Ilmarisenpuisto on myynnissä

Oletko joskus haaveillut elämästä vanhalla ruukin alueella? Paikassa, joka huokuu historiaa ja jossa häkellyttävän kaunis luonto on yhä läsnä kosken kuohun ja pauhun muodossa. Sellainen paikka löytyy Helsingin Pitäjänmäeltä Strömbergintieltä. Siellä kuohuu vapaana Strömbergin koski ja Helsingin ainoa luonnontilainen vesiputous. Puiden siimeksessä virtaava Mätäoja ja lammen ympärille rakennetut puiset kävelypolut ja huvimajat tekevät koko alueesta satumaisen vehreän keitaan. Kun astut sisään uuteen kotiisi, olet valmiiksi hyvällä tuulella. Ainutlaatuisen asuinympäristön tunnelma ulottuu kodin seinien sisäpuolelle.

Helsingin llmarisenpuisto on valmistunut 14.4.2022 vehreän ja lähitulevaisuudessa kunnostettavan Strömbergin puiston välittömään läheisyyteen. Tontilla on jo kaksi asuinkerrostaloa ja Ilmarisenpuisto viimeistelee tämän idyllisen kolmen talon kokonaisuuden. Taloilla on yhteinen korttelipiha, jossa sijaitsee leikki- ja oleskelualue. Autoille löytyy paikka pihakannen alla sijaitsevasta pysäköintilaitoksesta ja Raide-Jokeri aloittaa liikennöinnin puiston toisella puolella Pitäjänmäentiellä. Ilmarisenpuistossa on yhteensä 8 kerrosta ja 68 asuntoa, alkaen yksiöistä aina neljän huoneen asuntoihin. Ilmarisenpuistossa on myynnissä enää viihtyisiä yksiöitä.

Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi yksityisesittely sisustettuun malliyksiöön.

Previous
Next
  • Osoite
    Strömbergintie 4 F, Pitäjänmäki, Helsinki, 00380, Helsinki
  • TilaValmis
  • Valmistumisaika4/2022
  • Huoneistojen määrä68
  • Kerroksia8
  • TonttiOma

Jaa sivu

Velaton Hinta (€)

Pinta-ala (m²)

Huoneiden lukumäärä

F4251h+kt29.5 m²110 189 €248 345 €Vapaa
F5361h+kt28 m²109 500 €248 847 €Vapaa
F6071h+kt29.5 m²111 008 €258 692 €Vapaa
F6271h+kt28 m²110 732 €255 240 €Vapaa
F6681h+kt30.5 m²111 587 €263 241 €Vapaa

Tutustu Ilmarisenpuistoon

Ensimmäisellä videolla esitellään sisustettu malliasunto 1h+kt 29,5 m2. Toisella videolla kerrotaan Ilmarisenpuistosta ja lähialueesta.
1h+kt 29,5 m2
Sisustettu viihtyisä yksiö
Ladaaan sisältöä...
Ilmarisenpuiston esittelyvideo
Puiston vieressä
Ladaaan sisältöä...
Ladaaan sisältöä...
Sijainti ja palvelut

Sijainti ja palvelut

Pitäjänmäessä yhdistyy perinteinen yritysalue ja moderni asutus. Alueelta on hyvät liikenneyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua. Vierestä löytyy Talin liikuntapuisto monine harrastusmahdollisuuksineen.

Tontti rajautuu Strömbergin puistoon, joka on alun perin kuulunut Talin kartanolle. Viihtyisässä puistossa virtaa kunnostettu Mätäjoki, joka on osaksi laajennettu lammeksi ja josta löytyy pieni, mutta upea vesiputous. Puiston toisella laidalla sijaitsee Helsingin kaupungin leikkipuisto, joka tarjoaa toimintaa alueen lapsiperheille. Puistossa on myös koirapuisto alueen koiraperheiden käytöön.

Lähistöltä löytyy myös kaksi päivittäistavarakauppaa.

Asumisen laatua ja palveluita

Asumisen laatua ja palveluita

Pihapiirissä säilytetään tontin käyttöhistoriasta muistuttava punatiilinen rakennus. Rakennus ehostetaan kevyesti sisätilojen osalta ja e tulee kaikkien tontin asuintalojen yhteiskäyttöön. Rakennus sopii vaikkapa omien pienten tilaisuuksien järjestämiseen. Rakennukseen sijaitsee myös Postin automaatti, mikä helpottaa pakettien vastaanottamista ja lähettämistä. Ilmarisenpuistolla on yhteiskäytössä hulppeat säilytystilat polkupyörille. Säilytystilat sijaitsevat kellarissa, autohallissa sekä pihakannen päällä polkupyörävarastossa. Upea kahdeksannen kerroksen kattosauna tarjoaa hienot näkymät sekä mukavat löylyt. Kattosaunan vilvoitteluparvekkeella on miellyttävää rentoutua löylyjen välillä.

Sisustusvalinnat

Sisustusvalinnat

Jokaisella meillä on oma makumme ja tyylimme. Se mikä sopii sinulle, ei välttämättä sovi naapurille. Siksi olemme koonneet valmiiksi kolme erilaista ja erityylistä sisustuskonseptia: Moderni, Skandinaavinen ja Trendikäs. Valitsetpa minkä tahansa, voit olla varma onnistuneesta ratkaisusta. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit valita hintaan kuuluvista tai lisähintaisista vaihtoehdoista mieleisesi keittiö- ja kylpyhuonekalusteet, parketin sekä kosteiden tilojen laatoitukset. Esittelemme vaihtoehdot erillisessä Sisustusvalinnat -esitteessä ja Lisähintaiset valinnat -esitteessä. Voit tutustua sisustusvalintoihin Nettikoti-ohjelmassa. Tässä kohteessa et voi enää vaikuttaa sisustusvaihtoehtoihin.

Tutustu Nettikotiin tästä
Varaa autopaikka Louhen Pysäköinti Oy:sta

Varaa autopaikka Louhen Pysäköinti Oy:sta

Talojen kaikki autopaikat sijaitsevat pihakannen alla erillisessä 2-kerroksisessa pysäköintilaitoksessa, josta on mahdollista ostaa nimettyjä tai nimeämättömiä pysäköintioikeuspaikkoja, joista osa on sähköautojen latauspaikkoja ja osa leveitä autopaikkoja.

Louhen Pysäköinti Oy:n esite
Yhteiskäyttöauto

Yhteiskäyttöauto

Tontin asunto-osakeyhtiöiden käyttöön tullaan varaamaan yhteiskäyttöauto. Se on taloudellinen ja huoleton vaihtoehto yksityisautoilulle ja tekee liikkumisesta entistä helpompaa ja ekologisempaa. Voit unohtaa kalliit vakuutusmaksut ja huoltokustannukset, sillä maksat vain auton käytöstä, et sen omistamisesta etkä ylläpidosta.

Ota yhteyttä: 0800 122 200 tai asuntomyynti@srv.fi

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

sami.sahiluoma@srv.fi040 704 4252
Merja Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

merja.rainio@srv.fi0400 210 898
Elise Utriainen

Elise Utriainen

Myyntipäällikkö, LKV

elise.utriainen@srv.fi040 643 3320

Lue myös nämä

Muita kohteitamme alueella

Ajankohtaista