SRV_Jahti_vastarannalta_web.jpg

Modernia ja helppoa asumista meren tuntumassa: Oulun Satamarannan Jahdin ennakkomarkkinointi alkaa

SRV YHTIÖT OYJ         UUTINEN        26.5.2020   KLO 09.00

SRV aloittaa Oulun Toppilansalmessa sijaitsevan Satamarannan Jahdin ennakkomarkkinoinnin. Neljäkerroksinen Jahti nousee osaksi merellistä Kraana-korttelia, jossa sijaitsevat jo valmistuneet Satamarannan Ruori ja alueen maamerkki 16-kerroksinen Masto. Toppilansalmen uudessa kaupunginosassa yhdistyvät upea luonto, meri, oululaisen merenkulun historia ja perinteet sekä kaupunkimainen, moderni ja helppo asuminen.

”Jahdista on helppo lähteä päiväretkelle veneilemään ja talvisaikaan pääsee helposti meren jäälle liikkumaan ja nauttimaan kevätauringosta. Illan tullen voi rannalta ihailla auringon laskua meren taakse. Oulun keskustan palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä ja torille pääsee hetkessä kahvittelemaan tai nauttimaan kulttuuritarjonnasta. Nallikarin liikuntapalvelut, ravintolat ja aktiviteetit sekä Meri-Toppilan frisbeegolfkenttä ja Raatin urheilupalvelut tarjoavat puolestaan monipuolisia mahdollisuuksia harrastamiseen”, kertoo SRV:n myyntipäällikkö Hannaleena Tervaoja.

Merenkulku, laivat ja alueen historia ovat olleet inspiraationa myös rakennusten monimuotoisessa arkkitehtuurissa ja värimaailmassa. Satamarannan Jahdissa Kanavarannan ainutlaatuinen maisema on haluttu tuoda osaksi asuntoja hyödyntämällä suuria ikkunapintoja, parvekkeita ja terasseja. Lisäksi suunnittelussa on panostettu tehokkaisiin tilaratkaisuihin ja laajaan asuntotyyppien valikoimaan. Jahtiin tulee kaikkiaan 53 huoneistoa ja huoneistokoot vaihtelevat yksiöistä aina neljän huoneen asuntoihin.

Asukkaille on tarjolla autopaikkoja kellarikerrokseen rakentuvassa pysäköintihallissa. Vieraspaikat ja polkupyörien säilytys on puolestaan sijoitettu korttelipihalle ja katoksiin. Kraana-korttelin suojaisa pihapiiri on u:n muotoinen ja rajautuu avonaisilta osin Toppilansalmen rantabulevardille, jossa voi nauttia lämpimistä kesäilloista.

”Jahti täydentää hienosti viihtyisää Kraana-korttelia, jonne olemme rakentaneet aiemmin valmistuneet asunto-osakeyhtiöt Maston ja Ruorin. Toppilansalmi on yksi kehittyvimmistä alueista Oulussa tällä hetkellä. Sen valttikortteina on sijainti lähellä keskustaa, mutta kuitenkin luonnon helmassa, meren äärellä. Jahti on taloyhtiö ihmisille, jotka etsivät kotia itselleen ja perheilleen. Jahti on suunniteltu ostajille, jotka arvostavat tilaa, avaruutta, asumisen helppoutta, vettä, palveluita sekä kaupungin keskustan läheisyyttä. Jahdissa olet oikeasti rannassa ja tästä pääset oikeasti merelle. Tätä mahdollisuutta ei löydy muualta Oulusta”, SRV:n Pohjois-Suomen aluejohtaja Juha Huuhtanen toteaa.

 

Lisätiedot:

Juha Huhtanen, aluejohtaja, SRV Pohjois-Suomi, 040 582 0786, juha.huhtanen@srv.fi
Hannaleena Tervaoja, myyntipäällikkö, SRV Pohjois-Suomi, 040 536 38 17, hannaleena.tervaoja@srv.fi

 

Tiedotteen liitteenä oleva kuva: Arkkitehtuuritoimisto Seppo Valjus Oy/ SRV

Tutustu Satamarannan Jahdin asuntoihin: https://www.srv.fi/asuminen/oulun-satamarannan-jahti/

 

Lue lisää:

Viihtyisä korttelipiha kutsuu oleskeluun, leikkiin ja yhdessä oloon

Arkkitehdin tavaramerkkinä suuret maisemaikkunat

 

Jakelu:
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook    LinkedIn    Twitter   Instagram

SRV - Elämäsi rakentaja

 

SRV lyhyesti

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1 061 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.