Helsingin Kokardi

Kellosilta 8A, Helsinki

Kohteen tiedot

TonttiValinnainen vuokra

Asuntoja62

Kerroksia13

Valmistumisaika12/2023

Muuttovalmiit asunnot Pasilassa – parhaiden palveluiden ja liikenneyhteyksien ympäröimänä

Tervetuloa tutustumaan Kokardin koteihin maanantaina 27.5.2024 klo 16.30-17.00 osoitteessa: Kellosilta 8A, 00520 Helsinki! Esittelyssä avoinna 2. kerroksen huoneistot.

Haaveiletko kodista, jonka sijainti on päihittämätön? Pasilan ulkokuoren alta paljastuu helmi, joka hurmaa asukkaansa kiehtovalla yhdistelmällä vehreyttä ja urbaania kaupunkiympäristöä. 

Muuttovalmis 13-kerroksinen Kokardi sijaitsee vain 700 metrin päässä ostoskeskus Triplasta, ja siellä on vielä vapaana pohjaratkaisuiltaan erinomaisia koteja erilaisiin elämäntilanteisiin. Pihakannen alla kolmessa kellarikerroksessa sijaitsee pysäköintilaitos, jonne on suora hissi- ja porrasyhteys.

Kokardin laadukkaat kodit yksiöistä neliöihin ovat huolellisesti viimeisteltyjä ja tyylikkäitä ja suurimmassa osassa kodeista on tilava parveke. Arjessa pääset nauttimaan taloyhtiön käytännöllisistä yhteistiloista. Kokardi kuuluu parhaaseen A-energialuokkaan, joka tuo selkeää säästöä energiakustannuksiin.

Kokardin havainnekuva

Hyödynnä huippuetumme: velattomasta hinnasta pois nyt 10 %

Saat kodinostajan etuna 10 prosenttia pois velattomasta hinnasta, kun teet kaupat 31.7.2024 mennessä. Edun arvo on 21 610–72 960 euroa. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Laadukkaat yhteiskäyttötilat tuovat luksusta arkeen

Kattoterassi ja -sauna Helsingin kattojen yllä

Talon 13. kerroksen korkeudesta löytyvät kolme hulppeaa kattosaunaa. Niiden lisäksi on virkistäytymiseen ja vilvoitteluun käytettävissä kattoterassi, jonne yhdestä talon saunasta on suora pääsy. Kahdelle saunalle on vilvoitteluun omat tilavat parvekkeet.

Havainnekuva uudiskohteen kattoterassi SRV Pasila Kokardi

Näyttävät juhla-, etätyö-, pesula- ja kuntoilutilat käytössäsi

Päiväsaikaan 13. kerroksessa sijaitseva kerhotila toimii varattavana etätyötilana. Keittiössä voit lämmittää helposti lounaan. Iltaisin tilaa voi varata omaan käyttöön harrastus- tai virkistystilaksi tai saunaillan oleskelutilaksi.

Moderni talopesula palvelee asukkaita ensimmäisessä kerroksessa. Myöhemmin Kokardin viereen rakentuvaan Junailijaan on tulossa laadukas kuntoilutila, joka on myös Kokardin asukkaiden käytössä.

Kokardin kerhohuone

Älykästä asumista

One4all mobile -asukassovellus tuo yhteistilat joustavasti asukkaiden käyttöön. Varausjärjestelmän ovi- ja kiuasohjauksen ansioista voit saunoa silloin kun haluat ja maksat vain saunavuoroista, jotka käytät. Sovelluksesta löydät helposti myös asuntoasi ja taloyhtiötä koskevat tiedot ja ohjeet.

Kokardin toinen kerhohuone

Virtualisoinnit ja videot

Virtualisoinnit voivat poiketa yksityiskohdiltaan toteutuvasta. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.

Mitä kuuluu, Pasila?
Asunnon A23 virtualisointi (5. krs), 3h+kt+s, 81,5 m²
Asunnon A39 virtualisointi (8. krs), 4h+kt, 88,5 m²
Asunnon A47 virtualisointi (9. krs), 2h+kt, 46 m²
Asunnon A61 virtualisointi (12. krs), 2h+kt, 53 m²
Asunnon A57 esittelyvideo (11. krs), 2h+kt, 46 m²
Asunnon A54 esittelyvideo, 4h+kt (11. krs), 88 m²
Asunnon A53 esittelyvideo (11. krs), 1h+kt, 27 m²
Asunnon A35 esittelyvideo (7. krs), 3h+kt+s, 81 m²
Asunnon A6 esittelyvideo (2. krs), 2h+kt, 53 m²

Pasilan alue

Kotisi välittömässä läheisyydessä sijaitsee sekä valtava palvelutarjonta että Suomen parhaimmat julkiset liikenneyhteydet. Pyöräilyreitit ovat laajat ja autoilijoille sijainti on niin ikään keskeinen useiden valtaväylien risteyskohta. Lähimmät koulut ja päiväkodit sijaitsevat vain kävelymatkan päässä.

Läheinen keskuspuisto, siirtolapuutarha, urheilumahdollisuudet, kulttuuritarjonta sekä alueen yhteisöllisyys varmistavat viihtyvyyden. Alueella on paljon puistoja ja harrastusmahdollisuuksia: Korttelin reunalta alkaa Käpylän liikuntapuisto, jossa on parkourpuisto, velodromi, tekojääkenttä, tekonurmi ja agilityrata. Mäkelänrinteen uimahalli on viiden minuutin kävelymatkan päässä.

