SRV-Kraana-Maininki-havainnekuva-etelästä.jpg

Moderneja ja merellisiä koteja: Oulun Satamarannan Mainingin ennakkomarkkinointi alkaa

SRV YHTIÖT OYJ         UUTINEN        20.8.2021   KLO 13.00

Moderneja ja merellisiä koteja: Oulun Satamarannan Mainingin ennakkomarkkinointi alkaa

SRV aloittaa Oulun Toppilansalmessa sijaitsevan Satamarannan Mainingin ennakkomarkkinoinnin. Viisikerroksinen Maininki nousee Möljän sillan kupeeseen osaksi merellistä Kraana-korttelia, jossa sijaitsevat jo valmistuneet Satamarannan Ruori, alueen maamerkki 16-kerroksinen Masto sekä parhaillaan rakenteilla oleva Jahti. Toppilansalmen uudessa kaupunginosassa yhdistyvät upea luonto, meri, oululaisen merenkulun historia ja perinteet sekä kaupunkimainen, moderni ja helppo asuminen.

”Satamarannan Mainingissa on huomioutu etätyön merkityksen kasvu. Osaan huoneistoja onkin suunniteltu etätyöpisteille paikka. Oulun keskustan palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä ja torille pääsee hetkessä kahville tai nauttimaan kulttuuritarjonnasta. Nallikarin liikuntapalvelut, ravintolat ja aktiviteetit sekä Meri-Toppilan frisbeegolfkenttä ja Raatin urheilupalvelut tarjoavat puolestaan monipuolisia mahdollisuuksia harrastamiseen”, kertoo SRV:n myyntipäällikkö Hannaleena Tervaoja.

Satamarannan Maininkiin on tulossa yksiöitä, kaksioita ja kolmen huoneen asuntoja, yhteensä 39 viihtyisää kotia. Pienemmissä asunnoissa on ranskalainen parveke ja isoimmissa on suojaisa lasitettu parveke. Arvioitu valmistuminen alkuvuosi 2023.

Asukkaille on tarjolla autopaikkoja kellarikerrokseen rakentuvassa pysäköintihallissa. Pysäköintihalliin tulee varaus sähköautojen latausasemille ja halliin pääsee hissillä suoraan kotiovelta. Vieraspaikat ja polkupyörien säilytys on puolestaan sijoitettu korttelipihalle ja katoksiin. Kraana-korttelin suojaisa pihapiiri on u:n muotoinen ja rajautuu avonaisilta osin Toppilansalmen rantabulevardille, jossa voi nauttia lämpimistä kesäilloista.

”Maininki täydentää hienosti viihtyisää Kraana-korttelia, jonne olemme rakentaneet aiemmin valmistuneet asunto-osakeyhtiöt Maston ja Ruorin sekä parhaillaan rakenteilla olevan Jahdin. Toppilansalmi on yksi kehittyvimmistä alueista Oulussa tällä hetkellä. Sen valttikorttina on sijainti lähellä keskustaa, mutta kuitenkin luonnon helmassa, meren äärellä. Maininki on suunniteltu ostajille, jotka arvostavat tilaa, avaruutta, asumisen helppoutta, vettä, palveluita sekä kaupungin keskustan läheisyyttä”, SRV:n Pohjois-Suomen aluejohtaja Juha Huhtanen toteaa.

 

Lisätiedot:

Juha Huhtanen, aluejohtaja, SRV Pohjois-Suomi, puh. 040 582 0786, juha.huhtanen@srv.fi
Hannaleena Tervaoja, myyntipäällikkö, SRV Pohjois-Suomi, puh. 040 536 38 17, hannaleena.tervaoja@srv.fi 

Tiedotteen liitteenä olevat kuvat: SRV, Arkkitehtuuritoimisto Seppo Valjus Oy

Tutustu Satamarannan Mainingin asuntoihinhttps://www.srv.fi/asuminen/oulun-satamarannan-maininki/

Lue lisää:
Viihtyisä korttelipiha kutsuu oleskeluun, leikkiin ja yhdessä oloon
Arkkitehdin tavaramerkkinä suuret maisemaikkunat

Jakelu:
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti
SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja