F-Secure Wood City julkisivu havainnekuva hankkeen työmaasivuilla

Wood City toimisto II

Työmaan tiedot

Työmaan numero2853
SijaintiJätkäsaarenlaituri 1, 00180 Helsinki
Valmistuu2024

Mitä täällä rakennetaan?

Wood City on SRV:n kehittämä, urbaani, 8-kerroksinen puukaupunkikortteli, joka nousee uuden Jätkäsaaren portiksi Helsingissä. Nyt kortteliin rakennetaan korttelin viimeistelevä toimistorakennus, josta tulee kyberturvallisuusyhtiö WithSecuren uusi pääkonttori.

Seitsemän kerrosta ja kellarikerroksen sisältävän toimistorakennuksen kokonaisala on noin 8700 neliömetriä. Rakennustyöt käynnistyvät kesällä 2022 ja uudet tilat otetaan käyttöön vuoden 2024 aikana.

Rakennuksen suunnittelu on toteutettu tiiviissä yhteistyössä käyttäjän kanssa heidän tarpeitaan kuunnellen. Suunnittelussa huomioidaan joustavat työskentelymahdollisuudet, kestävä ympäristöajattelu ja työntekijöiden hyvinvointi. Tavoitteena on luoda työympäristö, joka soveltuu yrityksen kulttuuriin ja toimintoihin, ja tarjoaa tilat, joissa työntekijät viihtyvät nyt ja tulevaisuudessa.

Puukorttelin on suunnitellut Anttinen Oiva Arkkitehdit.

Huomioitavaa

Työmaan aitaus ja liikennejärjestelyt vaikuttavat alueen kulkureitteihin koko rakentamisen ajan. Pyydämme kaikkia noudattamaan paikalla olevia opasteita. Työmaajärjestelyt suoritetaan erityistä turvallisuutta noudattaen ja rakentamisesta aiheutuvia haittoja minimoiden. Pahoittelemme työmaasta koituvaa häiriötä.

Wood City toimisto II työmaa_alue.jpg

Työskentelyajat työmaalla meluavien töiden osalta: arkisin klo 7–18

Yhteystiedot

SRV elämäsi rakentaja

Jaakko Kujanen

Työmaapäällikkö, maanrakennustyöt

SRV elämäsi rakentaja

Santeri Takala

Työmaainsinööri