BIP Logistiikka ja tuotanto

Merilinja 12, 20101

Kohteen tiedot

TilaSuunnitteilla

ValmistumisaikaArvioitu valmistumisaika Q1 2025

TilatyyppiLogistiikka- ja tuotantotilat

Tiloja1

Logistiikka- tai tuotantotilaa Blue Industry Park -alueella

Rakennamme modernia logistiikka- tai tuotantotilaa Turun telakka-alueen välittömään läheisyyteen. BIP Logistiikka on osa alueelle rakentuvaa Blue Industry Parkia, joka on meri- ja valmistavan teollisuuden keskittymä.

Rakennamme samalle alueelle myös STC Yard Parkin, jossa on vuokrattavana sekä logistiikan että tuotannon toimintoja. Lue lisää STC Yard Parkista

Sopii monenlaisille toimijoille

BIP Logistiikka sopii erinomaisesti logistiikkapalvelujen tuottamiseen tai tuotantotilaksi. Tilat on mahdollista jakaa esimerkiksi 1-4 yritykselle tuotantotilaksi tai ottaa vain yhden toimijan käyttöön esimerkiksi logistiikkatilaksi. Kuvakarusellista löydät kaksi esimerkkiä mahdolliseksi tilaratkaisuksi. Loistava sijainti Turun ja Naantalin satamien läheisyydessä takaa sen, että BIP Logistiikka sopii hyvin niin merkilusterin kuin muillekin Turun talousalueen toimijoille.

Suunnitellut tilat

Suunnittelemme toimivan ratkaisun yhdessä asiakkaan kanssa. Kohteeseen voidaan toteuttaa muun muassa parviratkaisuna toimisto-, työnjohto-, tekniikka-, sosiaali- tai lisävarastointitilaa.

  • Pinta-ala: noin 9 000 m² 
  • Vapaakorkeus: 12,4 metriä
  • Pituus: 132 metriä 
  • Leveys: 66 metriä
  • Lavapaikkojen laskennallinen määrä: yli 25 000

Energiatehokas ja vastuullinen

BIP Logistiikka on suunniteltu elinkaariviisaaksi ja se on koko elinkaareltaan nettopäästötön. Ylläpitoenergia pyritään tuottamaan uusiutuvilla energialähteillä, kuten maalämmöllä ja aurinkokeräimillä. Tilat rakennetaan LEED-ympäristösertifikaatin tasoisiksi.

Blue Industry Parkin alue

BIP Logistiikka on osa Euroopan johtavaksi meri- ja valmistavan teollisuuden keskittymäksi suunniteltua Blue Industry Parkia, joka rakentuu Turun telakan ja meriteollisuusverkoston välittömään yhteyteen. Yhteensä 28 hehtaarin kokoinen alue sijaitsee keskeisellä paikalla raide-, maantie-, laiva- ja lentoliikenteen kannalta. Esimerkiksi E18-moottoritie kulkee alueen pohjoispuolella ja alueella on raideyhteys. Lue lisää Blue Industry Parkista.

Etäisyydet

Etäisyydet

6 km

Turun satama

8 km

Naantalin satama

14 km

Turun lentoasema

Ota yhteyttä

Ari Niemelä

Ari Niemelä

Myyntijohtaja, logistiikka ja tuotanto

STC Yard Park

Rakennamme samalle alueelle modernia logistiikka- ja tuotantotilaa, joka yhdistää logistiikan ja tuotannon toimintoja.

Lue lisää
STC Yard Park