woodspin_tehdas_jyvaskyla

Teollisuuden ja logistiikan rakennukset

Vaativat teollisuuden ja logistiikan rakennushankkeet 

Toteutamme vaativat ja suuretkin teollisuuden ja logistiikan rakennukset asiakkaan tarpeisiin räätälöidysti, energiatehokkuuden tavoitteet huomioiden ja yhteistoiminnallisia periaatteita hyödyntäen.

Meillä on vankka kokemus erilaisten logistiikkakohteiden toteutuksesta niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Hyvin suunnitellut logistiikkakohteet tehostavat yritysten toimintaa, säästävät aikaa ja kustannuksia, sekä pienentävät hiilijalanjälkeä. Toteutamme rakennushankkeet projektinjohtourakka, kvr- ja sr-mallilla tai yhteistoiminnallisin menetelmin.

Woodspin tehdas sisäkuva

Korkean teknologian tuotantoympäristöjen sekä haastavien laboratoriotilojen rakentamisessa ja yhteensovituksessa hyödynnämme osaamistamme muista teknisesti vaativien ympäristöjen toteuttamisesta, kuten sairaaloista ja lentoasemasta.  

Ota yhteyttä

Jouni Forsman

Jouni Forsman

Johtaja, Toimitilat pääkaupunkiseutu

Referenssit

Meidät tunnetaan näyttävistä julkisten tilojen allianssihankkeista, vaativista sairaaloista, nykyaikaisista kouluista, asiakkaalle räätälöidyistä liiketiloista sekä viihtyisistä kodeista. Tutustu rakentamisen taidonnäytteisiimme.

Kaikki referenssit
Vaalea puurakennus, jonka ympärillä kasvaa puita

Woodspin

Toteutimme Woodspinille Jyväskylään kuitutehtaan, jossa hyödynnetään hukkalämpöä maailman mittakaavassa ainutlaatuisella tavalla. Tehdas sisältää rakentamisen näkökulmasta erityisen haastavia tuotanto- ja laboratoriotiloja. 

Lue lisää kohteesta