Vuokrattavat toimitilat Jyväskylässä

Jyväskylän Eteläportti

Vie yrityksesi uuden ajan ympäristöön
STC Eteläportti on uudenlainen Business Park, joka sisältää palveluvaraston, muunneltavat toimitilat sekä edustavat toimistotilat. Kokonaisuus on suunniteltu erityisesti tuotantoyritysten muuttuviin tarpeisiin. Kun yrityksesi kaikki toiminnot tuotannosta varastointiin ja toimistoon on sijoitettu STC Eteläporttiin, hyödyt sijainnista, verkostoista ja yhteistyöstä muiden teollisuus- ja tuotantoalan toimijoiden kanssa.

Verkostojen voimaa
Eteläportti tarjoaa mahdollisuuden löytää synergioita ja yhdistää voimia. Se tuo yrityksesi käyttöön juuri oikean määrän varastotilaa suoraan tuotantotilojen vierestä. Varastotilan kapasiteettia sekä palvelutarvetta on helppo muuttaa liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti. Yrityksen käytössä on palveluina nykyaikaisimmat varastonhallintajärjestelmät ja toiminnasta vastaa logistiikan osaaja. Samassa kiinteistössä toimivien yritysten yhteistyön ansiosta voidaan optimoida tuotannon eri työvaiheita, kuten suunnittelua tai koneaikaa.

Oletko kehityksessä mukana?
Eteläportin suunniteltu valmistuminen on vuoden 2022 lopulla. Upouusiin ja liiketoiminnan tarpeisiin joustavasti vastaaviin tiloihin mahtuu toimimaan teollisuuden ja kokoonpanoalan edelläkävijäyrityksiä. Onko yrityksenne muutoksessa mukana? Täällä tehdään tulevaisuuden työtä.

building-icon

Osoite

Eteläportintie 91, Jyväskylä, 40530 JYVÄSKYLÄ
building-icon

Tila

finish
building-icon

Valmistumisaika

2022
building-icon

Tilatyyppi

production,storage,office
building-icon

Palvelut

Lounasravintola, pihapysäköinti, pyöräparkki

Ota yhteyttä

Vesa-Matti Jussila

Vesa-Matti Jussila

Hankekehityspäällikkö

vesa-matti.jussila@srv.fi040 860 0547
Kysy lisää vapaista toimitiloista

Vuokrattavat toimitilat

STC EteläporttiTuotantotila, Varasto, Toimisto1200-7600 m²2022
STC EteläporttiTuotantotila, Varasto2400 m²Alustava varaus
STC EteläporttiVarasto10000 m²Varattu

Kurkista Eteläportin videoihin

Eteläportin hankevideo
Ladataan sisältöä...
Mikä on Eteläportti?
Ladataan sisältöä...
Business Jyväskylä esittelee Eteläportin
Ladataan sisältöä...
Eteläportin virtuaalialusta
Ladataan sisältöä...
Ladataan sisältöä...
Kohteen sijainti

Kohteen sijainti

Eteläportilla on logistisesti hyvä sijainti Jyväskylän ja Muuramen kunnan rajalla. Ainutlaatuinen tuotannon ja logistiikan yhdistävä kiinteistökokonaisuus on helposti saavutettavissa, vain 7 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylän keskustasta. Valtateitä pitkin on hyvät kulkuyhteydet myös pääkaupunkiseudulle, Lahteen, Ouluun, Tampereelle ja Turkuun.

Tontin sijainti

Tontin sijainti

Kyseessä on 4,7 hehtaarin kokoinen tontti. Kohteen naapurissa sijaitsee Moventaksen tuulivoimavaihteistojen tehdas. Eteläportin alueelle on tulossa myös muita merkittäviä teollisuuden toimijoita kuten David Brown Santasalo sekä Spinnova. Kohteen rakennusoikeus on noin 32 900 k-m2, mikä mahdollistaa tilojen laajentamisen tarpeen mukaan.

Pohjapiirros

Pohjapiirros

Kohteeseen tulee 10.000 m2 palveluvarasto sekä tuotanto/varasto/toimistotiloja käyttäjän tarpeen mukaan 1.000 - 10.000 m2.

Kustannusedut

Kustannusedut

Synergian etuja ovat prosessien käsittely kokonaisuutena, sijoittuminen samaan kiinteistöön osaavien palveluntuottajien kanssa sekä logistinen tuki. Jaetuilla kustannuksilla saadaan alennettua käyttökuluja ja tehostettua toimitusketjun hallintaa.

Lataa esite

Ota yhteyttä

Vesa-Matti Jussila

Vesa-Matti Jussila

Hankekehityspäällikkö

vesa-matti.jussila@srv.fi040 860 0547
Kysy lisää vapaista toimitiloista