SRV:n harjoittelut

Harjoittelijoita löytyy lähes jokaiselta toimintamme osa-alueelta. Haluamme mahdollistaa harjoittelussa tehtäviä, jotka tukevat ammatillista kehittymistä ja oppimista! Missä tehtävässä sinä haluaisit työskennellä?

Tutustu harjoittelijatehtäviin

Haalariharjoittelu

Haalariharjoittelijana ei tarvitse olla aiempaa kokemusta rakennusalan työtehtävistä. Haalariharjoittelu tarjoaa ensimmäisen kokemuksen työmaa-arkeen ja rakentamisen toimintaan.

Työnjohtoharjoittelu

Työnjohtoharjoittelija pääsee työskentelemään rakennushankkeen työnjohtotehtävien parissa. Tehtävissä pääsee tutustumaan niin turvallisuuteen, aikatauluihin, eri työvaiheisiin ja työmaan arkipäivän toimintaan. Tehtävissä tukena ovat työmaan muut ammattilaiset.

Työmaainsinööriharjoittelu

Työmaainsinööriharjoittelussa paneudutaan työmaan kustannusten, aikataulun ja laadun hallintaan yhdessä työmaaorganisaation kanssa. Inssiharjoittelu soveltuu jo rakennusalan kokemusta jonkin verran keränneelle harjoittelijalle.

Infrarakentamisen harjoittelu

Mikäli suuntaudut tai haluaisit suuntautua opinnoissasi infrarakentamisen pariin, haluamme tarjota sinulle harjoittelupaikan juuri infrarakentamisen puolelta. Harjoittelijatehtävät ovat samoja, mutta voit löytää itsesi esimerkiksi tunneleista tai kalliorakentamisen parista!

Talotekniikan harjoittelu

Jos opiskelet talotekniikkaa, pääset meidän projekteissa osaksi talotekniikka-ammattilaisten tiimiä! Omat talotekniikan osaajamme työskentelevät niin rakennushankkeita valmistellessa kuin rakentaessa jokaisen LVISA osa-alueen parissa.

Rakentamista valmistelevien tehtävien harjoittelu

Rakentamista valmistelevien tehtävien harjoittelijat työskentelevät muun muassa hankekehityksessä, suunnittelunohjauksessa, kustannuslaskennassa ja rakennuttajatehtävissä. Näihin harjoittelijatehtäviin odotamme enemmän aiempaa kokemusta rakennusalan työtehtävistä ja pidemmälle edenneitä opintoja.