Tyttö ja koripallo

SOS-Lapsikylän Unelmista Totta -ohjelma

SRV solmi keväällä 2024 yhteistyösopimuksen SOS-Lapsikylän, lasten oikeuksia edistävän kansainvälisen lastensuojelujärjestön kanssa. SRV:n sponsorointivarat ohjataan SOS-Lapsikylän Unelmista Totta -ohjelmaan, jolla tuetaan vähävaraisia perheitä Suomessa sekä näissä perheissä asuvia lapsia aloittamaan tai jatkamaan harrastustaan.

Yhteistyö SOS-Lapsikylän kanssa perustuu yhtiön strategiaan, jonka keskeisenä osana on elinkaariviisas rakentaminen. Tämä tarkoittaa kestävyyden huomioimista niin ympäristön, ihmisten kuin taloudellisenkin arvon kannalta. Sponsorointiyhteistyössä on yhtiön strategian mukaisesti tärkeää kantaa elinkaariviisaasti vastuuta myös tulevien sukupolvien hyvinvoinnista.

SRV:n ja SOS-Lapsikylän yhteisenä tavoitteena on edistää lapsille ja nuorille yhdenvertaisia mahdollisuuksia harrastaa, ja sitä kautta torjua eriarvoisuutta. Samalla tuetaan lasten ja perheiden positiivista kiinnittymistä yhteiskuntaan.

"Yhteistyö SOS-Lapsikylän kanssa sopii erityisen hyvin elinkaariviisaaseen ajatteluumme. Yhteistyön kautta mahdollistamme liikunnallisen elämäntavan juurtumisen lapsille, joilla ei muutoin olisi mahdollisuutta harrastaa. Tämä toivottavasti kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan ja vaalimaan terveyttä elämän kaikissa vaiheissa, SRV:n viestintä- ja markkinointijohtaja Miia Eloranta sanoo.

”Elinkaariviisaan rakentamisen lisäksi meille on tärkeää aina kysyä ja kuunnella sidosryhmiämme. Yhteistyö SOS-Lapsikylän kanssa on henkilöstökyselymme perusteella valikoitunut sponsorointikohde, mikä on meille arvokasta merkityksellisen ja yhtiölle sopivan yhteistyöohjelman lisäksi.”

”Olemme todella iloisia ja kiitollisia yhteistyön aloittamisesta SRV:n kanssa ja myös siitä, että kohteeksi valikoitui juuri lasten harrastamisen tukeminen. Harrastamisella on tutkitusti pitkäkestoisia vaikutuksia lasten ja nuorten hyvinvointiin ja on hienoa, että SRV kokee tämän arvokkaaksi kohteeksi yhteistyöllemme”, sanoo SOS-Lapsikylän yrityskumppanuuspäällikkö Maria Ulvinen.

”Vaikka olemme pystyneet kasvattamaan harrastuksiin jaettavien varojen määrää, edelleen olemme tilanteessa, missä saamme hakemuksia enemmän kuin mihin pystymme vastaamaan. SRV:n yhteistyöllä pystymme kuromaan tätä kuilua kiinni ja tarjoamaan entistä suuremmalle joukolle lapsia ja nuoria mahdollisuuksia harrastaa,” Ulvinen sanoo.
 

Unelmista totta -ohjelma

SOS-Lapsikylän Unelmista totta -harrastustuen avulla vähennetään lasten ja nuorten vapaa-ajan vieton eriarvoistumista ja syrjäytymistä.

Lue lisää
Tyttö ja jalkapallo

Vastuullista sidosryhmäyhteistyötä

Vastuullinen sidosryhmäyhteistyö on osa SRV:n strategiaa. Moninaisten sidosryhmien sitouttaminen on yhtiön menestyksen kannalta välttämätöntä.

Lue lisää sidosryhmäyhteistyöstämme
HERO2Vastuullisuus

Päivitetty: 18. huhtikuuta 2024 klo 07.11