Helsingin Ilmarisenpuisto

Strömbergintie 4, Helsinki

Kohteen tiedot

TonttiOma

Asuntoja68

Kerroksia8

Valmistumisaika4/2022

Muuttovalmiita yksiöitä Pitäjänmäestä Raide-Jokerin vierestä 

Millaista olisi elämä vanhalla ruukin alueella loistavin kulkuyhteyksin? Tulevan Raide-Jokerin läheisyydessä sijaitseva Helsingin Ilmarisenpuisto Pitäjänmäessä tarjoaa ainutlaatuisen asuinympäristön – lähistöllä kuohuu Strömbergin koski ja Helsingin ainoa luonnontilainen vesiputous. 

Ilmarisenpuistossa on yhteensä 8 kerrosta ja 68 asuntoa alkaen yksiöistä aina neljän huoneen asuntoihin. Ilmarisenpuistossa on saatavilla vielä viihtyisiä yksiöitä. 

Saat Ilmarisenpuistoon nyt vuoden ilmaiset hoito- ja pääomavastikkeet

Kodinostajan etuna saat vuodeksi ilmaiset hoito- ja pääomavastikkeet, kun teet kaupat 31.12.2023 mennessä. Edun arvo on 8 300–8 800 euroa. Ensiasunnon ostajille tarjoamme lisäksi varainsiirtoveron suuruisen lisäalennuksen 30.4.2024 asti. Ehdot ja rajoitukset pätevät. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tutustu kaikkiin Kodinostajan etuihin

Asumisen laatua ja palveluita 

Virkistäydy kattosaunassa

Upea kahdeksannen kerroksen kattosauna tarjoaa hienot näkymät sekä mukavat löylyt. Kattosaunan vilvoitteluparvekkeella on miellyttävää rentoutua löylyjen välillä.

Ilmarisenpuisto

Yhteiskäyttöauto ja tilavat pyörien säilytystilat helpottavat arkea

Tontin asunto-osakeyhtiöillä on yhteiskäyttöauto ja omille autoille löytyy paikka pihakannen alla sijaitsevasta pysäköintilaitoksesta. Polkupyörille säilytät joko kellarissa, autohallissa tai pihakannen päällä olevassa polkupyörävarastossa.

Strömberginkoski

Historiallinen piharakennus on asukkaiden yhteiskäytössä

Pihapiirissä on tontin käyttöhistoriasta muistuttava punatiilinen rakennus, joka on ehostettu ja kaikkien tontin asuintalojen yhteiskäytössä.  Arkea helpottaa rakennuksessa sijaitseva Postin automaatti, jonka avulla vastaanotat ja lähetät paketit. Piharakennuksessa voit järjestää myös pienet tilaisuudet.

Ilmarisenpuiston piha
Ilmarisenpuisto yksiö
Ilmarisenpuisto esittelyvideo

Pitäjänmäen alue

Pitäjänmäessä moderni asutus kohtaa perinteisen yritysalueen. Alueelta on kattavat liikenneyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua. Vierestä löytyy Talin liikuntapuisto monine harrastusmahdollisuuksineen. Tontti rajautuu Strömbergin puistoon, jossa virtaa kunnostettu Mätäjoki, joka on osaksi laajennettu lammeksi ja josta löytyy Helsingin ainoa luonnontilallinen vesiputous! Odotettu Raide-Jokeri aloittaa syksyllä 2023 liikennöinnin puiston toisella puolella Pitäjänmäentieltä. 

Etäisyydet

100 m

Raidejokerin pysäkki

450 m

Lähikauppa

20 min

Junalla keskustaan

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

SRV-Myyntipäällikkö-LKV-RAK-Merja-Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

Miksi SRV on hyvä valinta?

Vakaa pohja takaa sen, että olemme täällä koko rakentamisen ja takuuvaiheen ajan. Erotumme positiivisesti rakennusalan toimijoista.

