Työnjohto- harjoittelu

Mitä työnjohtoharjoittelija tekee?

Tutustut rakennustyön johtamiseen ja voit saada itsenäistä vastuuta oman aliurakan valvonnasta. Harjoittelussa hoidat päivittäistä työnjohtoa oman vastuualueesi osalta ja osallistut sovitussa laajuudessa työmaatoteutuksen suunnitteluun yhdessä muun työnjohdon kanssa.

Kenelle harjoittelu on tarkoitettu?

Olet rakennusalan opiskelija ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Olet suorittanut haalariharjoittelun ja saanut tätä kautta hyvän kuvan rakennusmiehen tehtävistä. Olet kiinnostunut työn- ja ihmisten johtamisesta. Haluat omalta osaltasi edistää koko rakennusprojektin valmistumista ajallaan ja budjetin mukaisesti.

Mitä SRV tarjoaa harjoittelijalle?

Tarjoamme sinulle vastuullisen työtehtävän, sekä työssäsi tarvitseman tuen. Työskentelet itsenäisesti oman vastuualueesi osalta ja sinulla on oma merkittävä rooli rakennusprojektissa. Panostamme työmaan turvallisuuteen ja rakentamisen laatuun. Mukava työyhteisö tukee oppimistasi ja kehityt huippuammattilaistemme joukossa.

Kesän aikana tutustut myös muihin SRV:llä työskenteleviin harjoittelijoihin ja pääset verkostoitumaan heidän kanssaan. Huipputyypeille avautuu harjoittelun kautta mahdollisuus kasvaa osaksi SRV:n huippujengiä myös tulevaisuudessa.

Lue lisää ja hae tehtävään keskitetyn hakumme kautta >>