Siuntion Sivistys- ja hyvinvointikampus, Sjundeå bildnings- och välfärdscampus

Siuntion Sivistys- ja hyvinvointikampus

Sjundeå bildnings- och välfärdscampus

Työ: 3180

Työmaan osoite:

Puistopolku 2, 02580 Siuntio

Työskentelyajat:

Työmaalla työskennellään arkisin klo 6.00 – 20.00 välisenä aikana.

Mitä tänne rakennetaan?

Uudet tilat mahdollistavat suomen- ja ruotsinkielisille oppilaille turvallisen ja tutun oppimisympäristön esiopetuksesta perusopetuksen loppuun asti terveellisissä ja ajanmukaisissa tiloissa keskeisellä paikalla Siuntion taajaman keskustassa. Lisäksi kampukselle on tulossa kirjasto ja nuorisotilat.

Kaksikerroksisen rakennuksen laajuus on noin 8100 bruttoneliömetriä. Rakennustyöt käynnistyivät kesäkuussa 2020 ja työt valmistuvat keväällä 2022. Sivistys- ja hyvinvointikampuksen toiminta käynnistyy syyslukukauden 2022 alussa.

Siuntion Sivistys- ja hyvinvointikampus on elinkaarihanke, jossa SRV vastaa rakennettavan kiinteistön ylläpidosta ja huollosta 20 vuoden ajan.

Elinkaarihankkeeseen liittyvä 20 vuoden palvelusopimus varmistaa hyvin tilojen laadukkaan ylläpidon ja erittäin energiatehokkaat sekä hiilijalanjäljenkin osalta hyvin ympäristöystävällisen elinkaarikestävän ratkaisun.

Siuntion sivistys ja hyvinvointikampus on valmistuessaan paikka monipuolisille kunnan palveluille sekä kaikelle kunnassa viriäville vapaa-ajan ja kulttuurin palveluille.

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Löydät työmaan ajankohtaiset tiedotteet ja kuulumiset Siuntion kunnan projektisivuilta

Ajankohtaista
Pasi Kalliomaa

Pasi Kalliomaa

Projektipäällikkö

pasi.kalliomaa@srv.fi040 758 7750
Veli-Pekka Heinäaho

Veli-Pekka Heinäaho

Työmaapäällikkö

Siuntion Sihy

veli-pekka.heinaaho@srv.fi040 570 0770