Helsingin Kokardi

Kellosilta 8A, Helsinki

Kohteen tiedot

TonttiValinnainen vuokra

Asuntoja62

Kerroksia13

Valmistumisaika2/2024

Myytävät asunnot Pasilassa – parhaiden palveluiden ja liikenneyhteyksien ympäröimänä  

Haaveiletko kodista, jonka sijainti on päihittämätön? Pasilan ulkokuoren alta paljastuu helmi, joka hurmaa asukkaansa kiehtovalla yhdistelmällä vehreyttä ja urbaania kaupunkiympäristöä. 

Rakenteilla oleva 13-kerroksinen Kokardi sijaitsee vain 700 metrin päässä ostoskeskus Triplasta, ja siellä on vielä vapaana pohjaratkaisuiltaan erinomaisia koteja erilaisiin elämäntilanteisiin. Pihakannen alla kolmessa kellarikerroksessa sijaitsee pysäköintilaitos, jonne on suora hissi- ja porrasyhteys.

Kokardin laadukkaat kodit yksiöistä neliöihin ovat huolellisesti viimeisteltyjä ja tyylikkäitä ja suurimmassa osassa kodeista on tilava parveke. Arjessa pääset nauttimaan taloyhtiön käytännöllisistä yhteistiloista.

Saat Kokardiin nyt kahden vuoden ilmaiset hoito- ja pääomavastikkeet

Kodinostajan etuna saat kahdeksi vuodeksi ilmaiset hoito- ja pääomavastikkeet, kun teet kaupat 31.12.2023 mennessä. Edun arvo on 11 000–33 000 euroa. Ensiasunnon ostajille tarjoamme lisäksi varainsiirtoveron suuruisen lisäalennuksen 30.4.2024 asti. Ehdot ja rajoitukset pätevät. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tutustu kaikkiin Kodinostajan etuihin.

Laadukkaat yhteiskäyttötilat tuovat luksusta arkeen

Kattoterassi ja -sauna Helsingin kattojen yllä

Talon 13. kerroksen korkeudesta löytyvät kolme hulppeaa kattosaunaa. Niiden lisäksi on virkistäytymiseen ja vilvoitteluun käytettävissä kattoterassi, jonne yhdestä talon saunasta on suora pääsy. Kahdelle saunalle on vilvoitteluun omat tilavat parvekkeet.

Havainnekuva uudiskohteen kattoterassi SRV Pasila Kokardi

Näyttävät juhla-, etätyö-, pesula- ja kuntoilutilat käytössäsi

Päiväsaikaan 13. kerroksessa sijaitseva kerhotila toimii varattavana etätyötilana. Keittiössä voit lämmittää helposti lounaan. Iltaisin tilaa voi varata omaan käyttöön harrastus- tai virkistystilaksi tai saunaillan oleskelutilaksi.

Moderni talopesula palvelee asukkaita ensimmäisessä kerroksessa. Myöhemmin Kokardin viereen rakentuvaan Junailijaan on tulossa laadukas kuntoilutila, joka on myös Kokardin asukkaiden käytössä.

Kokardin kerhohuone

Älykästä asumista

Älykäs Asumi-sovellus tuo yhteistilat joustavasti asukkaiden käyttöön. Varausjärjestelmän ovi- ja kiuasohjauksen ansioista voit saunoa silloin kun haluat ja maksat vain saunavuoroista, jotka käytät. Asumista löydät helposti myös asuntoasi ja taloyhtiötä koskevat tiedot ja ohjeet.

Kokardin toinen kerhohuone

Virtualisoinnit ja videot

Virtualisoinnit voivat poiketa yksityiskohdiltaan toteutuvasta. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.

Mitä kuuluu, Pasila?
As A23 (5. krs) 3h+kt+s 81,5 m2
As A39 (8. krs) 4h+kt 88,5 m2
As A47 (9. krs) 2h+kt 46,0 m2
As A61 (12. krs) 2h+kt 53,0m2

Pasilan alue

Kotisi välittömässä läheisyydessä sijaitsee sekä valtava palvelutarjonta että Suomen parhaimmat julkiset liikenneyhteydet. Pyöräilyreitit ovat laajat ja autoilijoille sijainti on niin ikään keskeinen useiden valtaväylien risteyskohta. Lähimmät koulut ja päiväkodit sijaitsevat vain kävelymatkan päässä.

Läheinen keskuspuisto, siirtolapuutarha, urheilumahdollisuudet, kulttuuritarjonta sekä alueen yhteisöllisyys varmistavat viihtyvyyden. Alueella on paljon puistoja ja harrastusmahdollisuuksia: Korttelin reunalta alkaa Käpylän liikuntapuisto, jossa on parkourpuisto, velodromi, tekojääkenttä, tekonurmi ja agilityrata. Mäkelänrinteen uimahalli on viiden minuutin kävelymatkan päässä.

