STC Yard Park

Gotlanninkatu 5-11, 20101

Kohteen tiedot

TilaSuunnitteilla

ValmistumisaikaArvioitu valmistumisaika Q1 2025

TilatyyppiLogistiikka- ja tuotantotilat

Tiloja4

Logistiikka- ja tuotantotilaa Blue Industry Park -alueella

Rakennamme Turun telakka-alueen välittömään läheisyyteen modernia logistiikka- ja tuotantotilaa, joka yhdistää logistiikan ja tuotannon toimintoja. STC Yard Park on osa alueelle rakentuvaa Blue Industry Parkia, joka on meri- ja valmistavan teollisuuden keskittymä.

Rakennamme samalle alueelle myös BIP Logistiikan, jossa on vuokrattavana logistiikka- tai tuotantotilaa. Lue lisää BIP Logistiikasta

Sopii monenlaisille toimijoille

STC Yard Park sopii logistiikkapalvelujen tuottamiseen ja mahdollistaa esimerkiksi varastoinnin ulkoistamisen meriklusterin tai muiden alojen toimijoille. Lisäksi samaan yhteyteen rakennamme neljä erillistä tuotantotilaa, jotka sopivat hyvin esimerkiksi alueella toimiville alihankkijoille tai muille tuotannon ja kokoonpanon yrityksille.

Loistava sijainti Turun ja Naantalin satamien läheisyydessä takaa sen, että STC Parkin tilat sopivat erinomaisesti kaikkien alojen toimijoille, jotka tarvitsevat logistiikka- ja tuotantotiloja.

Suunnitellut tilat

Suunnittelemme toimivan ratkaisun yhdessä asiakkaan kanssa. Kohteeseen voidaan toteuttaa muun muassa parviratkaisuna toimisto- tai lisävarastointitilaa. 

Logistiikkatilat:

  • Pinta-ala: noin 6 000 m²
  • Vapaakorkeus: 12,5 metriä
  • Lavapaikkojen laskennallinen määrä: yli 16 000

Tuotanto- ja muut tilat:

  • Tuotantotilat: 4 kappaletta kooltaan noin 380-420 m². Tilat 3 ja 4 on mahdollista myös yhdistää yhdeksi tilaksi, joka olisi kooltaan noin 820 m².
  • Tuotantotilojen vapaakorkeus: 12,5 metriä ja tiloissa on siltanosturivalmius
  • Toimisto- ja muut tilat: mahdollista toteuttaa parviratkaisuina myös 54–159 m² kokoisia toimisto- tai muita tiloja 

Energiatehokas ja vastuullinen

STC Yard Park on suunniteltu elinkaariviisaaksi ja se on koko elinkaareltaan nettopäästötön. Ylläpitoenergia pyritään tuottamaan uusiutuvilla energialähteillä, kuten maalämmöllä ja aurinkokeräimillä. Tilat rakennetaan LEED-ympäristösertifikaatin tasoisiksi.

Blue Industry Parkin alue

STC Yard Park on osa Euroopan johtavaksi meri- ja valmistavan teollisuuden keskittymäksi suunniteltua Blue Industry Parkia, joka rakentuu Turun telakan ja meriteollisuusverkoston välittömään yhteyteen. Yhteensä 28 hehtaarin kokoinen alue sijaitsee keskeisellä paikalla raide-, maantie-, laiva- ja lentoliikenteen kannalta. Esimerkiksi E18-moottoritie kulkee alueen pohjoispuolella ja alueella on raideyhteys. Lue lisää Blue Industry Parkista.

Etäisyydet

Etäisyydet

6 km

Turun Satama

8 km

Naantalin satama

14 km

Turun lentoasema

Ota yhteyttä

Ari Niemelä

Ari Niemelä

Myyntijohtaja, logistiikka ja tuotanto

BIP Logistiikka

Rakennamme samalle alueelle myös logistiikkatilaa, joka sopii erinomaisesti logistiikkapalvelujen tuottamiseen ja mahdollistaa esimerkiksi meriklusterin toimijoille varastoinnin ulkoistamisen. 

Lue lisää
STC Yard Park