Myytävät asunnot Pitäjänmäellä

Helsingin Ilmarisenpuisto

Oletko joskus haaveillut elämästä vanhalla ruukin alueella? Paikassa, joka huokuu historiaa ja jossa häkellyttävän kaunis luonto on yhä läsnä kosken kuohun ja pauhun muodossa. Sellainen paikka löytyy Helsingin Pitäjänmäeltä Strömbergintieltä. Siellä kuohuu vapaana Strömbergin koski ja Helsingin ainoa luonnontilainen vesiputous. Puiden siimeksessä virtaava Mätäoja ja lammen ympärille rakennetut puiset kävelypolut ja huvimajat tekevät koko alueesta satumaisen vehreän keitaan. Kun astut sisään uuteen kotiisi, olet valmiiksi hyvällä tuulella. Ainutlaatuisen asuinympäristön tunnelma ulottuu kodin seinien sisäpuolelle.

Helsingin llmarisenpuisto on valmistunut 14.4.2022 vehreän ja lähitulevaisuudessa kunnostettavan Strömbergin puiston välittömään läheisyyteen. Tontilla on jo kaksi asuinkerrostaloa ja Ilmarisenpuisto viimeistelee tämän idyllisen kolmen talon kokonaisuuden. Taloilla on yhteinen korttelipiha, jossa sijaitsee leikki- ja oleskelualue. Autoille löytyy paikka pihakannen alla sijaitsevasta pysäköintilaitoksesta ja Raide-Jokeri aloittaa liikennöinnin puiston toisella puolella Pitäjänmäentiellä. Ilmarisenpuistossa on yhteensä 8 kerrosta ja 68 asuntoa, alkaen yksiöistä aina neljän huoneen asuntoihin. Ilmarisenpuistossa on myynnissä enää viihtyisiä yksiöitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi yksityisesittely sisustettuun malliyksiöön!

building-icon

Osoite

Strömbergintie 4, Pitäjänmäki, Helsinki, 00380, Helsinki
building-icon

Tila

Valmis
building-icon

Valmistumisaika

4/2022
building-icon

Asuntojen määrä

68
building-icon

Kerroksia

8
building-icon

Tontti

Oma
building-icon

Energialuokka

B2018

Jaa sivu

Tutustu Ilmarisenpuistoon

Ensimmäisellä videolla esitellään sisustettu malliasunto 1h+kt 29,5 m2. Toisella videolla kerrotaan Ilmarisenpuistosta ja lähialueesta.
1h+kt 29,5 m2
Sisustettu viihtyisä yksiö
Ladataan sisältöä...
Ilmarisenpuiston esittelyvideo
Puiston vieressä
Ladataan sisältöä...
Ladataan sisältöä...

Velaton hinta

Pinta-ala

Huoneiden lukumäärä

Velaton hinta

Pinta-ala

Huoneiden lukumäärä

F4251h+kt29.5 m²110 189 €248 345 €Alustavasti varattu
F5361h+kt28 m²109 500 €248 847 €Vapaa
F6071h+kt29.5 m²111 008 €258 692 €Vapaa
F6271h+kt28 m²110 732 €255 240 €Vapaa

Ota yhteyttä: 0800 122 200 tai asuntomyynti@srv.fi

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

sami.sahiluoma@srv.fi040 704 4252
Merja Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

merja.rainio@srv.fi0400 210 898
Ota yhteyttä

Sijainti ja palvelut

Pitäjänmäessä yhdistyy perinteinen yritysalue ja moderni asutus. Alueelta on hyvät liikenneyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua. Vierestä löytyy Talin liikuntapuisto monine harrastusmahdollisuuksineen. Tontti rajautuu Strömbergin puistoon, joka on alun perin kuulunut Talin kartanolle. Viihtyisässä puistossa virtaa kunnostettu Mätäjoki, joka on osaksi laajennettu lammeksi ja josta löytyy pieni, mutta upea vesiputous.

Asumisen laatua ja palveluita

Pihapiirissä säilytetään tontin käyttöhistoriasta muistuttava punatiilinen rakennus. Rakennus ehostetaan kevyesti sisätilojen osalta ja se tulee kaikkien tontin asuintalojen yhteiskäyttöön. Rakennuksessa on myös Postin automaatti, mikä helpottaa pakettien vastaanottamista ja lähettämistä. Pyörien säilytystilat ovat hulppeat. Upea kahdeksannen kerroksen kattosauna tarjoaa hienot näkymät sekä mukavat löylyt. Kattosaunan vilvoitteluparvekkeella on miellyttävää rentoutua löylyjen välillä.

Yhteiskäyttöauto

Tontin asunto-osakeyhtiöiden käyttöön tullaan varaamaan yhteiskäyttöauto. Se on taloudellinen ja huoleton vaihtoehto yksityisautoilulle ja tekee liikkumisesta entistä helpompaa ja ekologisempaa. Voit unohtaa kalliit vakuutusmaksut ja huoltokustannukset, sillä maksat vain auton käytöstä, et sen omistamisesta etkä ylläpidosta.

Sisustusvalinnat

Jokaisella meillä on oma makumme ja tyylimme. Se mikä sopii sinulle, ei välttämättä sovi naapurille. Siksi olemme koonneet valmiiksi kolme erilaista ja erityylistä sisustuskonseptia: Moderni, Skandinaavinen ja Trendikäs. Esittelemme vaihtoehdot erillisessä Sisustusvalinnat -esitteessä ja Lisähintaiset valinnat -esitteessä. Voit tutustua sisustusvalintoihin Nettikoti-ohjelmassa. Tässä kohteessa et voi enää vaikuttaa sisustusvaihtoehtoihin.

Varaa autopaikka Louhen Pysäköinti Oy:sta

Talojen kaikki autopaikat sijaitsevat pihakannen alla erillisessä 2-kerroksisessa pysäköintilaitoksessa, josta on mahdollista ostaa nimettyjä tai nimeämättömiä pysäköintioikeuspaikkoja, joista osa on sähköautojen latauspaikkoja ja osa leveitä autopaikkoja.