta kerrostaloon asumisen laadusta tinkimättä. Alue sopii erinomaisesti myös lapsiperheille, sillä asunnoista löydät sopivan vaihtoehdon perheesi tarpeisiin.

Taloyhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Voit lunastaa tonttiosuuden itsellesi, jolloin erillistä kuukausittaista tonttivuokravastiketta ei enää peritä.

Moderni koti hurmaavalla puutaloalueella

Elinkaariviisaus on meidän vastauksemme tulevaisuuden suurimpiin kysymyksiin ja siksi tämäkin pienkerrostalo on suunniteltu elinkaariviisaasti. Elinkaariviisaasti toimimalla ajamme sekä ihmisen että ympäristön etua ja yhtä lailla taloudellistakin hyvinvointia.

Pihasaunassa nautit upean saunan löylyistä

Vehreällä pihalla on tilaa oleskeluun tai lasten leikkeihin. Päivän jälkeen voit ottaa löylyt viihtyisässä pihasaunassa. Piharakennuksesta löydät myös kompaktin yhteistilan, joka toimii niin pihajuhlien kuin harrastustapaamistenkin keskuksena.

Sisäpiha Virusmäentie 3:ssa

Sujuvaa arkea laadukkaissa yhteistiloissa

Toimivat säilytystilat tekevät arjesta entistä helpompaa. Tilavissa säilytystiloissa pyörän kanssa kulkeminen on mutkatonta, ja pyörän, lasten rattaat tai koiran tassut on helppo pestä taloyhtiön pesupisteellä. Myös jätteiden lajittelulle on kunnolla tilaa. Tilojen varaukset hoituvat kätevästi One4all -asukassovelluksella.

Kadulta Virusmäentie

A-luokan energiatehokkuus pitää kustannukset kurissa

Kodit on suunniteltu kustannus- ja energiatehokkaiksi. Taloyhtiö kuuluu energialuokaltaan parhaaseen A-luokkaan. Vedenkulutusta voi seurata asuntokohtaiselta näytöltä. Asunnoissa on myös varaus ilmalämpöpumpulle, mikä takaa miellyttävät sisäolosuhteet kesähelteilläkin. 

Virusmäentie 3 ylhäältä

Asuntojen elinkaarenaikaiset kustannukset on minimoitu

Kaikki materiaalit kestävät kulutusta, rakennusta on helppo huoltaa ja energiaratkaisuissa on panostettu tehokkuuteen.

Mies puistossa

Raunistulan alue

Raunistula on viehättävä puutaloalue aivan Aurajoen varrella ja vain kivenheiton päässä Turun keskustasta. Suunnitteilla oleva uusi Turun Ratapihan elämyskeskus ja areena tulevat sijaitsemaan vain kävelymatkan etäisyydellä.

Etäisyydet

2 km

Turun keskusta

2 km

Rautatieasema

2 km

Turun yliopisto

Ota yhteyttä

Jaakko Heinonen

Jaakko Heinonen

Rakennuttajapäällikkö

Miksi SRV on hyvä valinta?

Vakaa pohja takaa sen, että olemme täällä koko rakentamisen ja takuuvaiheen ajan. Erotumme positiivisesti rakennusalan toimijoista.

  1. Taseemme on terve ja rahoituksemme on kunnossa. 
  2. Tilauskantamme on jatkanut kasvuaan ja toimitilarakentamisen tilauskanta on vahva.
  3. Myymättömien valmiiden ja rakenteilla olevien asuntojemme määrä on erittäin vähäinen, jolloin pääomaamme ei sitoudu merkittävästi myymättömiin asuntoihin. 

Rakennamme koteja ja kaupunkiympäristöä, jotka ottavat huomioon ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin.

Pyrimme jatkuvasti vähentämään rakennusten päästöjä ja hiilijalanjälkeä. Rakennuksemme ovat ympäristöluokiteltuja ja energiatehokkaita, ja ne tuottavat puhdasta energiaa esimerkiksi maalämmön ja aurinkopaneelien avulla.

Suunnittelemissamme rakennuksissa on laadukas valaistus, akustiikka ja sisäilma. Kestävästä arjesta tekee helppoa myös se, että pyöräilijät ja sähköautoilijat on otettu huomioon. Lisäksi palvelut ja vehreä ympäristö ovat lähellä.

Energia- ja resurssitehokkuus sekä helppo huollettavuus ja kestävyys laskevat rakennuksen käytönaikaisia kustannuksia. Keskeinen sijainti ja elinkaariviisauden huomioon ottaminen säilyttävät kiinteistön arvoa. Lue lisää elinkaariviisaudesta.

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin, halutuimmille asuinalueille ja hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Hankkimalla uuden kodin meiltä voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla tulevaisuudessakin.

Asuntorahoitukseen erikoistunut Suomen Hypoteekkiyhdistys Hypo on arvioinut viiden suuren kaupungin alueiden asuntomarkkinoiden riskit. Monet kohteemme sijaitsevat Hypon mukaan AAA-luokituksen saanneilla asuinalueilla, joita ovat esimerkiksi Espoon Niittykumpu sekä Helsingin Pasila ja Munkkivuori-Niemenmäki.

Hypon mukaan kolmen A:n luokituksen saaneet alueet ovat asuntojen arvonkehityksen näkökulmasta vähäriskisimmät. Luokituksessa on arvioitu muun muassa maksukykyä, vakuusarvoja, kuntataloutta, turvallisuutta, muuttoliikettä ja ympäristöä. Lue lisää Hypon asuntoluokituksesta.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Käsi kirjoittamassa vihkoon ja croissantti sekä kahvi pöydällä

Mitä jos vuokraisit asunnon omalle lapsellesi?

Oletko koskaan harkinnut, että ostaisit sijoitusasunnon ja vuokraisit sen omalle lapsellesi?

Perhe keittiössä

Suunnannäyttäjät haluavat pintamateriaaleilta luonnetta ja kestävyyttä

Uudiskohteiden koteihin toivotaan nyt valkoisen lisäksi väriä. Tammen sävyt ovat leviämässä keittiöistä myös kylpyhuoneiden kalusteisiin. Tämä selviää tuoreista Suunnannäyttäjät-paneelin kyselyistä.

Asuntojen-pohjaratkaisut-pääkuva

Suunnannäyttäjät haluavat asuntoihin runsaasti säilytystilaa

Tällä hetkellä kerrostaloasuntoon halutaan etenkin parveke ja oma vaatehuone. Myös erillinen keittiö kasvattaa suosiotaan, selviää tuoreesta Suunnannäyttäjät-paneelin kyselystä.

Asuintalot Wood City

Suunnannäyttäjät haluavat suosia pitkäikäisiä ja kierrätettäviä rakennusmateriaaleja

Ekologisuuden merkitys korostuu yhä useammin asunnonostajan valinnoissa. Rakennusmateriaalien on nyt oltava vastuullisesti tuotettuja, helposti kierrätettäviä ja pitkäikäisiä, selviää tuoreesta Suunnannäyttäjät-paneelimme kyselystä.