SRV:n Suunnannäyttäjien arvonnan säännöt 2023-2024

1 Järjestäjä ja yhteistyökumppanit 

Arvonnan järjestäjä: SRV Yhtiöt Oyj ("SRV"), y-tunnus: 1707186-8, Tarvonsalmenkatu 15, 02600 Espoo 

2 Palkinnon arvonta 

Arvonnan voittaja saa palkinnoksi yhden (1) noin 75 euron (sis. alv 24%) arvoisen Delicard-lahjakortin, jonka voi lunastaa Edenredin verkkokaupassa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. 

Voittajat arvotaan 3-4 kertaa vuodessa SRV:n verkkosivuilla erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Jos voittajaa ei tavoiteta arvontaan annetuilla yhteystiedoilla kahden viikon kuluessa ilmoituksesta, järjestäjä arpoo uuden voittajan.  

Jos uutta voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa ilmoituksesta, kyseistä voittoa ei enää luovuteta eikä uutta voittajaa enää arvota. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, hän on antanut virheellisen sähköpostiosoitteen tai yhteystiedot ovat tulkinnanvaraisia. 

Palkinto toimitetaan postitse voittajalle tämän ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. 

3 Osallistumiskelpoisuus 

Arvontaan osallistumisen edellytyksenä on vastaaminen SRV:n verkkosivuilla avoinna olevaan . Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat luonnolliset henkilöt. Arvontaan eivät saa osallistua SRV:n tai sen tytäryhtiöiden työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä.  

4 Osallistumisaika 

Arvontaan voi osallistua koko vuoden aikana, ellei toisin ilmoiteta. Arvonta voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. 

5 Osallistuminen 

Arvontaan voi osallistua vain SRV:n verkkosivuilla olevan Suunnannäyttäjien kyselyn kautta. Osallistuminen tapahtuu vastaamalla kyselyyn ja liittymällä Suunnannäyttäjäksi. Liittymällä Suunnannäyttäjiin, sinut kutsutaan säännöllisesti jakamaan ajatuksiasi rakentamisen teemoista. Liittyminen Suunnannäyttäjiin ei sido mihinkään. Arvontaan osallistutaan täyttämällä omat yhteystiedot kysyttyihin arvonnan kohtiin. Pakollisia kenttiä ovat: etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja paikkakunta. Arvonta suoritetaan kaikkien Suunnannäyttäjiksi rekisteröityneiden kesken. Sama henkilö voi olla vain kertaalleen rekisteröity.  

6 Järjestäjän vastuu 

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. 

Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä Internet-verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista. 

Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä. 

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa SRV:n, arvonnan yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. 

7 Henkilötietojen käsittely 

Annetut tiedot talletetaan SRV:n Suunnannäyttäjät -rekisteriin. Löydät 

Kun henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Voit peruuttaa antamasi suostumuksen olemalla yhteydessä meihin sähköpostilla osoitteeseen suunnannayttajat@srv.fi. 

Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. 

8 Sääntöjen muutokset ja tulkinta 

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan arvontaan liittyvillä verkkosivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.