Ilmarisenpuisto nyt myynnissä

Ilmarisenpuisto on rakenteilla Pitäjänmäelle Strömbergin puiston välittömään läheisyyteen. Tontilla on jo rakenteilla kaksi asuinkerrostaloa ja Ilmarisenpuisto viimeistelee tämän idyllisen kolmen talon kokonaisuuden. Taloilla on yhteinen korttelipiha, johon sijoitetaan leikki- ja oleskelualueita. Autoille löytyy paikka pihakannen alle rakennettavasta pysäköintilaitoksesta. Ilmarisenpuistoon tulee yhteensä 8 kerrosta ja 68 asuntoa, alkaen yksiöistä aina neljän huoneen asuntoihin.

Arkkitehdin puheenvuoro

Ilmarisenpuisto on yksi kolmesta uudesta asuinkerrostalosta, jotka rakennetaan yhteen Helsingin hienoimmista kaupunkipuistoistoista. Puistossa on vaihtelevan levyinen puro, jonka ylittää kaunis puusilta. Talot ovat vapaamuotoisessa ryhmässä Strömbergin puiston ympäröimänä. Talojen väliin muodostuu suojainen korttelipiha leikki- ja oleskelualueineen. Rakennusten välisen pihan alle rakennetaan kaksikerroksinen pysäköintirakennus. Viherkattoinen, tiilinen ulkoiluvälinerakennus liittyvine muureineen rajaa korttelipihaa Strömbergintien suuntaan. Tiilimuuri ja teräsaita rajoilla kietoo kokonaisuutta yhteen. Idässä Ilmarisenpuiston asuntojen maisema avautuu kumpareiseen metsään.

Arkkitehti Mika Päivärinne
Arkkitehtitoimisto Mika Päivärinne Oy

Previous
Next
  • Osoite
    Strömbergintie 4 F, Pitäjänmäki, Helsinki, 00380, Helsinki
  • TilaRakenteilla
  • Valmistumisaika4/2022
  • Huoneistojen määrä68
  • Kerroksia8
  • TonttiOma

Jaa sivu

Ota yhteyttä: 0800 122 200 tai asuntomyynti@srv.fi

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

sami.sahiluoma@srv.fi040 704 4252
Merja Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

merja.rainio@srv.fi0400 210 898
Elise Utriainen

Elise Utriainen

Myyntipäällikkö, LKV

elise.utriainen@srv.fi040 643 3320

Tutustu asuntojen virtuaaliesittelyihin

Ilmarisenpuiston asuntoihin pääset tutustumaan virtuaalisesti omalta koneeltasi tai kännykältäsi.  Klikkaa alla olevia linkkejä ja pääset fiilistelemään uutta kotiasi!

Asunto F28, 2h +kt 37 m2, 4. krs, kiinteiden kalusteiden tyylinä moderni

Asunto F50, 3h+kt 66 m2, 6. krs, kiinteiden kalusteiden tyylinä skandinaavinen

Asunto F61, 4h+kt+s 82 m2, 7. krs, kiinteiden kalusteiden tyylinä trendikäs

Katso Ilmarisenpuiston esittelyvideo

Velaton Hinta (€)

Pinta-ala (m²)

Huoneiden lukumäärä

F1521h+kt29.5 m²109 441 €237 275 €Vapaa
F4251h+kt29.5 m²110 189 €248 345 €Vapaa
F4451h+kt28 m²104 874 €240 251 €Vapaa
F4861h+kt30.5 m²111 142 €249 298 €Vapaa
F4961h+kt34 m²118 085 €263 387 €Vapaa
|
Sijainti ja palvelut

Sijainti ja palvelut

Pitäjänmäessä yhdistyy perinteinen yritysalue ja moderni asutus. Alueelta on hyvät liikenneyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua. Vierestä löytyy Talin liikuntapuisto monine harrastusmahdollisuuksineen.

