Suunnitteilla Helsingin Karhunsammal

Kaupunkikoti luonnon helmassa

Rakennamme 14-kerroksisen Karhunsammaleen Munkkivuori-Niemenmäkeen, joka sijaitsee aivan Munkkivuoren ostoskeskuksen vieressä ja Munkkiniemen läheisyydessä. Karhunsammaleesta tekee erityisen se, että luonnonläheiseen Munkkiniemeen rakennetaan verrattain vähän uusia koteja. 

Rakennamme Karhunsammaleeseen lähes sata asuntoa kompakteista yksiöistä aina kaksikerroksisiin 4–5 huoneen tilaviin perheasuntoihin. Jokaisessa asunnossa on sisätiloja sulavasti jatkava lasitettu parveke. Kyseessä on korttelin kuudes yhteensä seitsemästä taloyhtiöstä.

Karhunsammaleessa laatu ja vastuullisuus kulkevat käsi kädessä. Tästä kertovat asuintalon energiatehokkaat ratkaisut, kestävät rakennusmateriaalit, pyörien latauspisteet sekä toimivat kierrätysjärjestelmät.

Kotien arvioitu ennakkomarkkinoinnin aloitus on loppuvuodesta 2024.

Täällä asuminen ja kestävä arki on helppoa ja joustavaa

Elinkaariviisaus on meidän vastauksemme tulevaisuuden suurimpiin kysymyksiin ja siksi Karhunsammal on suunniteltu elinkaariviisaasti. Elinkaariviisaasti toimimalla ajamme sekä ihmisen että ympäristön etua ja yhtä lailla taloudellistakin hyvinvointia.

Näyttävät juhla- ja etätyötilat, pyörän pesupiste ja tavaralainaamo tuovat luksusta arkeen

Kattokerroksessa sijaitsee hulppea juhlatila parvekkeineen ja kolme etätyötilaa, jotka toimivat myös yhteisinä kerhotiloina. Täällä on kätevä järjestää lasten synttäreitä ja muita juhlia. Alakerrasta löytyy myös yhteinen kuntoilutila. Pyörä, lasten kuravaatteet ja koiran tassut on helppo pitää puhtaana, koska ne voi pestä taloyhtiön omalla pesupisteellä. 

Karhunsammaleen tavaralainaamosta saat puolestaan käyttöösi esimerkiksi tikkaat tai nokkakärryt, kun niitä tarvitset. Talon eri tilojen varaukset ja niiden maksut hoidat kätevästi älykkäällä varausjärjestelmällä. 

Majakan saunatilat

Miellyttävät sisäolosuhteet kesähelteilläkin

Kaikissa Karhunsammaleen asunnoissa on isot ikkunat ja lasitetut parvekkeet, jotka tekevät asunnoista valoisia ja viihtyisiä. Lisäksi jokaisessa asunnossa on jäähdytyskonvektori, minkä ansioista voit säätää asunnon sisälämpötilaa ja pitää lämpötilan miellyttävänä kesähelteilläkin. 

Varausnäyttö

Erinomainen vesi- ja energiatehokkuus pitää kustannukset kurissa

Karhunsammal on suunniteltu kustannus- ja energiatehokkaaksi. Karhunsammaleen lämmityksessä ja viilennyksessä hyödynnetään keskitettyä ilma-vesilämpöpumppua, mikä pienentää lämmittämisen ja viilentämisen ympäristövaikutuksia sekä kustannuksia.

Karhunsammaleen sisähavainnekuva asunnosta A69

Asunnon elinkaaren aikaiset kustannukset on minimoitu

Karhunsammaleelle haetaan RTS-ympäristöluokitusta, joka on osoitus ympäristövastuullisesta rakentamisesta ja siitä, että elinkaaren aikaiset kustannukset on minimoitu. Materiaalit kestävät kulutusta, rakennusta on helppo huoltaa ja Karhunsammaleessa on panostettu energiatehokkuuteen.

Karhunsammaleen sisähavainnekuva asunnosta A53

Munkkivuori-Niemenmäen alue

Huopalahdentien ja Lapinmäentien kulma tunnetaan kaupunkikuvaan kuuluvana Pohjolan korttelina. Munkkivuoren ostoskeskus sijaitsee kahden minuutin kävelymatkan päässä tien toisella puolella. Vanhan Munkkiniemen puolella on useita katukahviloita, ravintoloita ja pieniä sympaattisia kivijalkaliikkeitä.

