Uudiskohteet Tampereen keskusta

Etsitkö uutta kotia kaupungin sydämestä? Uusia myytäviä asuntoja nousee aivan kaupungin paraatipaikoille ja koko keskusta rakentuu uudelleen. Tutustu alla SRV:n uudiskohteisiin Tampereen keskustassa.

Myytävät asunnot

Tampereen keskustassa myydään nyt uusia asuntoja

copyright-25

Etsitkö uutta kotia kaupungin sydämestä? Myytäviä uudiskohteita löytyy useimmiten kasvukeskusten reunoilta, sillä kaupungit kasvavat yleensä sisältä ulospäin. Eli jos haluat asua aivan kaupungin keskustassa, et yleensä pääse nauttimaan uuden asunnon eduista. Kaupunkien ydinkeskustoissa on usein vain vanhoja rakennuksia sekä toimi-ja liiketilaa. Tampereella asiat kulkevat onneksi toiseen suuntaan. Kaupunkia uudistetaan ja rakennetaan voimakkaasti aivan kaupungin ytimessä. Uusia myytäviä asuntoja nousee aivan
kaupungin paraatipaikoille ja koko keskusta rakentuu uudelleen. Tämän uudistuksen keskeinen oivallus on ollut kansien rakentaminen nykyisen infran päälle. Siksi Tampereen keskustasta löytyy myös myytäviä uusia asuntoja.

 

Tampereen Kansi ja Areena

 

Nyt rakenteilla oleva Tampereen Kansi on kaupungin keskustaan, junaradan päälle, rakentuva alue, jonne tulee Tampereen areena, kasino ja hotelli. Kannen päälle on rakenteilla jo kaksi asuintornitaloa, joissa molemmissa on 16 kerrosta. Rakennusten nimet ovat Kannen Opaali ja Kannen Topaasi. Torneista ensimmäinen, Topaasi valmistuu tänä syksynä ja toinen torni Opaali valmistuu syksyllä 2022. Vision alueesta on luonut maailmankuulu arkkitehti Daniel Libeskind, ja rakenteilla olevat tornit sekä koko kannen ja areenan alue edustavat maailmanluokan mittakaavassakin aivan ehdotonta huippuarkkitehtuuria.

 

Ja se ympäristö ei kaupunki-ihmisen näkökulmasta voi juuri paremmaksi muuttua. Tampereen Kansi on rakennettu aivan rautatieaseman yhteyteen, joten kaikki julkinen liikenne kulkee tätä kautta, myös Tampereen uusi ratikka. Liikkumien tänne ja täältä tulee olemaan ennennäkemättömän helppoa ja nopeaa.

 

Entäs ne palvelut? Kulttuuri- ja viihdetarjonta tulee olemaan viereisen Areenan ansioista aivan omaa luokkaansa. UROS LIVE –areena on jo ylpeästi ilmoittanut kaappaavansa maailmanluokan esiintyjät Helsingistä Tampereelle, ja nyt rakentuvat puitteet ovat sen kaltaiset, ettei tätä lausuntoa ole syytä epäillä. Tänne jos minne muodostuu koko Suomen kaupunkikulttuurin uusi sydän.

 

Enemmän kaupunkia kaupunkiin

 

Ja kaikki tämä on vasta alkua. Tampereen Kansi ja Areena ovat toimineet suunnannäyttäjinä ja lisää on tulossa. Koko aseman alue tulee kokemaan täydellisen uudistuksen. Kansiajattelua hyödyntäen alueesta, joka ennen jakoi Tampereen, muodostuu koko Tampereen yhdistävä uusi keskusta-alue. Tämä tarjoaa meille kaikille uusia mahdollisuuksia. Haluatko olla osa Tampereen uuden arvoalueen nousua?

 

SRV rakentaa asiakkaitten ehdoilla

 

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin. Tampereen keskustan uudiskohteet ovat tästä elävä esimerkki. Uudiskohteemme rakentuvat aina kasvukeskuksissa hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Sinne, missäasiakkaillamme on tarvetta ja halua asua. Hankkimalla uuden kodin meiltä, voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla vielä vuosikymmenten päästäkin.

 

Uusia omistusasuntoja etsivät löytävät tarjonnastamme näppäriä yksiöitä, toimivia kaksioita, perheille sopivia kolmioita ja neliöitä sekä suurempiakin perheasuntoja. Ja kun uuden asunnon hankkii riittävän varhaisessa vaiheessa suoraan rakennuttajalta, on asunnot mahdollista räätälöidä sisustusvalinnoilla omien toiveiden mukaan.

 

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja

 

Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.