SRV:n harjoittelut

Haemme harjoittelijoita vuosittain erilaisiin harjoitteluihin. Mikä olisi sinulle sopivin?

Mitä SRV:n kesäharjoittelijat tekevät?

Haalariharjoittelu

Haalariharjoittelu

Haalariharjoittelijana tutustut työmaa-arkeen osallistuen rakennustyöntekijän perustehtäviin, kuten esimerkiksi tavaroiden siirtoon ja rakennussiivoukseen. Hae haalariharjoitteluun, jos olet rakennusalan ensimmäisen vuoden opiskelija ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa eikä sinulla ole vielä alan kokemusta.

Työnjohtoharjoittelu

Työnjohtoharjoittelu

Työnjohtoharjoittelijana tutustut rakennustyön johtamiseen ja hoidat päivittäistä työnjohtoa oman vastuualueesi osalta. Osallistut sovitussa laajuudessa työmaatoteutuksen suunnitteluun yhdessä muun työnjohdon kanssa. Työnjohtoharjoitteluun voit hakea, kun olet jo aiemmin työskennellyt rakennustyömaalla.

Insinööriharjoittelu

Insinööriharjoittelu

Insinööriharjoittelijana työskentelet rakennusprojektissa osana projektitiimiä. Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi aikataulusuunnittelu ja -seuranta tai kustannusseuranta. Insinööriharjoitteluun voit hakea, kun rakennusalan opintosi ovat edenneet jo pari vuotta ja sinulla on jo vähän kokemusta rakennushankkeen tuotannosta.

Talotekniikan harjoittelu

Talotekniikan harjoittelu

Talotekniikan harjoittelijana tehtäväsi voivat liittyä taloteknisten urakoiden ohjaukseen ja dokumentaation laadintaan tai niihin voi kuulua esimerkiksi aikataulusuunnittelua ja -seurantaa, kustannuslaskentaa tai hankintojen valmistelua. Talotekniikan harjoitteluun voit hakea, kun opiskelet talotekniikkaa ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa ja sinulla on jo kokemusta rakennustyömaalta.

Kehitysinsinööriharjoittelu

Kehitysinsinööriharjoittelu

Kehitysinsinööriharjoittelussa työnkuvasi rakentuu taustasi ja mielenkiinnon kohteesi huomioiden HSEQ- tai toiminnan kehitystehtävien parissa. Voit hakea harjoitteluun, kun rakennusalan opintosi yliopistossa ovat jo loppusuoralla. Olet ehtinyt hankkia työkokemusta erilaisista rakennustuotannon tehtävistä sekä mahdollisesti työskennellä SRV:llä joskus aikaisemmin.

Laskentainsinööriharjoittelu

Laskentainsinööriharjoittelu

Kustannuslaskennassa harjoittelijana työskentelet tiiviisti osana laskentatiimiä. Tehtäviisi liittyy erilaisten hankkeiden määrälaskentaa, ennakkotarjousten valmistelua sekä toimia apuna hinnoittelussa. Tähän harjoitteluun voit hakea, kun rakennusalanopintosi ovat edenneet pari vuotta ja sinulla on mielellään jo kokemusta rakennushankkeen tuotannosta.

Rakennuttajainsinööri-harjoittelu

Rakennuttajainsinööri-harjoittelu

Rakennuttajainsinööriharjoittelijana toimit yhden tai useamman rakennuttajapäällikön oikeana kätenä, avustat hankkeiden suunnittelun ohjauksessa sekä osallistut yksikön kehitysprojekteihin. Sinulla on aikaisempaa kokemusta asuntorakentamisen tuotannon tai projektinjohdon tehtävistä ja haluat oppia uutta. Voit hakea rakennuttajainsinööriharjoitteluun, kun rakennusalan opintosi yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa ovat jo loppusuoralla.