Ajankohtaista Pressin työmaalta

Tältä sivulta voit lukea Pressin työmaan ajankohtaisia kuulumisia.

Viikko 41

Työmaalla jatketaan edelleen maanrakennustöitä. Tällä viikolla on edelleen käynnissä myös ulkopuolen sadevesi- ja sähkösuojaputkien asennus. Väestönsuojan osalta käynnissä eristystyöt ja sisäpuolen täytöt. Kellarissa tehdään seinien muotti- ja raudoitustöitä. Holvilla käynnissä muottityöt. Seuraavaksi käynnistyvät kellarin ja holvin valutyöt.

Viikko 40

Työmaalla jatketaan edelleen maanrakennustöitä. Tällä viikolla on käynnissä myös ulkopuolen sadevesi- ja sähkösuojaputkien asennus. Väestönsuojan osalta käynnissä eristystyöt ja sisäpuolen täytöt. Kellarissa tehdään seinien muotti- ja raudoitustöitä. Seuraavaksi käynnistyvät kellarin valutyöt.

Viikko 39

Työmaalla jatketaan edelleen maanrakennustöitä. Tällä viikolla on käynnistetty ulkopuolen sadevesi- ja sähkösuojaputkien asennus. Muottien purku on myös käynnissä.

Tulevia töitä VSS eristykset ja kellarin seinien muotti- ja raudoitustyöt.

Viikko 37

Työmaalla jatketaan edelleen maanrakennustöitä. Tällä viikolla on käynnistetty myös väestönsuojan seinien muotti- ja raudoitustyöt, sekä ulkopuolen sadevesi ja -sähkösuojaputkien asennus. Ensi viikolla käynnistetään väestönsuojan seinien betonointi.

Viikko 36

Maanrakennustyöt  ja perustuksien paikallavalutyöt jatkuvat edelleen. Viikolla jännitystä työmaan toimintaan toi myös MTV:n Uutisten vierailu työmaalla, kun kävivät tekemässä juttua rakennusalan työvoimapulaan liittyen.

Viikko 35

Maanrakennustyöt  ja perustuksien paikallavalutyöt jatkuvat edelleen.

Viikko 34

Maanrakennustyöt jatkuvat. Perustuksien paikallavalutyöt jatkuvat.

Työmaan päivystyspuhelin puh. 040 684 1105

Viikko 33

Maanrakennustyöt jatkuvat. Perustuksien paikallavalutyöt käynnistyvät. Louhintatyöt ovat valmistuneet. Rakennuksen rungon suunnittelu käynnissä.

Työmaan päivystyspuhelin puh. 040 684 1105

Viikko 31

Maanrakennus jatkuvat kohteessa. Louhintatyöt ovat käynnissä ja etenevät hyvin aikataulussa. Rakennuksen rungon suunnittelu on käynnissä.

Paikallavalu-urakka alkaa viikolla 33.

Työmaan päivystyspuhelin puh. 040 684 1105

Viikko 30

Maanrakennus ja louhintatyöt jatkuvat edelleen.  Rakennuksen ja ympäristön suunnittelu etenee aikataulussa.

Kesälomakauden työmaalla päivystää työmaapäällikkö Markus Seipäjärvi, p.040 688 5517, markus.seipajarvi@srv.fi

Louhintatyöt aiheuttavat melu- ja tärinähaittaa lähikiinteistöissä työskenteleville ja asioiville. Louhintatöitä tehdään arviolta 13.8.2021 asti.

Viikko 29

Maanrakennus ja louhintatyöt jatkuvat.  Rakennuksen ja ympäristön suunnittelu etenee aikataulussa.

Kesälomakauden työmaalla päivystää työmaapäällikkö Markus Seipäjärvi, p.040 688 5517, markus.seipajarvi@srv.fi

Louhintatyöt aiheuttavat melu- ja tärinähaittaa lähikiinteistöissä työskenteleville ja asioiville. Louhintatöitä tehdään arviolta 13.8.2021 asti.

Viikko 28

Maanrakennus- ja mittaustyöt jatkuvat. Louhintatyöt käynnistyvät. Rakennuksen ja ympäristön suunnittelu etenee aikataulussa.
Kesälomakauden työmaalla päivystää työmaapäällikkö Markus Seipäjärvi, p.040 688 5517, markus.seipajarvi@srv.fi

Louhintatöitä tehdään alustavasti 13.8.2021 asti ja niistä aiheutuu melu- ja tärinähaittaa lähikiinteistöissä työskenteleville sekä asioiville.

Viikko 27

Maanrakennus- ja mittaustyöt ovat alkaneet. Rakennuksen ja ympäristön suunnittelu etenee aikataulussa. Kesälomakauden työmaalla päivystää työmaapäällikkö Markus Seipäjärvi.

Louhintatyöt tulevat aiheuttamaan melu- ja tärinähaittaa lähikiinteistöissä työskenteleville  ja niissä asioiville. Louhintatöitä tehdään alustavasti 12.7. – 13.8.2021 välisenä aikana.

 

ALOITUSTIEDOTE: Pressin B-talon rakennustyöt alkavat 28.6.2021

SRV rakentaa Pressi Smart Premises B-talon, joka on teräsbetonielementtirunkoinen toimistorakennus ja se tulee sijoittumaan C-talon viereen. Kiinteistön osoite on Uutistie 3 B, Vantaa. Rakennuttajana toimii Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj.

Työt alkavat maanrakennustöillä 28.6.2021 ja B-talo valmistuu kokonaisuudessaan 31.10.2022 mennessä.

 

Työskentelyajat työmaalla

Työmaalla työskennellään arkisin klo 7-18

 

Vaikutukset ympäristöön

Louhintatyöt tulevat aiheuttamaan melu- ja tärinähaittaa lähikiinteistöissä työskenteleville ja niissä asioiville. Louhintatöitä tehdään alustavasti 12.7. – 13.8.2021 välisenä aikana. Ennen louhintatöitä suoritetaan lähikiinteistöissä kiinteistökatselmus ja louhintatyön aikana tärinämittauksia. Louhinnasta tiedotetaan vielä lähempänä ja kiinteistökatselmuksien sekä tärinämittauksien ajankohdat sovitaan erikseen ennen louhintatöiden aloitusta.

Työmaaliikenne tapahtuu Uutistien kautta. Liikennejärjestelyt tai työmaan aitaus eivät vaikuta alueen kulkureitteihin. Pyydämme kaikkia noudattamaan paikalla olevia opasteita.

Pyrimme tekemään kaikki työt niin, että niistä aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa ympäristölle ja naapurustolle. Tiedotamme tärkeimmistä muutoksista ja poikkeamista.

 

Yhteystiedot

Työmaapäällikkö Markus Seipäjärvi, puh. 040 688 5517, markus.seipajarvi@srv.fi

Tulemme lähettämään merkittävistä työvaiheista lähialueen sidosryhmille tiedotteen. Voitte myös seurata rakentamista SRV:n internetsivuilla: https://www.srv.fi/tyomaa/pressi/ Sivulle julkaistaan tarkempia työmaatiedotteita rakennustöiden edetessä.