Tontti rajautuu Strömbergin puistoon, joka on alun perin kuulunut Talin kartanolle. Viihtyisässä puistossa virtaa kunnostettu Mätäjoki, joka on osaksi laajennettu lammeksi ja josta löytyy pieni, mutta upea vesiputous. Puiston toisella laidalla sijaitsee Helsingin kaupungin leikkipuisto, joka tarjoaa toimintaa alueen lapsiperheille. Puistossa on myös koirapuisto alueen koiraperheiden käytöön.

Lähistöltä löytyy myös kaksi päivittäistavarakauppaa.

Asumisen laatua ja palveluita

Asumisen laatua ja palveluita

Pihapiirissä säilytetään tontin käyttöhistoriasta muistuttava A-rakennus. Se tulee kaikkien tontin asuintalojen yhteiskäyttöön. Rakennus sopii vaikkapa omien pienten tilaisuuksien järjestämiseen. Rakennukseen sijoitetaan myös Postin automaatti, mikä helpottaa pakettien vastaanottamista ja lähettämistä. Ilmarisenpuistolla on yhteiskäytössä hulppeat säilytystilat polkupyörille. Säilytystilat sijaitsevat kellarissa, autohallissa sekä pihakannen päällä polkupyörävarastossa. Upea kahdeksannen kerroksen kattosauna tarjoaa hienot näkymät sekä mukavat löylyt. Kattosaunan vilvoitteluparvekkeella on miellyttävää rentoutua löylyjen välillä. Alueen historia nousee kauniisti esille porraskäytävien Kalevala-aiheisissa koristemaalauksissa.

Sisustusvalinnat

Sisustusvalinnat

Jokaisella meillä on oma makumme ja tyylimme. Se mikä sopii sinulle, ei välttämättä sovi naapurille. Siksi olemme koonneet valmiiksi kolme erilaista ja erityylistä sisustuskonseptia: Moderni, Skandinaavinen ja Trendikäs. Valitsetpa minkä tahansa, voit olla varma onnistuneesta ratkaisusta. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit valita hintaan kuuluvista tai lisähintaisista vaihtoehdoista mieleisesi keittiö- ja kylpyhuonekalusteet, parketin sekä kosteiden tilojen laatoitukset. Esittelemme vaihtoehdot erillisessä Sisustusvalinnat -esitteessä ja Lisähintaiset valinnat -esitteessä. Voit tutustua sisustusvalintoihin Nettikoti-ohjelmassa. Tässä kohteessa et voi enää vaikuttaa sisustusvaihtoehtoihin.

Tutustu Nettikotiin tästä
Varaa autopaikka Louhen Pysäköinti Oy:sta

Varaa autopaikka Louhen Pysäköinti Oy:sta

Talojen kaikki autopaikat sijaitsevat pihakannen alla erillisessä 2-kerroksisessa pysäköintilaitoksessa, josta on mahdollista ostaa nimettyjä tai nimeämättömiä pysäköintioikeuspaikkoja, joista osa on sähköautojen latauspaikkoja ja osa leveitä autopaikkoja.

Louhen Pysäköinti Oy:n esite
Yhteiskäyttöauto

Yhteiskäyttöauto

Tontin asunto-osakeyhtiöiden käyttöön tullaan varaamaan yhteiskäyttöauto. Se on taloudellinen ja huoleton vaihtoehto yksityisautoilulle ja tekee liikkumisesta entistä helpompaa ja ekologisempaa. Voit unohtaa kalliit vakuutusmaksut ja huoltokustannukset, sillä maksat vain auton käytöstä, et sen omistamisesta etkä ylläpidosta.

Lue myös nämä

Muita kohteitamme alueella

Ajankohtaista

Ota yhteyttä: 0800 122 200 tai asuntomyynti@srv.fi

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

sami.sahiluoma@srv.fi040 704 4252
Merja Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

merja.rainio@srv.fi0400 210 898
Elise Utriainen

Elise Utriainen

Myyntipäällikkö, LKV

elise.utriainen@srv.fi040 643 3320