Julkiset kulkuyhteydet toimivat sujuvasti ja jopa paranevat Raide-Jokerin ansiosta. Karhunsammaleen vierestä aukeaa kaunis ja laaja Kangaspellon puistoalue. Myös merenranta, Seurasaari, Talin urheilupuisto ja Munkkiniemen uimarannat ovat vain kivenheiton päässä.

Etäisyydet

700 m

Munkkivuoren ostoskeskus

1,2 km

Talin urheilupuisto

4 km

Pasilan asema

Naapurusto, joka sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen

Karhunsammaleen asunnot sopivat niin lapsiperheille, pariskunnille kuin yksinasuvillekin. 

Kävelymatkan päässä sijaitsee monia päiväkoteja sekä Haagan peruskoulu, Helsingin Suomalaiseen Yhteiskoulu ja Helsingin ranskalais-suomalainen koulu.

Karhunsammal on myös erinomainen valinta, kun haluat vaihtaa omakoti- tai rivitalosta pienempään asuntoon asumisen laadusta tinkimättä. Asumisesta on tehty mahdollisimman esteetöntä ja monet arjen palvelut sijaitsevat aivan lähistöllä.

Valkoisia kerrostaloja ja puistoalue

Ota yhteyttä

SRV-Myyntipäällikkö-LKV-RAK-Merja-Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

Miksi SRV on hyvä valinta?

Vakaa pohja takaa sen, että olemme täällä koko rakentamisen ja takuuvaiheen ajan. Erotumme positiivisesti rakennusalan toimijoista.

  1. Taseemme on terve ja rahoituksemme on kunnossa. 
  2. Tilauskantamme on jatkanut kasvuaan ja toimitilarakentamisen tilauskanta on vahva.
  3. Myymättömien valmiiden ja rakenteilla olevien asuntojemme määrä on erittäin vähäinen, jolloin pääomaamme ei sitoudu merkittävästi myymättömiin asuntoihin. 

Rakennamme koteja ja kaupunkiympäristöä, jotka ottavat huomioon ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin.

Pyrimme jatkuvasti vähentämään rakennusten päästöjä ja hiilijalanjälkeä. Rakennuksemme ovat ympäristöluokiteltuja ja energiatehokkaita, ja ne tuottavat puhdasta energiaa esimerkiksi maalämmön ja aurinkopaneelien avulla.

Suunnittelemissamme rakennuksissa on laadukas valaistus, akustiikka ja sisäilma. Kestävästä arjesta tekee helppoa myös se, että pyöräilijät ja sähköautoilijat on otettu huomioon. Lisäksi palvelut ja vehreä ympäristö ovat lähellä.

Energia- ja resurssitehokkuus sekä helppo huollettavuus ja kestävyys laskevat rakennuksen käytönaikaisia kustannuksia. Keskeinen sijainti ja elinkaariviisauden huomioon ottaminen säilyttävät kiinteistön arvoa. Lue lisää elinkaariviisaudesta.

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin, halutuimmille asuinalueille ja hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Hankkimalla uuden kodin meiltä voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla tulevaisuudessakin.

Asuntorahoitukseen erikoistunut Suomen Hypoteekkiyhdistys Hypo on arvioinut viiden suuren kaupungin alueiden asuntomarkkinoiden riskit. Monet kohteemme sijaitsevat Hypon mukaan AAA-luokituksen saanneilla asuinalueilla, joita ovat esimerkiksi Espoon Niittykumpu sekä Helsingin Pasila ja Munkkivuori-Niemenmäki.

Hypon mukaan kolmen A:n luokituksen saaneet alueet ovat asuntojen arvonkehityksen näkökulmasta vähäriskisimmät. Luokituksessa on arvioitu muun muassa maksukykyä, vakuusarvoja, kuntataloutta, turvallisuutta, muuttoliikettä ja ympäristöä. Lue lisää Hypon asuntoluokituksesta.

Taulun ripustaminen

Miten asunnon ostaminen etenee?

Tiedätkö, mitä kaikkea kuuluu uudiskohteen ostamiseen? Tutustu asunnon ostamisen eri vaiheisiin.

Lue lisää asunnon ostamisesta
Uusia kerrostaloja Helsingin Jätkäsaaressa

Uuden asunnon hinta ja vastikkeet

Mitä tarkoittaa myyntihinta, velaton hinta tai yhtiölaina? Osaatko erottaa hoitovastikkeen ja rahoitusvastikkeen toisistaan? 

Lue lisää hinnoista ja vastikkeista