Etäisyydet

700 m

Matkaa Triplaan

80 m

Matkaa lähimmälle bussipysäkille

3,3 km

Matkaa Helsingin keskustaan

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

SRV-Myyntipäällikkö-LKV-RAK-Merja-Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

Miksi SRV on hyvä valinta?

Vakaa pohja takaa sen, että olemme täällä koko rakentamisen ja takuuvaiheen ajan. Erotumme positiivisesti rakennusalan toimijoista.

  1. Taseemme on terve ja rahoituksemme on kunnossa. 
  2. Tilauskantamme on jatkanut kasvuaan ja toimitilarakentamisen tilauskanta on vahva.
  3. Myymättömien valmiiden ja rakenteilla olevien asuntojemme määrä on erittäin vähäinen, jolloin pääomaamme ei sitoudu merkittävästi myymättömiin asuntoihin. 

Rakennamme koteja ja kaupunkiympäristöä, jotka ottavat huomioon ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin.

Pyrimme jatkuvasti vähentämään rakennusten päästöjä ja hiilijalanjälkeä. Rakennuksemme ovat ympäristöluokiteltuja ja energiatehokkaita, ja ne tuottavat puhdasta energiaa esimerkiksi maalämmön ja aurinkopaneelien avulla.

Suunnittelemissamme rakennuksissa on laadukas valaistus, akustiikka ja sisäilma. Kestävästä arjesta tekee helppoa myös se, että pyöräilijät ja sähköautoilijat on otettu huomioon. Lisäksi palvelut ja vehreä ympäristö ovat lähellä.

Energia- ja resurssitehokkuus sekä helppo huollettavuus ja kestävyys laskevat rakennuksen käytönaikaisia kustannuksia. Keskeinen sijainti ja elinkaariviisauden huomioon ottaminen säilyttävät kiinteistön arvoa. Lue lisää elinkaariviisaudesta.

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin, halutuimmille asuinalueille ja hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Hankkimalla uuden kodin meiltä voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla tulevaisuudessakin.

Asuntorahoitukseen erikoistunut Suomen Hypoteekkiyhdistys Hypo on arvioinut viiden suuren kaupungin alueiden asuntomarkkinoiden riskit. Monet kohteemme sijaitsevat Hypon mukaan AAA-luokituksen saanneilla asuinalueilla, joita ovat esimerkiksi Espoon Niittykumpu sekä Helsingin Pasila ja Munkkivuori-Niemenmäki.

Hypon mukaan kolmen A:n luokituksen saaneet alueet ovat asuntojen arvonkehityksen näkökulmasta vähäriskisimmät. Luokituksessa on arvioitu muun muassa maksukykyä, vakuusarvoja, kuntataloutta, turvallisuutta, muuttoliikettä ja ympäristöä. Lue lisää Hypon asuntoluokituksesta.

Asukas ripustaa taulua seinälle

Miten asunnon ostaminen etenee?

Tiedätkö, mitä kaikkea kuuluu uudiskohteen ostamiseen? Tutustu asunnon ostamisen eri vaiheisiin.

Lue lisää asunnon ostamisesta
Uusia kerrostaloja Helsingin Jätkäsaaressa

Uuden asunnon hinta ja vastikkeet

Mitä tarkoittaa myyntihinta, velaton hinta tai yhtiölaina? Osaatko erottaa hoitovastikkeen ja rahoitusvastikkeen toisistaan? 

Lue lisää hinnoista ja vastikkeista

Sinua saattaisi kiinnostaa

Itä-Pasilan talojen julkisivuja

Mitä kuuluu Pasila?

Pasilalaiset kertovat, millainen asuinalueiden helmi paljastuu betonikuoren alta. Asukkaidensa rakastaman alueen asukasmäärä kolminkertaistuu vuoteen 2040 mennessä.

Taulun ripustaminen

RT:n Vihmo: ”Nyt on asunnonostajalle oivallinen hetki toimia”

Mitä asunnon ostamisessa kannattaa ottaa huomioon juuri nyt? Milloin epävarmuus hellittää? Asiantuntijat vastaavat asunnonostajia tällä hetkellä askarruttaviin kysymyksiin.

Käsi kirjoittamassa vihkoon ja croissantti sekä kahvi pöydällä

Mitä jos vuokraisit asunnon omalle lapsellesi?

Oletko koskaan harkinnut, että ostaisit sijoitusasunnon ja vuokraisit sen omalle lapsellesi?

Asukas ottaa polkupyörän ulos pyörävarastosta.

Voiko uuden kodin valinnalla leikata oman hiilijalanjäljen puoleen?

Oikeanlaisen kodin avulla omat ilmastopäästöt on mahdollista laskea lähes puoleen.