  1. Taseemme on terve ja rahoituksemme on kunnossa. 
  2. Tilauskantamme on jatkanut kasvuaan ja toimitilarakentamisen tilauskanta on vahva.
  3. Myymättömien valmiiden ja rakenteilla olevien asuntojemme määrä on erittäin vähäinen, jolloin pääomaamme ei sitoudu merkittävästi myymättömiin asuntoihin. 

Rakennamme koteja ja kaupunkiympäristöä, jotka ottavat huomioon ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin.

Pyrimme jatkuvasti vähentämään rakennusten päästöjä ja hiilijalanjälkeä. Rakennuksemme ovat ympäristöluokiteltuja ja energiatehokkaita, ja ne tuottavat puhdasta energiaa esimerkiksi maalämmön ja aurinkopaneelien avulla.

Suunnittelemissamme rakennuksissa on laadukas valaistus, akustiikka ja sisäilma. Kestävästä arjesta tekee helppoa myös se, että pyöräilijät ja sähköautoilijat on otettu huomioon. Lisäksi palvelut ja vehreä ympäristö ovat lähellä.

Energia- ja resurssitehokkuus sekä helppo huollettavuus ja kestävyys laskevat rakennuksen käytönaikaisia kustannuksia. Keskeinen sijainti ja elinkaariviisauden huomioon ottaminen säilyttävät kiinteistön arvoa. Lue lisää elinkaariviisaudesta.

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin, halutuimmille asuinalueille ja hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Hankkimalla uuden kodin meiltä voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla tulevaisuudessakin.

Asuntorahoitukseen erikoistunut Suomen Hypoteekkiyhdistys Hypo on arvioinut viiden suuren kaupungin alueiden asuntomarkkinoiden riskit. Monet kohteemme sijaitsevat Hypon mukaan AAA-luokituksen saanneilla asuinalueilla, joita ovat esimerkiksi Espoon Niittykumpu sekä Helsingin Pasila ja Munkkivuori-Niemenmäki.

Hypon mukaan kolmen A:n luokituksen saaneet alueet ovat asuntojen arvonkehityksen näkökulmasta vähäriskisimmät. Luokituksessa on arvioitu muun muassa maksukykyä, vakuusarvoja, kuntataloutta, turvallisuutta, muuttoliikettä ja ympäristöä. Lue lisää Hypon asuntoluokituksesta.

Asukas ripustaa taulua seinälle

Miten asunnon ostaminen etenee?

Tiedätkö, mitä kaikkea kuuluu uudiskohteen ostamiseen? Tutustu asunnon ostamisen eri vaiheisiin.

Lue lisää asunnon ostamisesta
Uusia kerrostaloja Helsingin Jätkäsaaressa

Uuden asunnon hinta ja vastikkeet

Mitä tarkoittaa myyntihinta, velaton hinta tai yhtiölaina? Osaatko erottaa hoitovastikkeen ja rahoitusvastikkeen toisistaan? 

Lue lisää hinnoista ja vastikkeista

Sinua saattaisi kiinnostaa

Taulun ripustaminen

RT:n Vihmo: ”Nyt on asunnonostajalle oivallinen hetki toimia”

Mitä asunnon ostamisessa kannattaa ottaa huomioon juuri nyt? Milloin epävarmuus hellittää? Asiantuntijat vastaavat asunnonostajia tällä hetkellä askarruttaviin kysymyksiin.

Käsi kirjoittamassa vihkoon ja croissantti sekä kahvi pöydällä

Mitä jos vuokraisit asunnon omalle lapsellesi?

Oletko koskaan harkinnut, että ostaisit sijoitusasunnon ja vuokraisit sen omalle lapsellesi?

Asukas ottaa polkupyörän ulos pyörävarastosta.

Voiko uuden kodin valinnalla leikata oman hiilijalanjäljen puoleen?

Oikeanlaisen kodin avulla omat ilmastopäästöt on mahdollista laskea lähes puoleen.