Etäisyydet

700 m

Matkaa Triplaan

80 m

Matkaa lähimmälle bussipysäkille

3,3 km

Matkaa Helsingin keskustaan

SRV-Myyntipäällikkö-LKV-RAK-Merja-Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

Miksi SRV on hyvä valinta?

Vakaa pohja takaa sen, että olemme täällä koko rakentamisen ja takuuvaiheen ajan. Erotumme positiivisesti rakennusalan toimijoista.

  1. Taseemme on terve ja rahoituksemme on kunnossa. 
  2. Tilauskantamme on jatkanut kasvuaan ja toimitilarakentamisen tilauskanta on vahva.
  3. Myymättömien valmiiden ja rakenteilla olevien asuntojemme määrä on erittäin vähäinen, jolloin pääomaamme ei sitoudu merkittävästi myymättömiin asuntoihin. 

Rakennamme koteja ja kaupunkiympäristöä, jotka ottavat huomioon ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin.

Pyrimme jatkuvasti vähentämään rakennusten päästöjä ja hiilijalanjälkeä. Rakennuksemme ovat ympäristöluokiteltuja ja energiatehokkaita, ja ne tuottavat puhdasta energiaa esimerkiksi maalämmön ja aurinkopaneelien avulla.

Suunnittelemissamme rakennuksissa on laadukas valaistus, akustiikka ja sisäilma. Kestävästä arjesta tekee helppoa myös se, että pyöräilijät ja sähköautoilijat on otettu huomioon. Lisäksi palvelut ja vehreä ympäristö ovat lähellä.

Energia- ja resurssitehokkuus sekä helppo huollettavuus ja kestävyys laskevat rakennuksen käytönaikaisia kustannuksia. Keskeinen sijainti ja elinkaariviisauden huomioon ottaminen säilyttävät kiinteistön arvoa. Lue lisää elinkaariviisaudesta.

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin, halutuimmille asuinalueille ja hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Hankkimalla uuden kodin meiltä voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla tulevaisuudessakin.

Asuntorahoitukseen erikoistunut Suomen Hypoteekkiyhdistys Hypo on arvioinut viiden suuren kaupungin alueiden asuntomarkkinoiden riskit. Monet kohteemme sijaitsevat Hypon mukaan AAA-luokituksen saanneilla asuinalueilla, joita ovat esimerkiksi Espoon Niittykumpu sekä Helsingin Pasila ja Munkkivuori-Niemenmäki.

Hypon mukaan kolmen A:n luokituksen saaneet alueet ovat asuntojen arvonkehityksen näkökulmasta vähäriskisimmät. Luokituksessa on arvioitu muun muassa maksukykyä, vakuusarvoja, kuntataloutta, turvallisuutta, muuttoliikettä ja ympäristöä. Lue lisää Hypon asuntoluokituksesta.

Taulun ripustaminen

Miten asunnon ostaminen etenee?

Tiedätkö, mitä kaikkea kuuluu uudiskohteen ostamiseen? Tutustu asunnon ostamisen eri vaiheisiin.

Lue lisää asunnon ostamisesta
Uusia kerrostaloja Helsingin Jätkäsaaressa

Uuden asunnon hinta ja vastikkeet

Mitä tarkoittaa myyntihinta, velaton hinta tai yhtiölaina? Osaatko erottaa hoitovastikkeen ja rahoitusvastikkeen toisistaan? 

Lue lisää hinnoista ja vastikkeista

Sinua saattaisi kiinnostaa

Pasilan Kokardin kerhohuone

Miikael valitsi perheensä ensiasunnoksi uudiskohteen

Tyttären syntymän myötä Miikaelin kolmihenkinen perhe kaipasi lisää tilaa. Perheen ensimmäinen omistusasunto löytyi Pasilasta.

Jukka Rantala Kokardin kattoterassilla

”Asumiskustannukset ovat seuraavat 20 vuotta vakiot”

Jukka Rantala muutti tammikuussa yhdessä puolisonsa kanssa Helsingin Pasilaan valmistuneeseen Kokardiin. Hän kertoo, miksi uudiskohde oli heille itsestään selvä valinta.

Kalasatamassa sijaitsevan Loiston kattoterassi

”Kattoterassit tuovat upeat maisemat kaikkien ulottuville”

Esimerkiksi Pasilassa sijaistevan Kokardin kattoterassilla on mahdollista järjestää juhlat, nauttia kesäpäivästä tai vilvoitella saunomisen lomassa.

Kokardin yhteistila

Laadukkaat yhteiskäyttötilat tuovat luksusta arkeen ja asumiseen

Oman kodin valinnoissa voi keskittyä olennaiseen, kun laadukkaat saunat, juhla-, etätyö- ja kuntoilutilat, tavaralainaamo tai kattoterassi ovat kaikkien taloyhtiön asukkaiden käytössä.

Itä-Pasilan talojen julkisivuja

Mitä kuuluu Pasila?

Pasilalaiset kertovat, millainen asuinalueiden helmi paljastuu betonikuoren alta. Asukkaidensa rakastaman alueen asukasmäärä kolminkertaistuu vuoteen 2040 mennessä.

Taulun ripustaminen

RT:n Vihmo: ”Nyt on asunnonostajalle oivallinen hetki toimia”

Mitä asunnon ostamisessa kannattaa ottaa huomioon juuri nyt? Milloin epävarmuus hellittää? Asiantuntijat vastaavat asunnonostajia tällä hetkellä askarruttaviin kysymyksiin.