Vuokrattavat toimitilat Vantaalla

PRESSI Smart Premises

Ovatko vastuulliset toimitilat Pressistä sopiva ratkaisu sinun yrityksellesi?

Pressi Smart Premisestä löydät yrityksellesi muuttovalmiit, kohtuuhintaiset toimitilat Vantaankosken juna-aseman läheisyydestä. Pressin vahvuuksia ovat huippuluokan energiatehokkuus, loistavat liikenneyhteydet ja moderni tilatekniikka.

Yrityksesi voi tehdä monin tavoin vastuullisia valintoja, mutta toimitilojen kohdalla käyttäjän voi olla vaikea vaikuttaa vastuullisuuteen, ellei sitä ole huomioitu jo suunnittelussa. Pressin suunnitteluvaiheessa vastuullisuus oli yksi kärkiteemoista. Me olemme vieneet elinkaariviisaat ratkaisut toteutukseen, ja sinä voit keskittyä huoletta yrityksesi päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Lisäksi löydät Pressistä kaiken oleellisen lounasravintolasta lähtien.

Pressi Smart Premises muodostuu kolmesta yhtenäisestä kiinteistöstä, joista ensimmäinen C-talo valmistui keväällä 2019. C-talo on jo löytänyt vuokralaisensa. Syksyllä 2022 valmistuneessa B-talossa on vielä vapaita tiloja. Pressi tarjoaa toimistotilojen lisäksi pienimuotoisia tuotanto-, varasto- tai logistiikkatiloja. Kiinteistöjen pohjakerroksessa on korkeampaa tilaa, joka soveltuu erilaisiin käyttötarpeisiin. Kysy lisää vuokraustiimiltämme!

Vastuullisesti mutta viihtyen – Pressi

building-icon

Osoite

Uutistie 3, Vantaankoski
building-icon

Tila

Valmis
building-icon

Valmistumisaika

2022
building-icon

Tilatyyppi

Toimisto, Varasto, Tuotantotila
building-icon

Palvelut

Lounasravintola, pihapysäköinti, pyöräparkki ja -suihkutilat, sähköautojen paikat, sähköinen ilmoittautuminen
B-talo4Toimisto1011 m²Heti vapaa
B-talo4Toimisto653 m²Heti vapaa
B-talo4Toimisto357 m²Heti vapaa
B-talo4Toimisto175 m²Heti vapaa
A-talo5Toimisto, Tuotantotila, Varasto170-5000 m²Suunnitteilla

Kurkista valmiiseen toimistotilaan

Käy katsomassa, miltä Pressin muuttovalmiissa tiloissa näyttää >>  PRESSI 360 esittely, 357 m²  ja 608 m² toimistot

Oletko jo kuullut Vantaan Piilaaksosta?

Pressin alueelle on muodostunut korkean teknologian ja osaamisen yritysten aikaansaama positiivinen kierre. Eläväinen alue sopii monenlaisille yrityksille, esimerkiksi it-alan ja kuljetusalan yrityksille, kansainvälisille yrityksille sekä maahantuontifirmoille. Lue, miten Vantaan kaupungin kiinteistöjohtaja kuvailee aluetta.

Vastuulliseksi suunniteltu toimitila

Halusimme luoda parhaan mahdollisen energiaratkaisun, jossa rakennuksen koko elinkaaren aikainen ympäristökuormitus minimoitaisiin ja tulevaisuuden tiukentuvat energiatehokkuusvaatimukset huomioitaisiin. Näin alkoi PRESSI Smart Premisesin matka ideasta suunnittelupapereiksi ja myöhemmin Vantaankoskelle rakennettavaksi rakennuskompleksiksi, jonka suunnittelussa ja toteutuksessa käytetään aivan uusia energiaa säästäviä innovaatioita.

Joustavia tilaratkaisuja

Toimistokerroksen koko on noin 1000 m² ja se on jaettavissa pienempiin tiloihin. Yhdessä kiinteistössä on noin 5 000 m² vuokrattavaa alaa. Toimistotila on mahdollista remontoida yrityksen tarpeiden mukaan esimerkiksi tehokkaaksi avotilaksi parilla neuvotteluhuoneella, mutta tarvittaessa tila joustaa kokonaan huonetoimistoksikin. Korkea pohjakerros mahdollistaa erityistoimintojen ja toimiston sijoittamisen samaan taloon. Kaikki kerrokset yhdistyvät hisseillä.

Loistava saavutettavuus

Vantaankosken Pressi on aitiopaikalla Kehäradan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän kupeessa, lähellä lentokenttää. Hyvien bussiyhteyksien lisäksi Vantaankosken juna-asema on lyhyen kävelymatkan päässä ja sijainti on loistava myös autoilijoille ja logistiikalle. Lentokentälle on vain kymmenen minuutin ajo- tai junamatka ja Pressistä pääsee joustavasti Espooseen, Helsinkiin ja muualle Vantaalle vaikka keskellä työpäivää tai sen jälkeen.

Pysäköinti ja pyöräilijät

Pysäköintipaikkoja on Pressissä runsaasti. Vajaan 400 pysäköintikenttäpaikan lisäksi myös sähköautoille on useampia latauspisteitä. Pyöräilijöille tulee katettuja pyöräpaikkoja kiinteistön eteen. Pressi tarjoaa käyttäjilleen myös maksuttomat suihkut ja pukukaapit kiinteistön kellarikerroksessassa.

Ravintola ja palvelut

Pressistä löytyy Food&Co -ravintola, jossa hyvä ruoka, palvelu ja viihtyisä miljöö tarjoavat miellyttäviä ruokahetkiä. Ravintola tarjoilee maukkaan ja terveellisen aamiaisen, lounaan ja välipalat sekä kotiin ostettavaa ruokaa, leipää ja leivonnaisia. Voit noutaa kokoustarjoilut kahvilasta tai tilata suoraan omiin tiloihisi. Ravintolassa on kohtaamistiloja ja pysähdyspaikkoja coworking-työskentelyyn. Salia on myös mahdollista varata tapahtumiin ja koulutustilaisuuksiin.

Opas tulevaisuuden toimitilojen suunnitteluun

Mistä asioista tulevaisuuden toimisto on tehty ja mitä uusia toimitiloja suunniteltaessa kannattaa ottaa huomioon? Lataa tästä toimitilaoppaamme ja saat vinkkejä ja ohjeita toimitilojen suunnitteluun.

Ota yhteyttä

Miikka Wikström

Miikka Wikström

Asiakkuuspäällikkö

miikka.wikstrom@srv.fi050 547 2410
Juha-Matti Kiiski

Juha-Matti Kiiski

Asiakkuuspäällikkö

juha-matti.kiiski@srv.fi040 084 1213
Kysy lisää vapaista toimitiloista