Vantaan Aarni

Van­taan Aar­ni

Ennakkomarkkinoinnissa Vantaan Aarni

Asunto Oy Vantaan Aarni rakennetaan Louhelaan vehreän Jokiuoman puiston viereen. Aarnissa on yhteensä 42 asuntoa yksiöistä kolmen huoneen asuntoihin ja kaikissa on viihtyisät lasitetut parvekkeet. Talon ensimmäiseen kerrokseen sijoittuvat Louhelan Huollon uudet toimitilat. Päivittäiset ostokset onnistuvat Louhelan ostoskeskuksessa ja kattavammat palvelut löytyvät kauppakeskus Myyrmannista. Louhelan juna-asemalta pääsee helposti sekä lentokentälle että Helsingin keskustaan.

Arkkitehdin puheenvuoro

Asunto Oy Vantaan Aarni on osa uutta korttelia, joka muodostaa yhtenäisen kokonaisuuden täydentämään Louhelan 60-luvulla rakennettua asuinaluetta. Kortteli luo uutta raikasta ilmettä valmiiksi rakennettuun puistomaiseen asuinalueeseen. Uudisrakennukset jatkavat Asunto Oy Kaarenhaltian rakennusten ruutuaiheista sijoittelua. Kortteliin on suunniteltu rakennusten suojaama yhteiskäyttöinen leikki- ja oleskelupiha istutusalueineen. Piha-alue on väljä, valoisa ja autoton. Korttelin pohjois- ja itäpuolelle jää Jokiuomanpuisto vihreine näkymineen ja ulkoilualueineen. Asuntojen suunnittelussa on tavoiteltu avoimen tilan luomista. Keittiötila ja olohuone muodostavat tilallisen kokonaisuuden, johon parveke usein liittyy. Tilaratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota tilojen toimivuuteen ja kalustettavuuteen

Vesa Laukkanen, arkkitehti SAFA
Ark7 Oy

Ennakkomarkkinoinnin aikana sinulla on mahdollisuus valita kahdesta eri tavasta ostaa asunto. Voit valita ostatko asunnon yhtiölainalla vai ilman yhtiölainaa. Jos valitset asunnon ostamisen ilman yhtiölainaa, on sen velaton kokonaishinta noin 4% edullisempi kuin asunto, jossa on yhtiölaina. Sivun alaosassa on artikkeli, jossa asiasta kerrotaan tarkemmin. Voit myös kysyä siitä asuntomyyjiltämme. Hintavaihtoehdot löydät ladattavasta hinnastosta sivun keskivaiheilta.

Previous
Next
  • TilaSuunnitteilla
  • TonttiValinnainen vuokra
  • Osoite
    Haltiantie 10, Louhela, Vantaa, 01600, VANTAA
  • Huoneistojen määrä42
  • Kerroksia8
  • TonttiValinnainen vuokra

Jaa sivu

Katso video ja tutustu 360 virtuaalikierroksiin

Huomaathan, että virtualisoinnit ovat taiteilijan näkemys ja ne voivat poiketa yksityiskohdiltaan toteutuvasta. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.
Aarnin esittelyvideo
Tutustu Louhelaan ja Aarniin
Ladaaan sisältöä...
Kolmion 360 virtuaalikierros
As. A32 3h+kt 51,0 m2
Ladaaan sisältöä...
Kaksion 360 virtuaalikierros
As. A27 2h+kt 46,0 m2
Ladaaan sisältöä...
Ladaaan sisältöä...
Velaton Hinta (€)

Pinta-ala (m²)

Huoneiden lukumäärä

A0121h+kt26.5 m²56 517 €139 370 €Varattu
A0223h+kt51 m²83 866 €217 051 €Alustavasti varattu
A0322h+kt46 m²73 765 €191 916 €Vapaa
A0421h+kt+alk27.5 m²59 247 €145 858 €Alustavasti varattu
A0522h+kt42.5 m²68 778 €178 595 €Alustavasti varattu
|
Sijainti ja palvelut

Sijainti ja palvelut

Vantaan Aarni rakennetaan vehreään Louhelaan, Myyrmäen kupeeseen aivan Jokiuoman puistoalueen juureen. Laajalla puistoalueella sijaitsee muun muassa lähiliikuntapaikka, koirapuisto sekä minigolfrata. Joitakin vuosia sitten uusittu Louhelan ostoskeskus tarjoaa palvelut lähellä kotia. Lähellä, noin 500 metrin päässä sijaitsevan Louhelan juna-aseman ansiosta yhteydet toimivat hyvin. Matkat Helsingin keskustaan sujuvat AB-vyöhykkeen sisällä. Louhelan asemalta olet vain 20 minuutissa Helsingin rautatieasemalla.

Liiku ja harrasta

Liiku ja harrasta

Jokiuoman lähiliikuntapuistoon pääset hetkessä tai voit kiertää kauniin puistoalueen alkulämmittelynä. Talvisin puistossa on hoidettu hiihtolatu ja kesäisin voit pelata puiston suositulla minigolfradalla. Myyrmäen puolelta löytyvät runsaat lenkkimaastot pururatoineen sekä Myyrmäen urheilupuisto ja jäähalli.
Kino Myyri on elokuvien ystävien paikka nro 1 Myyrmäessä. Louhela Jamit kokoaa rockin ja popin ystävät Jokiuomanpuistoon kerran kesässä. Taidemuseo Artsi Myyrmäkitalossa tunnetaan vaikuttavista näyttelyistään. Myyrmäen kirjasto palvelee noin puolentoista kilometrin päässä.

Sisustusvalinnat

Sisustusvalinnat

Jokaisella meillä on oma makumme ja tyylimme. Se mikä sopii sinulle, ei välttämättä sovi naapurille. Siksi olemme koonneet valmiiksi kaksi erityylistä sisustuskonseptia: Wood ja Wave. Valitsetpa kumman tahansa, voit olla varma onnistuneesta ratkaisusta. Esittelemme vaihtoehdot erillisessä Sisustusvalinnat-esitteessä.

Ota yhteyttä 0800 122 200 tai asuntomyynti@srv.fi

Merja Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

merja.rainio@srv.fi0400 210 898
Elise Utriainen

Elise Utriainen

Myyntipäällikkö, LKV

elise.utriainen@srv.fi040 643 3320
Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

sami.sahiluoma@srv.fi040 704 4252